Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
kettinger #30 üzenetére
Lett egy az irodában, nem én használom, a felhasználó meg elég "koca", leginkább csak kézírásosan jegyzetel, és azt kézírásként nézegeti, neki így tetszik, mint radírozható, végtelen füzet.
Ha használati tipped van, akkor érdekelne, mert ha megtalálnám a megfelelő felállását, magamnak is rendelnék.
Amit kipróbáltam: kb. felismeri a kézírásom, ezzel ügyesebb a legtöbb humanoidnál. Ahol nekem nagyon megakadt a projekt: a jegyzetet én vmi esztétikus, gépelt formában raknám el szívem szerint. A PDF ronda, és nagyon nem szereti a többszintű felsorolást, a TXT-t meg marha sokat kellene tördelni utólag. Erre van esetleg jól bevált rendszered? -
kisskd
tag
Tok / védőfólia ügyben találtatok valami jó forrást? Note Air 2 Plus a kiszemelt, ahhoz keresem az alternatívák, hogy egyszerre ideérjen
.
Gyári mágneses tokot találtam több helyen itthon is, de kíváncsi lennék nincs-e jobb kialakítás, vagy költséghatékony minőségi darab.
Kijelzővédőt pedig nem nagyon leltem. Külföldön is EU forrásból vagy amazonon van számomra noname (ahol a "papírosságban" nem nagyon bízok), vagy doodroo 40 EUR/pár, és slussz passz. -
kisskd
tag
Lenne pár specifikus kérdésem, ami első körben eszembe jutott a nálunk tervezett felhasználás okán:
- A4-re tördelt PDF-et hogyan jelenít meg? (nem ebook, nem csak folyószöveg, van benne táblázat, felsorolás, stb.)
- ha PDF-re rájegyzetelsz, azt utána hogyan tudod kinyerni belőle, milyen formában kapod vissza, ha pl. gépen kell olvasni?
- kézírás felismerése magyarul is megy? milyen helyzetben használod?
- képernyő felosztásnál még élvezhető méretű a felezett rész?Btw. nem lett volna járható, és praktikusabb a remarkable topicot átnevezni, és általánosítani? Nem tűnik olyan nagynak a "közönség", hogy ne férjünk el, és sok téma átfed (pl. toll) + a többség úgyis összehasonlítást keres először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest