- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MichaelScott #3654 üzenetére
"A mobilom egyszer nem teszi, így minden értesítést megkapok és rögtön tudom nézni mi az."
Hát pont ezért kérdezem, hogy ha a mobilod mindenről értesít, miért fáj akkor, ha a tablet nem teszi meg ezt neked még egyszer?
-
oba
addikt
válasz
MichaelScott #3654 üzenetére
pedig ez a tab lekapcsolja a wifit alvó állapotban, függetlenül attól, hogy te a wifi beállításokban mit állítasz be
nem tudom mennyi idő után megy el aludni ha nem nyúlsz hozzá, de gyanítom nem kell neki sok, és bye-bye értesítések
persze értem én, hogy így az üzemidőre jó hatással van, de erre találták azt ki, hogy éjszakára kikapcsolom a wifit, napközben viszont kikapcsolt kijelzőnél tényleg jól jönnének az értesítésekde hát ez van
volt annyira olcsó, főleg a 15ezer Ft -os időben amikor én is vettem, hogy megbocsátunk neki ilyen hülyeségeket
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest