- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esprit12
csendes tag
válasz
Esprit12 #472 üzenetére
Közben kiderült a hiba valószínű oka. A Volte jelenleg nincs "aktiválva" még a telefonomon. Az iphoneokon be kellett állítani azt hogy 4G NO Volte-ba menjen a hálózat és úgy már tudnak hívni engem is. Megpróbálom az itt a fórumon le irtakkal meg csinálni magamnak is a Voltet és akkor remélhetőleg nem lesz több ilyen probléma.
-
Esprit12
csendes tag
Sziasztok!
Oneplus 7t pro
Valaki tapasztalt már olyat hogy Iphone-ról nem tudják hívni? A hívó félnél kicseng de nálam semmi. Néha néha jön a hívás de 99%ban semmi. Sms át jön. Csak Iphoneoknál van ez a probléma. Egy cikket találtam még 2019 májusából hogy Amerikában volt ilyen probléma a 7 Pronál. Lehet erre valami megoldás? -
Esprit12
csendes tag
Sziasztok!
Oneplus 6T-ről mennyire érdemes szerintetek 7T Pro-ra váltani?
Oneplus 3al kezdtem, utána jött alig több mint egy éve a 6T. A 3-nál megfogadtam hogy innentől csakis Oneplust telefonjaim lesznek, viszont a 6T kameráját én néhol vissza lépésnek éreztem a 3-hoz képest(lehet csak én nem vagyok normális) 😅 és amúgy sem éreztem azt a hűha érzést a váltáskor. Nem is volt tervben most a csere, viszont a 7T pro nagyon megfogott. Kamerában ez azért már tényleg jól muzsikál. Oké nem egy Iphone vagy Huawei minőség de utána járásom alapján számomra teljesen megfelelő. Kinézetben, sebességben abszolút élmezőny az biztos. Az üveghátlap ami kicsit elriaszt, szépnek szép csak szerintem felesleges.
. Úgyhogy kérnék egy kis segítséget pro és kontra 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest