- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #52965 üzenetére
mondjuk bandustól kitelik, hogy valami flancolós helyre jár, ami 5x annyiba kerül, mint máshol
-
concret_hp
addikt
kíváncsiságból belenéztem a nem érdemelnek több esélyt prospektusba. azért ahhoz kell 1 kis arc, hogy a közgép, föld és trafikosztás felderengő emlékképeinek árnyékában arra hivatkozzanak, hogy mer' nokiásdoboz meg milliók
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52847 üzenetére
ezzel igazából úgy vagyok, hogy nehogy már egy pénztáros nézzen le, főleg ne azért mert kártyával szeretnék fizetni én vagyok aki fizet vagy mi a lóf@sz.
1x volt hogy vmi játékboltban ki volt írv,a hogy kártyás fizetés csak X összeg felett (1-2 ezer ft). én vettem valamit valami X + 200ft-ért és a pénztáros ilyet szól, hogy nincs-e kp-m, mert ez csak 200ft-al több -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #52827 üzenetére
egyébként a napokban próbáltam megbecsülni, hogy mennyit nyertem (nem vesztettem) azon az utóbbi pár évben, hogy a vagyonom jelentős része nem forintban van, és ami forintban van annak is szignifikáns háynada valójában nem forint alapú eszköz, csak forintban mérik az árfolyamát. forintban kifejezve, jobban teljesítek, azt kell mondjam
-
concret_hp
addikt
ha rendes mennyiség kell még az is lehet, megéri érte elmenni külföldre (amennyivel olcsóbb k.b mindenhol, ahoyg eddig tapasztaltam...
)
@: azé' nem ma kezdtem, vágod
bár holnapi filmnézésről volt szó, de így sem hagytam magam
ami új film és imdb-n csak 5.8 az gyanús, hoyg nem jó
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52761 üzenetére
hát előre köll gondolkodni
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52759 üzenetére
de szellőztetni amúgy is kell
-
concret_hp
addikt
egy érdekes spórolási módszer: ha kint fagypont alatti a hómérséklet, kiraksz este egy literes palack vizet a teraszra, reggelre jól megfagy, berakod a sima hűtődbe, ezzel hűtve azt. mire mondjuk -10 fokról +5 fokra melegszik, az alatt felvesz kb. 400KJ energiát, ami több mitn 0.1kWh leadott teljesítménynek felel meg a hűtő belsejében, aminek nem ismerem a hatásfokát, de gondolom olyan 0.15kWh körül lehet, az meg vagy 6 ft?
rezsidémon meg elbújhat
(meg az is lehet, hogy elszámoltam)
egyébként ez nálam annyiban mindenképp megvalósul, hogy ha a fagyasztóból veszek ki valamit, akkor azt átteszem a sima hűtőbe mondjuk felhasználás előtti este
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #52694 üzenetére
bár azt nem tudom, hoyg bp-n belül számít-e vagy csak a település méretet / régiót nézik vagy pontosan mit, de biztosítási szempontból nem hátrány ha egy világvégi kis település a hivatalos lakcímed bp helyett
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #52639 üzenetére
sokat segtettél
-
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #52472 üzenetére
mégis miről szaporítanák a paprikát ha nem magról?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #52435 üzenetére
hát mondjuk olcsóbb is, meg nem is illegális
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #52404 üzenetére
én múltkor a sorozatokról olvastam egy rédekes cikket nem tudom már hol. hogy valahogy érdekes módon nálunka tv-be csomószor nem jutnak el az amúgy nagyon népszerű sorozatok.
ha jól tudom 1 időben pl a himym is vezette a listákat usában, itthon meg nem nagyon pörgött, de a tbbt meg comedyn megy csak, ami nem tudom egyáltalán a lakosság hány%ának elérhető?
meg egy csomó példát írtak, amikről fogalmam sincsegyébként úgy nézem, a választási kampány megint nem programokról fog szólni. nem mintha meglepődnék, csak azért egy kicsit jobban európában érezném magam, ha legalább valami nyoma lenne annak, hogy szavazzatok ránk, ez a programunk.
-
concret_hp
addikt
én úgy kalkulálok, hogy 1:40-nél gyorsabb úszás tuti nem lesz, főleg nem nyílt vízen
rövidebb, intenzívebbeket edzek (~1 óra), ez alól a heti 1 freerunos edzés a kivétel
erősítésre kéne gyúrni, mert trx-en majd' meghaltam múlt héten
ha vízszintesre van álítva a görgő akkor gond nélkül megyek 30km-t 1 óra alatt úgy, hogy nem is halok meg, futás meg szerintem olyan 1:55ös félmaraton menne most szerintem, szóval még van hova gyúrnimost úgy néz ki sikerült még 1 kis izmot felpakolni combra, amivel híztam is kicsit, szóval 6-8 kilóval könnyebben alapból más lesz a helyzet.
most kb. 50p/25km-t görgőztem 1% emelkedőn, mondjuk ezt nem bírnám 180km-n át az tuti
-
concret_hp
addikt
napi agysejt giylkolászás [link]
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52288 üzenetére
én mostanában néha véletlen ráklikkelt a dívány-ra, hát bár ne tettem volna
a témában amúgy az indexes kaja vaktesztek a legviccesebbek
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52236 üzenetére
az már minden évben totál megszokott
viszont most úgy van, hogy már az ország nagy része hó alatt áll bp-n meg még kb. semmi. ehhez képest leszek kíváncsi, hogy amikor bp-n is elkezd esni, akkor mi leszEB selejtező sorsoláson vajon minden 3. kalapos csapat kiért fog imádkozni a 2. kalapból?
naugyehogyjobbanteljesítünk
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #52201 üzenetére
tavaly tavasszal is járt 310en
a dodi meg 235ön
-
concret_hp
addikt
úgy elméleti síkon, ha felteszük, hogy moore törvény egyszercsak nem lesz érvényes (az egyszerűség kedvéért legyen ez mondjuk 2020 jan 1) azaz, nem lehet tovább kicsinyíteni/gyorsítani a hardvereket, akkor szerintetek hány év múlva állna meg az IT ipar fejlődése szoftver oldalról? (tegyük fel, hogy a hardver oldali fejlődés ténylegesen megáll) hogy könnyebb legyen érteni mire gondolok, ha pl mondjuk 15 éve megállt volna, akkor valószínűleg nem nagyon lenne full hd video, mert egy fél szerverfarm kéne a lejátszásához, tehát mondjuk ilyen téren valószínűleg nem nagyon lenne már fejlődés. viszont kevésbé hardver igényes dolgoknál nyilván lenne (pl. egy prezi létrejöhetett volna úgy is)
vagy más oldalról nézve arra gondolok pl. hogy analízisből kb. nincs már új dolog, vagy fizikából az atomfizikát leszámítva. remélem érthető a kérdés -
concret_hp
addikt
azért tartok ott, hoyg 6 számjegy az mit jelent
de amikor így rendszeresen gyanús, hoyg ez a kód már volt (kicsit másként jegyzem meg a számokat, mint mások, ill. van hogy akaratlanul is jegyzek meg számokat), az egy banki rendszerben enm oké, de lehet h elkezdem felírogatni -
concret_hp
addikt
akinek van cibnél mobiltokenje, hülye vagyok, vagy viszonylag rendszeresen ad olyan kódot, ami már volt
-
concret_hp
addikt
én inkább csak arra gondoltam, hogy magadra veszel olyan dolgokat, amiket nem kéne és egy kicsit úgy állítod be a dolgot, mintha mindenki azt állítani, hogy valamit nem jól csinálsz vagy iylesmi, amikor valójában senki nem állítja azt. (kicsi tmintha figyelmen kívül hagynád a ha-akkor és hasonló feltételes dolgokat)
-
concret_hp
addikt
szerintem már ki volt tárgyalva vagy itt vagy a megtakarításos topicban, hoyg ez a credit rating rendszer is mekkora f@sság
de max emiatt lehet értelme, hogy a "nagy" hiteledet jobb kondícióval kapd meg, de ez meg egy elég erős torzító tényező.
kötekedő on:
de megint megmagyarázod egy kcisit, hoyg azt akarja valaki modnani, hoyg valamit nem jól csinálsz, úgy, hogy közben leírod, hoyg a kiinduló feltétel nem teljesül, de azért írsz egy hosszú hsz-t -
concret_hp
addikt
szerintem meg amit nem tudsz 1 összegben megvenni bármikor, abból nem a csúcsmodellt kell megvenni. egyébként itthon szerintem tipikusan azoknak okoz gondot ha hirtelen ki kell fizetni 30-40-50 ezer forintot valamire, akik a legújabb ájfónnal járkálnak. de megint odakanyarodunk, hoyg van egy réteg, aki kőgazdagnak akar látszani, miközben kőcsóró
lakás / ház az egyetlen kivétel talán, de annak nem is 2-3 év a max életciklusa, autó is csak bizonyos körülmények közt kivétel szerintem.
de nyilván mindenki arra költi a pénzét, amire akarja
Integra: amúgy rendszeresen misstypeolsz
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #51832 üzenetére
ja az lesz, hogy a, amikor "otthon" járok akkor kielégítem eme vágyamat, vagy b, hozok 1 kis üveggel.
mert annyira gyakran azért nem jön rám, hogy az "eláll" az tuti legyen
múltkor a citromlé is bepenészedett, pedig azt hittem az olyat nem tud
de legalább kiderült, hogy nem csak víz + műanyag
-
concret_hp
addikt
de ha nem egyben fizeted ki, hanem még akár 0%thm, attól még ugyan annyiba kerül.
ha egy részletben nem engedheted meg magadnak, akkor 10ben sem, meg 20ban semazaz ez így hülyeség amit írtam, mindenkinek arra van pénze, amire akarja, ha 150K-s teló kell, akkor hajrá, csak ne sírjon közben, mert zsíroskenyeret eszik.
egyébként juteszembe, néha kurvára bevernék 2 szelet zsíroskenyeret, de a legkisebb kiszerelés az fél kiló (de még a negyed sem fogyna el sosem), erre van valakinek valami ötlete?
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #51743 üzenetére
p*náról pont nem nagyon volt szó, ha ez a kérdés
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #51739 üzenetére
mindenki azt gondolja magáról, hogy speciális a helyzete, de az enyémre tényleg nehéz sémát húzni
-
concret_hp
addikt
válasz
Integra #51680 üzenetére
a fradi + debreceni stadion, amiket nagyjából a nulláról építenek szumma 25mrd úgy vágom. szóval ~240db zsírúj stadion nagyságrendje
szóval ha ebből nettó lenyúlnak 1-2%-ot abból azért szépen lehet ám építeni a birodalmat
ha megújuló energiából is lehetne ilyen léptékű beruházást csinálni, abból is megcsinálnák, nekem nincs kétségem efelől
#51697 minden szakmának vannak kockázatai
-
concret_hp
addikt
csak halkan kérdezem, hogy volt olyan ember, aki így kiállt és mondott annyit, hogy úgy egyébként ebben az országban nem okés kirobbantgatni bankok oldalát? egy rendőrfőkapitány vagy belügyminiszter vagy akárki?
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #51652 üzenetére
én nov elején voltam milánóban 1-2 éve, a dóm tetején jött volna jól a széldzseki, meg (Comoban tényleg jól is jött), azon kívül úgy emlékszem 1 szál póló volt a felsőruházat
nincs annál jobb, mint úgy tanulni vizsgára, hogy tudom hogy tényleg az életben sosem fogom használni amiről szó van (és ez nem ilyen 1. féléves kezdők túlzása
)
-
-
concret_hp
addikt
csak úgy teljesen elméleti síkon kérdezem, tényleges demokráciákban szokott lenni forradalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- Jelszókezelők
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest