- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
chakram6706
csendes tag
Egész napos használat? Ez nálad mennyi képernyőidőt jelent? Nekem aki hajnal 2kor kelek és veszem le a töltőről 100%on,délre már töltőért visított, este pedig újra tölthettem... Kb 4 óra SOT jött ki általában. A Honor magic 6 pro amire váltottam, tényleg bírja egész nap nálam 6-7 óra SOT simán megvan, ráadásul a töltés sebessége, jah ezt inkább hagyjuk
! Az A15 rég fenn van (ez az ami téged hidegen hagy) mert ezt ígérte a gyártó egy kicsit sem olcsó készülékhez....
-
Lajmund
őstag
"sokkal jobban értékelem hogy a cucc mindig minden körülmények közt megbízható, egész napos használat mellett is kibír egy teljes napot, és amit tud, azt többnyire jól tudja, tehát felőlem húzhatják a frissítést,"
Pont ezt nem tudja
"inkább csinálják meg tökéletesre, mint hogy a fentebbi problémák miatt szívjak a készülékkel."
Több mint 8 honapot csusztak mert annyira tökélesetitték de mégis szar lett. Közben már jön nemsoká az android 16 és a oui 8 amivel a fold 7 szériát fogják kidobni.
Te melyik müsort nézed?
Fold 5öm van és én is ezt irtam még januárba hogy inkább legyen jó stb.. De ez már tényleg vicc kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest