Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok. Érkezett a Vodásra 10.0.8 verzió. Egyébként a Oneplus oldalon a szoftver letöltésnél csak a 10.0.5 elérhető. Tudja valaki, hogy ennek mi az oka? Valami voda cucc lehet?
-
drsanya
aktív tag
Ma frissültem 10.0.7-re. Érdekes, hogy a weboldalon viszont még mindig a 10.0.5 van ami elérhető. Vodás vagyok.
-
drsanya
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Pedig bizony éjjel úgy marad, ha rákoppintasz a kijelzőre, ez nálam is fennáll. Biztos valami beállítási bibi, annyira nem ástam bele magam, mert éjjel inkább a ha felkelek, az órámat nézem meg.
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudja mi az oka annak, hogy a hívó képe baromi alacsony felbontásban jelenik meg mind a hívás beérkezésekor, mind tárcsázáskor? Lecseréltem nagyfelbontású fotóra a Google névjegyzékben, de akkor is ronda. Van esetleg valakinek megoldása erre?
-
drsanya
aktív tag
Ha már itt vagyok kérdeznék megint. Van haszna annak, ha csinálok Oneplus accountot?
-
drsanya
aktív tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Köszi! Ja hát úgy, hogy feleségem flottás a vodánál, és kapott egy elég jelentős kedvezményt, konkrétan 160-ba volt a készülék 0 Ft befizetéssel. Pedig eredetileg csak számlát ment befizetni
Erre hazajött ezzel, meg egy Redmi Note 8T-vel, ami meg 23e volt. Csak pislogtam. Egyébként korábban hívogatta Voda, hogy kellene már valami, mert lejárt a hűség, és mivel mindig lerázta őket, mert nem tudott beszélni, bepánikoltak, hogy elmegyünk tőlük. Így lett ennyire jutányos mindkét készülék. -
drsanya
aktív tag
Sziasztok. Tegnap este léptem be a klubba én is, Huawei P20-at váltott. Egészen elképesztő a különbség
. Vodánál jutottam hozzá nagyon nagyon jutányosan.
Első kérdésem az lenne hozzátok (gyári minden), hogy az AOD az nem AOD, csak ha ujjal bököm a kijelzőt? Úgy nem lehetne beállítani, hogy On legyen mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ennek ellenére épp garanciális javításon van, mert meghalt a mikrofonja....
. Vodánál jutottam hozzá nagyon nagyon jutányosan.