- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarDeLuxe
tag
Sziasztok!
Telefon váltásra készülök. Szeretett OP3- mat cserélném, bár még a 83%-os aksin kívül semmi gond vele, de már vágyom egy újra. Úgy látom maradok a oneplusnál, a 3-at nagyon szeretem és már lassan 4 éve használom. Az idei elszállt árakat nézve, a 8 és a 7T pro között vacilálok, mert ezek van egy árban amennyiért jó lenne megúszni.
Szerintetek melyiket érdemes választani?
Nem váltogatom évente a telóimat, jó lenne ha addig kihúzná mint a 3-as.
A kamera nekem fontos, ahogy néztem majdnem ugyanaz a kettő, talán még a 7T pro jobb is és annál a kijelző felbontás is nagyobb. Akksiban nincs nagy különbség, töltési sebesség ugyanaz. Ami a 8 mellett szól számomra az az 5G. Hátrány lesz a hiánya ennyi idő múlva szerintetek? Ráadásul színben a kék 7T pro szebb, 8 - nal egyik sem az igazi.OP 7T pro- n van gyárilag feltéve fólia?
Érdekes hogy a 8 pro- n állítólag nincs, ami nekem baj. ( A 3-on még mindig a gyári van fent, semmi baja 😁)
A 8 pro lenne a legjobb, de 1050€ eléggé sokkalom egy telóért, de még ezt a verziót sem vetettem el. Az Ultramarine Blue gyönyörű 😉
Még a Redmi K30 pro Zoom ami esélyes lehet nálam, ha lesz egyáltalán itthon, és mikor... De az meg rendszerben és supportban gyengébb mint az OP szerintem, bár nekem még nem volt Xiaomi-m , de a családban van több is.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automobilista 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro max 128GB gyári független makulátlan új akku!!!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független kb 2 év jótállás
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest