Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy frissítéssel megváltoznak az alvási pontjaid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi75k
csendes tag
Köszi a tippet, ki fogom próbálni, de most éppen az újratelepítés utáni működő fázisban van. Aminek azért egy kicsit örülök, de tudom, hogy hamarosan ki fogom tudni próbálni.
A kérdésem az lenne, hogy a kikapcsolási menüben hogyan tudsz választani, ha nem működik a kijelző. Power gombra bejön a menü, hangerő gombokra meg hangerőt állít. Hangerővel le tudok menni, hogy átváltson némába és vissza.
Amúgy érdekes, hogy ezt írtad, mert volt olyan nagyon ritka eset (kb 100/1) amikor látszólag lehalt, majd visszatért, de nem tudom ugyanaz az állapot volt-e mint a szokásos, és azt sem tudtam mire éledt fel.
Na, majd jól kipróbálom, ha megint elkezdi a műsort…
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest