- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Gyárilag van rajta kijelzővédő fólia vagy érdemes rendelni vele együtt?
Esetleg valamilyen tokot is tudtok ajánlani?Alex
-
ginola
addikt
Ennél a márkánál hogyan működik a garancia, ha pl gshopperről rendel vki? A honlap szerint global változat. Vagyis ez esetben is vonatkozik rá a garancia? Valószínűleg ázsiai telefon lesz....
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ma jött egy frissítés, pl. app-onként állítható a hangerő.
CPH2493_14.0.0.510(EX01)
2024-04-25 System:
• Adds a "Partial screenshot" option in the Smart Sidebar.
• You can now create photo collages without frames in Photos.
• You can now press and hold the Volume Down button to turn the flashlight on when the screen is off.
• You can now enter the first letter of an app name to perform a fuzzy search from the Home screen search bar in Drawer mode.
• You can now adjust the volume for individual apps based on your needs.
• Improves the volume bar's design for ease of use and visual consistency.
• Improves system stability.
• Integrates the April 2024 Android security patch to enhance system security. -
ginola
addikt
Az akkumulátor élettartamra kéne rágyúrni ...
-
Colos1
őstag
Yettel VoLTE megy rajta?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
George2077
csendes tag
Sziasztok! Légyszíves valaki segítsen. Szeretnék egy Nord 3-at. Amit eddig láttam (tesztekben) az alapján tetszik, kivéve a 4k videó stabilizálás hiányát... ezt megoldották már a frissítések? Köszönöm
-
nagyúr
válasz George2077 #215 üzenetére
Sose készítettem videót, most megnéztem és van ez az Ultra Steady beállítás, szerintem erre gondolhatsz, de ez sajnos 4k-ban nem aktiválható, ha aktiválod akkor 1080p 60fps-re vált.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
KillBorn
senior tag
A minap raktam fel 2 frissítést - A14 és 0.510(EX01) -, nem csináltam gyári visszaállítást, nem romlott az akkuidő, nem lett lassabb sem, zöld csík sincs a kijelzőn. Nem volt még olyan eszközöm ami ennyire gondozásmentes lenne. Najó a BT fülest leszámítva.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
mad823
őstag
Sziasztok! Gyors kérdés: Voda esetén a VoLTE működik? (Alapvetően Nord CE 3 Lite esetén lenne érdekes, de gondolom ha bármely hasonló "korú" telefon esetén megy, akkor talán ennél is.) Köszönöm!
-
qwertly
addikt
Szasztok!
Ilyen telefont szeretnék páromnak, garit hogyan lehet rá intézni ha gond lenne vele?
Üdv, -
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Élőben, üzletben meg lehet valahol nézni ezt a telót ? Nagyon tetszik de teljesen vakon nem akarom a rendelés/visszaküldést játszani.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
nagyúr
Egyelőre csak india régióban elérhető.
OxygenOS 14.0.0.520 for the OnePlus Nord 3
Changelog
System
You can now choose not to show the track when drawing the Lock screen pattern to unlock your device.
You can now adjust the volume in Quick Settings.
You can now adjust the size of a floating window by dragging its bottom and swipe up to close a mini window.Improves how Home screen widgets are displayed.
Fixes an issue where system data takes up too much storage space.
Integrates the June 2024 Android security patch to enhance system security.
Fixes an issue where the volume slider in Quick Settings and the one triggered by pressing the physical volume button might appear at the same time.
Fixes an issue where you might be unable to use NFC-enabled payment.
Communication
Fixes an issue where the device might not vibrate for phone calls.
Fixes an issue where phone numbers might not be displayed for call forwarding.
Games
Improves gaming stability.
Fixes an issue where the screen might turn black while playing a game."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
brownus
veterán
Hello, jól láttam a tesztben, hogy nincs a dobozban a szokásos átlátszó szilikon tok?
Most váltok nordrol, ahhoz adtak, a mai napig azt használom.Köszi.
-
kbyte1024
veterán
Üdv az Uraknak Bocsi hogy itt teszem fel a kérdést hisz ez egy nord 3 topik de hátha nem vagytok elfogultak szóval adott ez vagy egy Oneplus 10T telo. Majdnem egy árban van a kettő. Szóval a kérdés adott ez vagy az?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
ginola
addikt
Az akkumulátor élettartama javult a frissítésekel?
A készenléti fogyasztása fél éve sok volt, éjjel 10 százalékot merült. -
huberpe
aktív tag
hello!
egy olyan kérdésem lenne azokhoz, akik használják az arc alapú feloldást, hogy mennyire működik megbízhatóan sötétebb helyeket? (a régi mi9 lite-om pl majdnem tök sötétben is működött)
-
nagyúr
Helló, bár nem használom az arc alapú feloldást most kipróbáltam egy sötét szobában és 5-ből ötször működött, amúgy van egy olyan funkció benne az arc alapú feloldás résznél, hogy növelje meg a fényerőt feloldáskor, tehát az még segíthet ha nagyon sötét van.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Ha valaki nem nagyon használja a Wifi hívást vagy fontosabb neki az akku idő akkor letesztelheti, hogy kikapcsolva jobb-e az üzemidő. Azt olvastam OnePlus fórumon, hogy valakinek ez segített.
-
Forest48
aktív tag
Másnak is feltűnt, hogy olyan, mintha az S hangokat nem venné a telefon?
Most van 2db a családban, hirtelen mindketten pöszék lettek. Többi telefonnal minden rendben, csak akkor hallani ha a nordról hívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest