- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #49604 üzenetére
Powershell van a gepen?
Get-ChildItem "C:\start_konyvtar" -recurse -force | Export-Csv "C:\valami\exportfile.csv"
Lehet finomitani ha tul sok infot kapsz, ez csak simain kilistazza a teljes eleresi utvonalat a filenevvel
Get-ChildItem "C:\start_konyvtar" -recurse -force | Select-Object Fullname | Export-Csv "C:\valami\exportfile.csv"
Ez meg kulon cellaba rakja a konyvtar nevet es a masikba a file nevet
Get-ChildItem "C:\start_konyvtar" -recurse -force | Select-Object DirectoryName,Name| Export-Csv "C:\valami\exportfile.csv"
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #49543 üzenetére
Miota messze elunk ujsagelofizetest (valami komolyabb nem Blikk) vagy konyvet szoktunk "adni". Interneten megvesszunk es hazhozviszik. Persze igy nincs meglepetes, de csalodas sem. Magunknak pedig megvesszunk kozosen. Magamnak vettem csavarhuzokat, furofejkeszletet, szerszamos ladat ilyesmit, feleseg pedig konyhaba vett maganak valamit.
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #49515 üzenetére
on-callon vagy tehat hivhatnak munkaugyben
az uj jatekszert meg en egy laptopnak gondoltam, de ha valami dildo akkor en kerek elnezest(#49516) neduddki: nyaron a homok is eleg forro, nem kell nekem parazs, kulonben is beesik a labujjam koze
(#49517) gaborbol: meg mindig nagyon fain ido van, siman 70+. Megnezem majd amiket irtal online, mert itt hiaba megyek be ertheto modon nem tartanak teli ruhakat
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49513 üzenetére
ilyen ez a popszakma
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #49507 üzenetére
szabadsagom voltam tegnapig (mert ugye egesz evben ketto napot vettem ki a tobbit pedig mostanra tartogattam), de ha a haz engedne a sajat grillezot akkor kint az erkelyen tolnam hetente ketszer, haromszor (majd jovore miutan megvettuk a sajat townhomeunkat)
Egyebkent a heti nagy problemam volt, hogy nem lehet kapni teli szerkot itt pedig janurban mennem kell megint Chicagoba es ott ma -10 fok volt es ahhoz az idojarashoz nekem nincs felszerelesem.
Milyen boltokba menjek majd be ott ahol lehet jo teli kabatot, pulovert, cipot venni? Columbia? -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49503 üzenetére
ugy vannak vele, hogy nembaj, szokjad
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
En nemreg vettem egy Ubiquiti Airrouter HPt. Csak 2.4 Ghz de 6dbi-s antenna es 28 dBm output power. Le is nyomott mindenkit a kornyeken (a linksyst meg kukaztam)
TP-Linkel szarul jartam, vettem egy TP-Link APt, de nem igazan mukodik repeaterkent, DHCP kliensek kereset nem birja attolni a routernek csak fix IPvel mentek a laptopok -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49453 üzenetére
melyik hotel? vegasban vagy mar?
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #49349 üzenetére
Vagy le kene vinni a vilagbajnok AFAt kisebb szintre, hogy ne erje meg lopni vagy es most dulva leszek
, eltorolni a fenebe es csak egy ado amit a vegfelhasznalo fizet mikor leveszi a lisztet a polcrol igy nincs mit a cegeknek visszaigenyelni/ellopni (de azt hiszem az EU miatt talan ez nem jarhato ut, meg ugye ize, akkor sok ember jarna szarul)
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #49341 üzenetére
A ket cpu szinte tokugyanaz nem?
-
bobsys
veterán
Packt Publishing online konyvkiado. Vannak napi dealek, most vettem egy konyvet $15, pdf + van sajat formatumuk olvasoval + Kindle verzio is. Hatha valakit erdekel, de csak IT konyveik vannak
-
bobsys
veterán
Nekem ezek a low cost airlineok valahogy sohasem olcsobbak mint a tradicionalisak. American Miami-Budapest $1200, 2x23 kg borond, 2 ora atszallas Londoinban.
Norwegian, csak JFK-Becs, $960, borondok es kaja nelkul (eleg bena a site, nekem nem talal return utat, csak egyiranyuakat)
Mikor jossz? -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49239 üzenetére
Es Integra
Nalunk az a policy, hogy ha az ugyfellel utazunk es az ugyfel business/first classon repul akkor mi is vehetunk oda jegyet. Egyeb esetben pedig turista, meg az executiveoknak is. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49232 üzenetére
eleg szanalmas
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49229 üzenetére
LAX-SYD kb 16 ora ablak mellett, turista osztaly, jo szar volt.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49208 üzenetére
nagyon szanalmas
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #49144 üzenetére
Nekem is az a bajom, hogy az itthoni 500 giga elveszik ha betornek, leeg a lakas, elpukkan a viharban, osszedol minden a hurrikanban, mert meg nem talaltam ki hova rakjam. Skydriveon megvannak a fontos iratok scannelve, de a tobbi az nincs.
emvy: kinel berled a servert?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49125 üzenetére
September kozepen jelentkeztem. September 21-en kaptam egy e-mailt a managertol, hogy megkapta az oneletrajzomat es beszelgessunk egy et telefonon. Utanna meg egy telefonos interju egy szakmai figuraval, majd oktober kozepen a 3. telefonos interju a division directorral. Ezutan majd 3 hetig csond es oktober utolso napjan kaptam meg az offer lettert miutan felhivtam oket, hogy hat itt van a kezemben egy masik ceg ajanlata is. Szoval megjott oktober utolso napjan amiben a munkakkezdes november vege volt, az elso interju utan tobb mint 2 honappal kezdtem el dolgozni (illetve mentem a 2 napos orientaciora)
-
bobsys
veterán
Linkelje mar be valaki a cikket ami miatt ez a prostitucios vonal elindult
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #49093 üzenetére
az a kurva aki velem nem csinalja
lasd korrupcio az az amibol kihagynak -
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Teljesen megvaltozott az alvasi ritmusom. Eddig este 10kor mentem aludni reggel 6-7ig. Most pedig meg mindig fent vagyok (mindjart ejfel) es reggel fel 7-kor fel fogok kelni mikozben nappal nem alszom, de igaz, hogy szabadsagon vagyok tehat napkozben nem dolgozom
-
bobsys
veterán
LA-ban kellet varnom vagy 4-5 orat. feleseget felraktam a Frankfurtba indulo gepre mig az enyem Sydneybe 4 vagy 5 oraval kesobb indult. Mar nem tudtam magammal mit csinalni, kijottem a terminalrol (nem erdekelt, hogy ujra be kell csekkelnem), maszkaltam mindenfele de majd megorultem.
Itt kicentizem a kierest, altalaban a kapunyitasra erek odaa gepen meg ujsagot olvasok, filmezek vagy dolgozom hiszen arra is van idom a 3 oras ut alatt
-
bobsys
veterán
A kocsit ugy szoktam rendelni, hogy a gep indulasa elott egy oraval erjek ki. Ott meg megiszon a maradek kavemat amit itthon foztem, elmosom a bogrem, bele a borondbe es megyek a security check-inhez. Persze sokat segit a TSA Pre screened pecset jegyen es az, hogy ha lekesem a gepet ugyis felraknak a 45-60 percel kesobb indulo kovetkezo jaratra
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48890 üzenetére
nem ertem
ez az ember Magyarorszag egyik leggazdagabb embere. Es teljesen hulye? -
bobsys
veterán
majd szoljatok nekem is
jeges mert akkor nem kapod meg, hiszen nincs benne!
azt nem is emlitem, hogy valoszinu nem is tudja, hogy hogyan lehetne elkuldeni egy linket
Notes szol, hogy nem kuldte el a levelet? Nekem csak berakja a sent itemek koze meg akkor is ha meg van 5 perc a kovetkezo szinkronig (igen, local replikat hasznalok kulonben hasznalhatatlanul lassu) -
bobsys
veterán
Megcsinaltam, wordben, meg beleirtam par sort es alairtam, elmentettem pdf-be es elkuldtem neki
-
bobsys
veterán
Atkuldte az ingatlanos a megujitott alberleti szerzodest, hogy nezzuk at meg irjuk ala. Agyfaszt kapok, word dokument es az alahuzaok mondjuk, hogy ide ird a datumot, itt meg ird ala azok kepek
es nem alahuzott tabulator. Beirom a datumot es eszik szet az egesz 20 oldalas dokumentum
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #48817 üzenetére
Rengetegen meglepodtek itt is meg Ausztraliaban is, hogy mi az, hogy van egy agy meg ket ejjeliszekreny a haloban, de nincs tv. Erted hogy lehet elni csak egy tevevel az egesz lakasban, mit cisnalunk este a haloszobaban?
En meg mindig mondtam, hogy sex meg alvas, azert haloszoba -
bobsys
veterán
Precisonnel le fog szakadni a kezed, hatad olyan nehez
Dell geek squad inspiron - nooooo way, Intel Celeron cpu gepet nem vesz az ember
Asus - ok
Toshiba - ok
Tokimndegy, hogy az Asust vagy a Toshibat veszed-e meg, a kulonbseg, hogy a Toshibaban a grafikai processzor gyorsabb illetve + 2 GB RAM ami nem rossz. Ha csak $50 a kulonbseg akkor Toshiba, mert RAMbol sohasem eleg, hangyanyit gyorsabb grafika es nagyobb hard drive (mar ha szamit)Sok sikert es vigyazz ne tapossanak ossze
-
bobsys
veterán
A proci egy Core 2 Duo szintjen van, net elfog menni rajta, meg szerintem meg talan a 1080p filmek is, de ilyen dvd meg divxel nem lehet problema. Az ara $178 az jo, annyiert hasznaltan mennek a core 2 duos gepek.
Viszont barmilyen munkat felejtsel el vele ezzel nem fogsz tudni dolgozni egy percet sem -
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #48615 üzenetére
es igy majd 10 perc elteltevel erted mar?
(#48620) concret_hp
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48593 üzenetére
Ha az en kocsimmal megyunk mindig ez a radio szol, illik a grandpa automhoz
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48560 üzenetére
Szakmait mondanam, az osszes HRes interjum mindig csak ilyen altalanos beszelgetos valami volt, mennyit kerek, mikor tudok kezdeni, miert valtok stb.
-
bobsys
veterán
Hideg van, reggel 8 ora es 10 celsius, brrr
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48499 üzenetére
Kalandos
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48482 üzenetére
Nemar, berauton? Szarert nem hagytataok az utszelen?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48463 üzenetére
Nem kellett volna elhozni. Leulsz egy szekre es megvarod amig lemosnak neked egy legalabb olyan kategoriaju autot mint amit foglaltal. ha nincs akkor megy adjanak egy C osztalyu Mercit es kesz.
Jahogy amerika? Akkor meg plane, hivd fel oket barhol is vagy, mond el, hogy ez nem az a ketgoria es akkor most visszaviszed a legkozelebbi telephelyukre ahol adjanak egy legalabb Passat kategoriat (full size). Ne hagyd magad. Melyik ceg? Hertz? -
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #48357 üzenetére
Az meglesz kerve a nagykovetsegtol, majd el levelezgetunk veluk ezugyben
legalabbis az anyakonyveztetes, utlevelet nem founk csinaltatni neki, mert felesleges 2 evente lejar es az amerikaival is lehet utazni Magyarorszagra 90 napnal kevesebb tartozkodasnal nem kell vizum.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48355 üzenetére
Ausztria?
Hmm, el is felejtettem itt is van kotelezoen fizetendo Medicare (allami egeszsegugy) hozzajarulas de a maganbiztositos rendszer miatt havi $55 ezt nem szamoltam bele. -
bobsys
veterán
Jovore valoszinu olcsobbat valasztok (meg at kell magam ragni a jovo evi biztositasok leirasan) igy nagyobb lesz a co-pay, de adozas elotti dollarbol feltudok tolteni egy ugynevezett health care spending accountot amibol tudjuk fizzetni a co-payt meg a deductiblet. A mostani biztositas az after-tax penzbol van fizetve.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48351 üzenetére
pontosan
A trukk az ugye, hogy azt, hogy mennyi penzt kap a szolgaltato a biztositotol az a kettejuk megalapodasa. Tehat az en biztositom fizet egy ultrahangert mondjuk $250, de a masik $263 mig mondjuk a medicare csak $180 de ha biztositas nelkul csinalod meg akkor neked meg kiszamlaz $534 es neked annyit kene fizetni (persze ilyenkor lehet alkudni)
Azert szamlaznak tul, mert aki nem fizet az elkezd alkudni es akkor $534-rol indul az alku nem pedig $250-rol es megallapodnak, hogy a mukso fizet mondjuk $30 havonta 12 honapig a maradekot meg elengedik. -
bobsys
veterán
válasz
Integra #47584 üzenetére
Ugy nez ki keszen van mindenrol a szamla. 16K lett kiszamlazva a biztosito fele, de mindenki tulszamlaz az egeszsegugyben igy a biztosito "csak" 13Kt fizetett ki (ebbol 4K a szoba 2 napra
) es nekunk nem kell egyelore fizetni semmit, mert a legdragabb biztositasunk van amit pont a szules miatt valasztottam tavaly.
Osszesen majdnem 18K volt a teljes koltseg a terhesseg alatt (de 27K volt az osszes szamla a tulszamlazas miatt) ebbol mi fizettunk $728 co-payt + a $4150 kettonkre az eves biztositasi dij -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #48320 üzenetére
de az autot megtarthatta ugye?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48261 üzenetére
Erdekes, a keleti partra delutan/este erkeznek az europai gepek
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48258 üzenetére
Siman, besetalsz az elso Walgreensbe / CVSbe / Targetbe (nekem itthon Target brandes van) es kezedbe nyomnak egy tucatot
Mind mondtam en a leggyengebbet kertem, mert semmilyen gyogyszert nem szedek, de szerintem neked sem kell erosebb -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48253 üzenetére
Ezek a bio cuccok nem sokat ernek, a celorszagban vegyel valami rendeset ha lehet veny nelkul. Amit en vettem mikor jottunk az a leggyengebb, de mivel nem szedek gyogyszert igy siman jo volt az elso ket ejszakara (diphenhydramine 50mg van benne ami miatt itt veny nelkul kaphato)
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48137 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48113 üzenetére
akkor ezt beneztem
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48110 üzenetére
Microsoft? Ird majd le milyen volt az interju, voltam ott jopar eve kivancsi vagyok valtozott-e a modszer
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48036 üzenetére
van mondjuk 4.2 millio gazdasagilag aktiv Magyarorszagon, ebbol 15 ezer nem olyan sok meg akkor sem ha levonod az 50+ embereket a 4.2 milliobol
Raadasul a valo vilaghoz nem kell tudni semmit, eleg ha van valami devianciad es zero a kompromisszum kepesseged -
bobsys
veterán
Nem akarok en megtalalni semmilyen jelszot. Sot pont epp, hogy titkositani szeretnek par filet es azert kerdeztem. Talaltam ezt a Cloudfogger programot es az hasznal EAS 256 bites titkositast.
-
bobsys
veterán
Mivel nem ertek hozza. Egy 256 bites AES titkositott jelszot (14 karakter, kisbetu.nagybetu,szam,irasjel, de egy letezo szo) feltorheto valamilyen modon belathato idon belul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ford topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest