Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem én dugdosgatom a headset dolgokat a tabba .Én tudom , hogy nem működik , de ha valaki azt érzi , hogy neki működni fog hát nem fogom azt mondani , hogy ne csinálja., hagy csinálja a végeredmény úgy is az lesz , hogy nem lesz jó.Én nem állítottam azt , hogy a GND hez képest lesz zárlat nem tudom honnan vetted.Többféle zárlat létezhet nem csak testes zárlat.A másik általában nem mindegyik , de például egyes nokia headsettek , amelyik média vezérlős is azokban általában elektronika is van .Na most ez pláne , hogy a tableten nem fog menni , de mint írtam nem veszem el senki örömöt .Lehet próbálgatni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest