Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarDeLuxe
tag
Sziasztok!
Telefon váltásra készülök. Szeretett OP3- mat cserélném, bár még a 83%-os aksin kívül semmi gond vele, de már vágyom egy újra. Úgy látom maradok a oneplusnál, a 3-at nagyon szeretem és már lassan 4 éve használom. Az idei elszállt árakat nézve, a 8 és a 7T pro között vacilálok, mert ezek van egy árban amennyiért jó lenne megúszni.
Szerintetek melyiket érdemes választani?
Nem váltogatom évente a telóimat, jó lenne ha addig kihúzná mint a 3-as.
A kamera nekem fontos, ahogy néztem majdnem ugyanaz a kettő, talán még a 7T pro jobb is és annál a kijelző felbontás is nagyobb. Akksiban nincs nagy különbség, töltési sebesség ugyanaz. Ami a 8 mellett szól számomra az az 5G. Hátrány lesz a hiánya ennyi idő múlva szerintetek? Ráadásul színben a kék 7T pro szebb, 8 - nal egyik sem az igazi.OP 7T pro- n van gyárilag feltéve fólia?
Érdekes hogy a 8 pro- n állítólag nincs, ami nekem baj. ( A 3-on még mindig a gyári van fent, semmi baja 😁)
A 8 pro lenne a legjobb, de 1050€ eléggé sokkalom egy telóért, de még ezt a verziót sem vetettem el. Az Ultramarine Blue gyönyörű 😉
Még a Redmi K30 pro Zoom ami esélyes lehet nálam, ha lesz egyáltalán itthon, és mikor... De az meg rendszerben és supportban gyengébb mint az OP szerintem, bár nekem még nem volt Xiaomi-m , de a családban van több is.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs