- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
VMatteo #1824 üzenetére
nyugodtan oszd meg, mert látom, kicsit felkorbácsolódtak az érzelmek
egyébként meg mindenki azt gondol, amit akar - a véleményemet leírtam. magam is nagyon lelekes vagyok ( most már egyre inkább csak voltam a témában) mert technikai kihívást láttam benne. cél sosem volt stock romot csinálni, de sikerült - és végig gondoltam, hogy vajon ez helyes-e. én már csak ilyen vagyok, lehet rám ezért haragudni, de megváltozni nem fogok senki kedvéért.
nyugodtan vigyétek tovább a szálat -- akinek segített, segített, akinek nem, nem. (személyeskedő megnyilvánulásoktól a későbbiekben is tartózkodni fogok, mert nem visz előre az életben
)
-
poczabence
tag
válasz
VMatteo #1824 üzenetére
Sziasztok!
Én írtam neki ezzel kapcsolatban. Picit ironikus, hogy pont én, mivel a másik topicban harcoltam a 2 év garanciáért az ügyfélszolgálatnál. Jelzem a tabom eddig teljesen gyári, nincs rajta root meg semmit. Nem is akartam volna, mert nekem így is jó volt.
A problémám a következő:
Elkezdtem letölteni egy közel 400 megás fájlt a tabletre, majd lefagyott és azóta nem kapcsol be. Ma reggel töltöttem fel, szóval tuti nem az a gond. A töltőre dugva semmit sem csinál. A számítógéphez csatlakoztatva csak egy CLOVERVIEW eszközt mutat, amihez nem talál drivert. A tab képernyője egyébként teljesen fekete.
Vigyem vissza garanciáztatni, ami 1 hónapig eltart? Esetleg Soma "gyári" romja megoldaná a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest