Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarDeLuxe
tag
Sziasztok!
Telefon váltásra készülök. Szeretett OP3- mat cserélném, bár még a 83%-os aksin kívül semmi gond vele, de már vágyom egy újra. Úgy látom maradok a oneplusnál, a 3-at nagyon szeretem és már lassan 4 éve használom. Az idei elszállt árakat nézve, a 8 és a 7T pro között vacilálok, mert ezek van egy árban amennyiért jó lenne megúszni.
Szerintetek melyiket érdemes választani?
Nem váltogatom évente a telóimat, jó lenne ha addig kihúzná mint a 3-as.
A kamera nekem fontos, ahogy néztem majdnem ugyanaz a kettő, talán még a 7T pro jobb is és annál a kijelző felbontás is nagyobb. Akksiban nincs nagy különbség, töltési sebesség ugyanaz. Ami a 8 mellett szól számomra az az 5G. Hátrány lesz a hiánya ennyi idő múlva szerintetek? Ráadásul színben a kék 7T pro szebb, 8 - nal egyik sem az igazi.OP 7T pro- n van gyárilag feltéve fólia?
Érdekes hogy a 8 pro- n állítólag nincs, ami nekem baj. ( A 3-on még mindig a gyári van fent, semmi baja 😁)
A 8 pro lenne a legjobb, de 1050€ eléggé sokkalom egy telóért, de még ezt a verziót sem vetettem el. Az Ultramarine Blue gyönyörű 😉
Még a Redmi K30 pro Zoom ami esélyes lehet nálam, ha lesz egyáltalán itthon, és mikor... De az meg rendszerben és supportban gyengébb mint az OP szerintem, bár nekem még nem volt Xiaomi-m , de a családban van több is.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt új akku 0ciklus!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB gyári független 2026.08.10. gyártói jótállás + ajándék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest