- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap reggel irány H.szoboszló
. Jó lesz egy kis kikapcsolódás végre
.
-
Ma is esni fog, fúj majd a szél, és rohadt hideg lesz
. Nem jó ez így, közeleg a kemény tél
.
#29662 kraftxld: Jó,... lesz mire csorgatni a nyálam
. Semmi gond, majd este, ha az alkohol a véremben elvegyül, nem lesz bajom a hideggel
.
-
válasz
Winner_hun #29601 üzenetére
Csak nehogy 3. fokú égési sérülés legyen a következménye.
-
-
-
Holnap reggel 5-kor kelés, 12h kegyetlen munka
.
-
-
-
-
-
-
Esete mehetek vissza
, eh
, jó volt azért ma kicsit kikapcsolódni
.
-
-
-
-
-
válasz
FehérHolló #29108 üzenetére
Erre én is rájöttem, de ez már így marad ma délelőtt. Valahogy ez jutott eszembe.
-
Apu dühödt irigysége vagyok
.
-
-
-
-
válasz
VoDaFoNe #29028 üzenetére
Húzogatták előre hátra, jobbra balra, pöckölgették - Hát azt nem kellett volna. Igazítani lehet a vénában, de ha nagyon b@szogatják szépen felszántják a belső falát, most meg szép ödéma lesz ott, míg fel nem szívódik. Stranguláló végig rajta volt, ökölbe szorítottad, ittál előtte elég folyadékot? Mert egyszer volt az egyik srácnak is reggel iv.-s vért alig lehetett levenni, erre beböki hogy 2dl kakaót ivott
. Bár értelmes volt, egy rajzszöget nyelt le, azért került oda, ahová
.
-
válasz
bobsys #28964 üzenetére
Elég barátságos árnak tűnik, az autó is nagyon egyben van így képekről, meg hát 84 ezer mérföld meg se kottyan neki
. Hmmm, abban hónapban vagyunk, én az utolsó nap előtt egyel születtem, még régen
. De az autóra visszatérve, szerintem jó vételt csináltál, nem is eszik olyan sokat, ott meg ugye másak az árak üzemanyag szempontjából
.
-
-
-
válasz
Kalandor #28899 üzenetére
Hogy én is csinálom
? Évente veszek 200k-ért új gadgetet, hogy menőzzek vele
? Nem, én inkább több évre veszek valami minőségi cuccot, és sokáig megtartom, mert tudom hogy ha én vigyázok rá, évekig kihúzza nálam, nem évente verem a pénzt olyan dolgokra, amitől azt hiszem én vagyok a "faszagyerek". Tudod hogy úgy értem, ha az embernek van 200k-ja telefonra, akkor a felét nyugodtan odaadhatja egy segélyszervezetnek, és 100k-ból vesz ugyan olyan Apple logó nélkül. Én is vehettem volna drágább fülest, de nem tettem, inkább adományoztam, pl a vörös iszap károsultjai számára. Amit szerintem az első iPhone várásló gyerekek nagy része nem tett meg.
#28898 tildy: Nekem is volt pár Sennheiser, de valahogy sohasem jött be igazán, azóta AKG K141 és egy K330 tulaja vagyok márkán belül, a többi Superlux.
#28900 neduddki: Tudom én, pár napja haverom noname fülesével hallgattam zenét, hát... inkább kivettem a fülemből. Az ember valahogy megszokja az igényes dolgokat, és ragaszkodik hozzájuk, persze csak ha jó ár/érték arányban van, akkor (pl.: Superluix fülesek, amiből nagyon sok pörgött már a kezeim alatt).
-
válasz
Kalandor #28892 üzenetére
Aki menőzni vesz valamit, az akár hitelt is felvesz hogy legyen, úgy már nincs rá keret hogy adakozzon
. De ha fogadni akarsz, hát legyen, rajtam ne múljon
!
#28895 Kalandor: Írtam én olyat
?
#28893 neduddki: Az nyitott, én főleg fél nyitottat használok, bár ha olyasmi kéne akkor AKG K601/701-es vonalon mozognék, csak nekem annyi cash-t nem ér meg
.
-
válasz
Kalandor #28889 üzenetére
Látod, ez a gond, nem akarod hogy te sem akarod megérteni hogy egy 5k-s füles miben más mint egy 30k-s. De telefonból meg ugyan azt megkapod negyedáron (had ne írjam már le még 35264616*). Szóval míg én olcsóbban megveszem, árban sem bukok annyit rajta, ha esetleg el akarom adni, ezek meg évente veszik a csili-vili vackokat, amin buknak ezerrel. Nem is az a gond hogy megveszi, vegye ha van rá pénze, és ha szüksége van rá, de ők nem azért veszik mert fontos, hanem mert ettől menőnek érzik magukat (ezt is leírtam már párszor). Azért hogy a suliban/munkahelyen/haverok között felvágjanak vele. Tudod, ezeknek a "gyerekeknek" a nagy része nem ismeri azt hogy adok a hajléktalannak 500Ft-ot, hogy vegyen belőle enni valamit, és ez szúrja a szemem igazán.
#28890 neduddki: Annyiért én is vettem volna, az nagyon jó ár.
#28892 Kalandor: Igen, mindezt úgy hogy én adakozom is mellette.
-
válasz
Kalandor #28883 üzenetére
Persze, ez is igaz. De 2000Ft-os füles nem lesz olyan mint a 30k-s AKG, és itt nem arról van szó hogy pusztán "menőzünk" egy fülessel, mert telefonból 50-100k körül simán kapni olyat amit ők 200k-ért vesznek. De nem azért veszik, mert létfontosságú, mert kell, vagy mert egy másik készülék ugyan azt nem tudja, hanem hogy ők legyenek valakik, hogy egy Apple telefon csillogjon meg a kis mancsaikban, mikor délután beülnek az IMax-ba.
#28887 tildy: Én is erre gondoltam. Bár más ok talán nincs is rá.
-
-
válasz
bandus #28871 üzenetére
De, azért veszi hogy használja, természetesen ha neki megéri, hát vegye. De kérdem én, miért? Nem más pénztárcájában turkálok, pusztán kínácsiság, hogy mikor ugyan azt megkapná olcsóbban, de az Apple logó miatt inkább megveszi háromszor-négyszer ugyan annyiért.
Nem, nem tömegcikk, lapomat már nem kapni, a VGA-m meg szintén ritka
.
#28872 Kalandor: Khm, ezért ez durva hasonlítás lenne. Szerintem azért nincs nekem vízhűtéses 3-4 VGA-s rendszerem, mert talán ahhoz lehetne hasonlítani az iPhone 5-öt, mivel a hírek szerint, szinte az egyik "legjobb" telefon a piacon.
#28873 neduddki: Öcsém vett pár éve egy Caterpillar bakancsot, az mindent kibír, túrázáshoz legközelebb valami hasonlót kéne venni nekem is. De az általad mutatott cipők közül is van ami tetszik, csak hát gondolom akcióban is 30k körül nyomják.
-
válasz
Kalandor #28868 üzenetére
Persze, de az én életszemléletem magyarázat nélkül is elfogadott manapság, a 21. században. Hogy van két PC-m (amiből az asztalit már nagyon ritkán használom), és igényes vagyok a zenére, így minőségi fejhallgatót vagy hangfalat veszek. Más meg 200k-ért IPhnoe-t. Sőt, még én vagyok különc, mikor valaki mondja:
XY: - "Majd rád keresek Facebookon"
Erre én: - "Nyugodtan, úgy sem vagyok fent."
Ekkora kapok egy érdekes tekintetet, mint ha kívülálló lennék, vagy nem is léteznék, mert nem vagyok egy közösségi háló tagja.
Megértem ha használtan vetted, úgy még meg is éri, ha tömegcikk kell
.
-
válasz
Kalandor #28866 üzenetére
Még hogy egy fejhallgató
? Kikérem magamnak
! Igen ám, de ezek napi használatos dolgok, asztali PC ugye otthon, másik meg albérletben, fejhallgató utazáshoz, stb
. Bár ahogy látom, te sem vagy elveszve, és még egy iPhone is befigyel
.
#28865 lujó55: Én is erre gondoltam, azt hiszik ettől lesznek valakik, nekem meg aztán tök mindegy hogy milyen telefon lapul a zsebében
.
-
Lehet, bár attól függ mennyit járkálsz benne, én elég sokat járkálok, és futok is, szóval hamar lemegy. Bár ha SM-ezünk, akkor meg pláne, egy cipő tuti tropa két alkalom után. Viszont van olyan Scholl nyári cipőm, ami már két éve megvan, és még mindig nagyon patent, pedig a talpa elég kopott már.
-
válasz
neduddki #28858 üzenetére
Ha úgy gondolod, biztos úgy van
.
#28859 NoLF: Azért terem és utcai felhasználás egész más
. Lehet hogy beltérben/kosárpályán kibírja egy évig, de utcán nem
.
#28860 concret_hp: IQ szintje látszólagos megállítása alapján, én inkább nem mondok semmit
. Aki pedig rá van kattanva hogy 200k körül vegyen csili-vilivékonyharapottalmástelefont, az nem csak hülye, hanem a kényszeres tömegmédia áldozata lett, persze a jobbik eset ha van rá pénz, amit persze jobb helyre is el lehetne tenni, ha meg sok van, akkor adakozni
.
-
válasz
fokukac #28854 üzenetére
Hát hogy jobb-e arra nem veszek mérget, a strapabíróságra sem igazán. De nekem fontos hogy a telefonom normális használat mellett (napi 1-2 óra beszélgetés, sms, gps, 2-3 óra zenelejátszás) is bírja 5-6 napig. Azért kevés telefon van ami ugyan ezt tudja, mindezt úgy, hogy ha leejtem nem törik sz@rrá. De ha mondasz egyet akkor megköszönném, és még az érintős kijelzőtől sem riadnék vissza.
iPhone inkább csak divatcikk, mint telefon, olyan mint cipőkben a magas/hosszú szárú Converse tornacsuka (gondolom tudja mindenki miről beszélek), az nekem jó szándékkal 3 hónapig bírja, tehát átlagosan egy nyárra veszek egyet, és abba motorozom/autózok/bringázok..
-
Most komolyan, ennyire meg kell őrülni az iPhone 5-ért? Kicsit torz és beteg ez a mai társadalom, én a lassan két éves E52-esem nehezen adnám érte, ezek meg 200k-t dobálnak egy szaros telefonért (és még fél-egész napokat is állnak sorba), mert azt hiszik most megváltozik körülöttük a világ, és minden szipi-szupi lesz. Közben egy negyedannyiba kerülő telefon is tudja ugyan ezt, csak "harapott alma" logó nélkül, de hát a marketing és a tömegcikkek világában ez a "menő". Szerencsétlen hajléktalannak meg a sarkon nincs mit ennie, éhen halnak néhányan, télen meg majd a nincstelenek megfagynak, ezek meg verik a pénzt a legújabb csili-vili hülyeségre.
-
-
-
válasz
BlacKSouL #28808 üzenetére
4WD H - high - magas sebesség, de négy kerék hajtás
4WD L - low - alacsonyra, tehát felezőt bekapcsolja, szintén összkerék (bár ez magától értetődik)
2WD L - csupán két hátsó kerékkel, felező szintén megy
2WD/2H - alap, két hátsó kerék hajtás, ezt használod legtöbbször közlekedés soránArra figyelj, hogy ha kanyarodsz, a difit ne zárd össze, mert akkor be fog feszülni a teljes hajtáslánc, és valami törni fog, előbb-utóbb (difi, féltengely, kardán érzékeny erre). Tehát csak ha megragad a sárban, akkor lehet neki tolni. Felezővel meg el lehet botorkálni, ugye akkor a nyomatékgörbe csúcsán lehet járatni a gépet, akár 3-10 km/h-s sebességgel is. Vitaránál alacsony sebességen kapcsolhatod, nem muszáj megállni, hozzá, bár ha jól tudom felező kikapcsolás estén, érdemes egy picit hátratolatni, legalábbis régen úgy csináltuk (1.6 01"-es Vitara).
-
Nosza, jó reggelt
.
-
Ma picit sokkat ittam... nemvagyok ehhhez hozzsázokva.
-
Végül az egyik kedves nagy hírű 2004-ben alakult budapesti számtech cég, lassan egy hónap huza-vona után, mikor már nem talált más kifogást, és a hibás alaplapom helyett nem hogy ugyan olyat (mivel már nem forgalmazzák), azután olcsóbbat sem próbált rám sózni, visszautalta a vásárláskor kifizetett összeget. Viszont ez egy ördögi kör, mert én ugyan olyan lapot akartam venni, találtam is apróban, de sajnos az is attól a cégtől érkezett. Remélem ez már nem romlik el, és jó pár évig kiszolgál.
-
-
-
-
válasz
kételkedem #28688 üzenetére
-
válasz
Pisztillus #28673 üzenetére
Akkor jól rémlett
.
#28674 Viszlát: Biztos vagyok benne hogy nem feszítenek még keresztre
.
ui.: Jó reggelt mindenkinek, bár titokban remélem hogy ha ma esik, akkor már nem fog a szél is fújni
.
-
-
válasz
venember83 #28610 üzenetére
Meg mindenki mással, aki a pénzére utazik. - Én nem az a luxus prostituált vagyok
. Azt lehet hogy nem ezen a fórumon kellene üzenetekbe rejtett jelekkel keresni
.
#28613 lujó55: Dehogy, csak simán hátrányos helyzetűek is bőven megteszi
.
-
válasz
fokukac #28608 üzenetére
Nem érteni kell, amúgy sem lehet, zakkant vagyok
. Azért kezdtem mert mint ha megnézed, egy korábbi képemen nagyon lassú volt a net, most meg aránylag helyreállt, ezt akartam csak posztolni
. Erre írta lujó, hogy úgy is lealáznak, tehát most én nem értem hogy mi a problémád
. Ismerem azt hogy nem a méret a lényeg, szerencsére számomra ilyen problémák nem állnak fent, kivéve hogy néha nagyon belassul a net, és egy tetves google alig tölt be
.
-
-
válasz
Tothgera30 #28593 üzenetére
Nah, csak helyreállt az univerzum rendje...
-
Baj van, baj...
...egy youtube-os videónál sír, szerencsétlen...
-
-
-
Hazaértem, lazulhatok...
-
-
-
-
-
Az egyik csajnak szülinapja volt, arra léptünk el, ott voltunk vagy hajnal 1-2 óráig
. Azután kiderült hogy az egyik srác elment a városban egy buliba, és nem tudott hazajönni, ugye a magas vér-alkohol szintre fogható mindez
. Így végül 4-re értünk vissza, akkor tudtam lefeküdni, reggel meg 6-kor kelés és indulás melóba
. Persze bennem is volt már, és nem is úgy bírom mint fiatalabb koromban, de attól még álltam, csak ha letettem a fejem, forgott a világ
. De most már jó, csak egy kis testmozgás kellett, persze anno nekem is voltak alvással gondok, főleg a stressz és vizsgák összessége miatt
.
-
Ma össz-vissz két órát aludtam
. Kegyetlen
.
-
válasz
kételkedem #28383 üzenetére
Én is pozitívan állok hozzá.
-
Most valami nagyon kaka
:
-
válasz
FehérHolló #28356 üzenetére
Vagy egy kicsit csiszolsz rajta, és kész az új Cib bank reklám
.
-
-
válasz
kételkedem #28286 üzenetére
Kb. egy hónapja voltam arra, szép környezet, persze igazán pár éve nyaranta virágzott. Érdekes módon néhány helyen egész jó utak vannak arra felé.
-
Mai meló letudva, szerencsére az idő se olyan rossz. Délután jó lenne túrázni valamerre.
-
Az okmány irodában is csak az a pozitív, hogy van wifi.
-
-
-
-
-
-
Ha garanciában egy drágább alaplapot egy olcsóbbra cserélnek, és M-ATX helyet ATX-et adnak, akkor mit tehetek ilyen esetben
? Ráadásul nem csak a mérettel volna probléma, de ebben még integrált VGA sincs
.
#28140 FehérHolló: Garanciafutár hozta ki. Csak átvétel után szembesültem hogy ez más lap.
-
válasz
neduddki #28127 üzenetére
Gyilkolgatunk
?
Egész nap utaztam, hulla vagyok. Bezzeg holnap reggel már meló, délután meg egyik ismerőssel menni kéne úszni. Alig várom már a hétvégét, közben még csak hétfő van.
Combichrist - Throat Full Of Glass c. számát már nem tudom hanyadjára hallgatom, de annyira beteg hogy szinte már kellemesen jól esik
.
-
E-penis lavina
.
-
-
-
-
-
válasz
Bjørgersson #27951 üzenetére
Betörtem vele egy üveget
.
#27973 fokukac: Nem lehet hogy egy Microsoft féle csoda volt neked, Intelli vagy Wheel Mouse
? Azokat nagyon nem érdemes lecserélgetni, nekem üveg padon is No#1-es rágcsálók azok
. Ebay-n meg lehet venni újat is, és a mókus kolléga biztos segít
.
#27966 kételkedem: Ma reggel elég volt eg póló és egy rövid gatya.
-
-
válasz
Bjørgersson #27935 üzenetére
Biztos komolyan gondoltam amúgy.. - Monitor mögött mindenki halálosan komoly!
-
válasz
kételkedem #27892 üzenetére
Hajrá, szorítok
.
-
válasz
kételkedem #27890 üzenetére
Bár szerintem neked gariban kicserélik. Előtte járj utána, cserélniük vagy javíttatniuk kellene.
-
válasz
kételkedem #27885 üzenetére
Én is jártam így egyszer, sok pénzt kiadtam a sz@rért, bár szerintem neked kicserélik. Mivel alapjában véve szemüveges vagyok, ezért most nyárra csináltattam egy napszemcsit. Ray Ban 3025 szemüveg, szemészeten hozzá készített lencse, UV védelem, polarizált lencse, nagyobb fényszűrő képeség, és lényegében minden kérhető bizbasz, ami árban sem volt elszállva. Vezetéshez tökéletes, utcára talán kissé sötét lett, mivel 80%-os fekete.
-
válasz
bandus #27860 üzenetére
Sajnos manapság a legtöbb meló alulfizetett (kivéve az ember-, és drogcsempészést, illetve a prostitúciót), megint megemlíteném az e.ü.-t, érthető is hogy miért mennek egyre többen külföldre, az itthoni fizetés többszörösét kapják, és emberszámba veszik őket.
ui.: Reggel 6-kor milyen jó mikor a szomszéd a betonkeverővel izzít, azután sódert lapátol. Kellemes vasárnap reggelt, legalábbis kellemesebbet mint az enyém.
-
válasz
Bjørgersson #27825 üzenetére
Az egy királyi trón, konkrétan ez
. Az összes királyság uralkodója foglalja el benne a helyét, vagyis a főmufti
.
-
-
válasz
Winner_hun #27804 üzenetére
#27807 FehérHolló: Azért, mert még csak rev.1, majd ráállítjuk gépeinket és együtt feltörjük a titkos kódot. Bár megváltozni nem fog, tud ő "rendesen is írni", de nem fog, aki meg gyakorlott, az úgy is el tudja olvasni, és értelmezi. Mondjuk ha látnátok a kézírásom... az se sokkal jobb.
-
válasz
venember83 #27800 üzenetére
Meee vaki állandójan beee va' baaszzvaaa?
-
-
válasz
FehérHolló #27719 üzenetére
Uh... mint mindenki más
.
-
Pálinkás jó reggelt!
Ügyesen kikaptam a varratokat... most meg nem tudom kinyújtatni az újam. Remélem ha végül tejesen beheged, akkor ki fogom tudni nyújtatni. Nah, megyek szétbombázom az asztali gépet,m hátha rájövök a hiba okára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest