- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Igy van, az a lezeres autokokusz
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #47 üzenetére
Ertem, koszi az infot.
-
Nahát!
tag
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Akkor azt nem annyira érdemes letakarni... :-)
-
Nahát!
tag
Érdeklődtem a OnePlus oldalán a gearbest-től vásárolt telefon garanciájával kapcsolatban. A következő választ kaptam az imént:
"We appreciate your time and effort in reaching out to us. Firstly Its really nice to hear that you are interested towards OnePlus and you would like to join the OnePlus Family :)
I understand that you want to buy OnePlus 7T Pro phone from gearbest.com and also want to know if you can get it repaired by warranty. I know how excited you are for the device to purchase. Please do not worry we are here to assist you with the issue. With reference to your issue, I would like to inform you that by checking upon your request as you said that you will get the device from China and. Please be noted if the device is purchased from China the device wont be able to support Google apps as they are banned in china. And for the repair the device can only be repaired in china because the repair components of the device is not available in other regions except then china. Since you live in Hungary as it is one of our serviceable region I see that the OnePlus 7T Pro is available in Hungary. Below is the purchase link to purchase the device. https://www.oneplus.com/hu?_ga=2.21745851.1657390272.1573639416-1527646311.1573376533" -
Nahát!
tag
Még nincs kézben a készülék.
Spigen tokot szeretnék majd tenni rá, de a 7T Pro-hoz nem találtam csak a 7 Pro-hoz. A 7T Pro és a 7 Pro között én csak annyi eltérést látok képeken, hogy az új hátoldalán a kamerák mellett balra van egy fekete valami. Az letakarható a tokkal, vagy valamilyen érzékelő lenne? -
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #38 üzenetére
Uj frissites?
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #34 üzenetére
Nalam is porgeti valami nagyon, nekem ma reggelre 18%-ot esett. A gcamra tippelek első körben, mert allandoan beragadt a kepfeldolgozas es az akku infoban azt irta, hogy 1 napja fut a hatterben... De az alap akku hasznalatnal nincs a sokat fogyaszto alkalmazasok között...Most töröltem, majd meglatom.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #34 üzenetére
Szerintem ezt frissitessel megoldjak majd. 7 Pro-nal is volt ilyen, most 8 ora alatt 3%-ot merul.
-
tibcsi0407
félisten
Éjszaka nagyon merül. 10%-ot esett reggelre.
Ezzel OP6-nál is volt bajom.
Remélem lesz sok custom kernel. -
apazaza
csendes tag
Na, meg is érkezett a kicsike, ez igen gyors volt!
És most itt kell nézegetnem becsomagolva egész nap, csak este lesz időm foglalkozni vele... -
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #30 üzenetére
Adja bizony
Nekem pl ez az első telóm ahol nem a virtualis gombokat használom, hanem már pár napja a gesztust. Meglepően gyorsan hozzászoktam, jó így, hogy alulról nem veszi el azt a széles sávot.
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Na, üdv a klubban
Van meg egyaltalan rajtunk kívül valakinek 7t pro-ja?
Mekláren tuti tied az első a fórumon
leslien: szerintem még senki, nagyon új lehet a kinalatban.
-
leslien
nagyúr
Vodafone tól már rendelt vki?
-
tibcsi0407
félisten
Megjött a gépezet. Most költöznek át az adatok a Switch-csel.
Méretre nem nagyobb, mint a Huawei, max egy picivel.
Fogása nem kevésbé prémium, de nem is jobb, szinte ugyanaz a két telefon.
Viszont a kijelző sokkal szebb és gyorsabb. Kamerától nem várok hasonló teljesítményt, de ezt elfogadom. -
apazaza
csendes tag
Rendelés elküldve, befogadva...
Mclaren
-
zoleeno1
veterán
Nalam is a mate 10 pro-t valtotta. Rendszersebessegben mar nincs nagy különbség ezek között, de a 90-es kijelző miatt érezhetően simabb az egesz. Kamera nekem bőven elég amit tud, mate 10-et üti, főleg amiota azon 9-es droid van. Akksiban is nagyon is jo eddig, de meg csak par napja van meg, messzemenően nem tudok nyilatkozni
-
apazaza
csendes tag
Huawei Mate 10 prot kellene lassan lecserélnem, régebben OPhasználó voltam, lehet visszatérek.
Vártam a Mate 30 prot, kuka, vártam a Xiaomi note 10 prot, az sem az lett amit vártam, szóval körül kellett néznem, és az OP mindig szimpatikus volt. Nyílván lehetne várni a OP 8-at, de az még odébb van.
A tesztekben egy dolog zavart:
"A kamerák terén sajnos nem sok változás történt"
Ti aktív felhasználóként milyennek itélitek? Tudom, kinek a pap, kinek a papné (én inkább a lányát...), de nyílván van kialakult véleményetek, tapasztalatotok.
thx -
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #19 üzenetére
Hehehe
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Én meg pont azért nem
Régen csak fekete telóim voltak, pár éve már ilyen színesek. Akkor neked is nemsokára megjön, használd egészséggel
-
apazaza
csendes tag
Sziasztok,
tudtok segíteni abban, hogy a "sima" 7T pro és a mclaren edition között csak a rom/ram és a design a különbség? Nagyon gondolkodom hogy az egyikre benevezek, így sokat segítenétek a döntésben.
Köszönöm -
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Láttam én is, leginkább senki
Remélem nem azért térnek vissza a lyukra, mert kiderült baj van a periszkopossal... Bár amennyit én használom...
-
tibcsi0407
félisten
Ha a 8 Pro tényleg ilyen lesz, akkor azt ki veszi meg a teljes kijelzős 7(T) Pro után?
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #7 üzenetére
Igen, de nekem egy olyan modul kéne, ami 2x2-es. De ebben nincs
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #5 üzenetére
Azzal az a bajom, hogy 4x2-es a legkisebb méretű widget is, amit nem is értek és nem lehet kisebbre méretezni...
-
zoleeno1
veterán
A gyári óra widget bugos, már az időjárás része. Beragad egy értek és hiába frissíted, marad a régi hőfok. Erre már többen panaszkodtak, megerősítem
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #1 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Mivel nincs külön topikja a telefonnak, így bátorkodtam nyitni egyet, hogy ne zavarjuk a 7 Pro és a sima 7T user-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest