- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Mostanában fogytam jó pár kg,de nem rövid idő alatt hanem kb fél év alatt.
Szüleim meg el akarnak vinni orvoshoz,mert biztos van valami bajom.
Milyen betegség okozhat fogyást? -
ToBeY
nagyúr
No én meg toltam egy energitialt.Tudom,hogy nagyon mű meg egészségtelen de szeretem az ízét.
-
ToBeY
nagyúr
Két év után rájöttem hogyan kell grillezni a hiper modern sütővel.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #21462 üzenetére
Én is próbáltam regisztrálni az oldalukon,sokadszorra sikerült is.
-
ToBeY
nagyúr
Megjött a Thermaltake házamhoz az oldallap.A dolog egyetlen szépséghibája,hogy ugyan olyan plexis mint a gyári és én teli fémet kértem.De hát ajándék lónak ne nézd a fogát
-
ToBeY
nagyúr
válasz
homeless09 #21234 üzenetére
Az inkább desszert nem?
-
ToBeY
nagyúr
Azért néha megéri komolyabb összeget áldozni egy számítógépházért is.
A 6éves Thermaltake házamnak elég gányul néz már ki a plexije.Írtam a gyártónak,hogy hol lehetne venni oldallapot hozzá hozzá.Visszaírtak adjam meg a címem és térítésmentesen küldenek egyet.
Na ezt nevezem én supportnak -
ToBeY
nagyúr
Már bármennyi privit se lehet küldeni nyugodtan?Ráadásul a captcha be sem jön.
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon komolyan szakad a hó és fúj a szél,szinte nem lehet látni semmit se.
-
ToBeY
nagyúr
House 7évad done.Elég gyenge volt ez 7évad,abba kellett volna hagyni úgy 6 környékén
-
ToBeY
nagyúr
Kicsit megbolondult a weather gadgetem -18 írt ki.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20312 üzenetére
Itt BP-en alig esett pár cm,és már éppen hogy kicsit szállingózik.Ennyit a nagy hyperól
-
ToBeY
nagyúr
jaj de gyenge ez az új fábry... Nagyon unalmas
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora hype van a hideg körül ami most jön.Tuti nem lesz olyan mint ami 86-ban volt.
Corába is mindenki kartonnal vitte a vízeket meg a sok kenyeret mint ha valami atomtámadás jönne. -
ToBeY
nagyúr
Ö semmi megtaláltam angolul amire kíváncsi voltam.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a house rész ( 7/13 ) nem volt valami jó.
Na meg szerintem az egész 7.évad gyengébb mint az előzőek voltak. -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #19852 üzenetére
Nálunk úgy volt bekötve,hogy bejött a jel az 3felé osztva.Egy ment a nagyszobába 2 kisszobába.Kisszobain 2osztó 1 videóba egy a tv-be.Az egyik szálon még osztó hogy a tv tunerembe is legyen adás.
-
ToBeY
nagyúr
Végre sok emailezgetés után kijöttek a digitől megnézni mitől szar a digitális adás.
Mondjuk nem volt egyszerű elérni.Próbáltak lerázni olyannal,hogy rossz az 1éves tv,meg hogy rosszul állítottam be.
De végül csak kiküldtek két szerelőt és valóban igazam volt.Az előző digis ember kötötte be rosszul,Az egyik szobába túl sok volt a jel a másik szobába alig csordogált valami. -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #19604 üzenetére
Mostanában volt valami műsor a tv-ben és abban mondta,hogy Kulcsár Szabolcs az igazi neve.Azért lett Winkler Róbert az írói neve,mert mikor először beküldte az írásait, nem akarta hogy az apja miatt rakják be az irományát,vagy éppen beégesse apucit.
-
ToBeY
nagyúr
Elmondható hogy odamegy a digi ahol megéri üzletileg neki.Sokáig nálunk sem volt digi.De miután 80 lakó úgy döntött hogy kell pikk-pakk beszerelték mindenkihez.
Persze kis falvakba biztos nem megy,mert ott nem tudná behozni a lét.
De itt lakótelepen egymás hegyén-hátán vannak a 10-15 emeletes házak így megérte neki kihúzni a kábelt. -
ToBeY
nagyúr
4,7k -ért
-
ToBeY
nagyúr
Miért fordítja le youtube a video címeket?Baromi idegesítő...
-
ToBeY
nagyúr
Jó reggelt!
Szép hófúvásos reggelre ébredtünkui: Winner ez aztán szép nagy topicgyilok volt
-
ToBeY
nagyúr
Amiről jókat mondanak az a Canon SX130.De ennek olyan formája van mint egy szappantartó.
-
ToBeY
nagyúr
Visszavittem ma aldiba az elromlott fényképezőt,amit kemény nyolcezer magyar forintért vettem.Szó nélkül visszaadták a pénzt.Úgy érzem,hogy most valami komolyabb fényképezőt kéne vennem.
-
ToBeY
nagyúr
Szokták még magyarul borsmustárnak is hívni a rukkolát
-
ToBeY
nagyúr
Vettem ma az Aldiba egy bazinagy (750g) fahéjas gabonapelyhet.Mondván annyira nem lehet másabb mint a Ciniminis,mivel fajéj az fahéj.Hát de! Most ehetem jó sokáig.Többet nem spórolok.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
philoxenia #19383 üzenetére
Mind ez is jó lesz
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet alírásba betenni a linket ami kilistázza az eladó cuccaimat?
-
ToBeY
nagyúr
Alf avatar van a PF-n?Ha nincs lehet lecserélem a mostanit
-
ToBeY
nagyúr
Beleraktam egy nagyobb ventit a plexibe,sajnos a plexi vágása nem lett valami igényes...[link]
Ki kell találnom valami hálós megoldást -
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #19344 üzenetére
gratula
-
ToBeY
nagyúr
Meglehet nézni mikor léptem rangot?Mert ma privátba kérdőre vontak,de nekem fogalmam sincs mivel nem figyelem soha.
-
ToBeY
nagyúr
Elég beteg film ez a fekete hattyú,de Natalie Portman alakítása ötös.
-
ToBeY
nagyúr
Most nézem a discoveryn Keith Barry trükkjeit,hát elég kamu szaga van a műsornak
-
ToBeY
nagyúr
House 6évad done.Nem volt valami nagy szám az évadzáró.
-
ToBeY
nagyúr
Visszaállít a régi apró yeah
-
ToBeY
nagyúr
Végre sikerült belépnem az új hardverapróra /thx Winner
-
ToBeY
nagyúr
Jaj,ez a új Hardverapró borzasztó
-
ToBeY
nagyúr
Mióta vam tv2 híradójában reklám?
Azt sem nézem többet...
-
ToBeY
nagyúr
Esetleg besamel mártás nem jó hozzá?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #18795 üzenetére
Egy ilyen képet én is megnézném
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #18781 üzenetére
Azt láttam de kicsit soknak érzem 3x6nm-es panelszobába 50" plazmát 2,5m nézési távolságra.Talán 42" még ok lenne,de szekrénysornak mennie kéne mert kicsi a lyuk a tv-nek.
Így egy kicsit komplexebb feladat nagyobb tv-re váltás,mert teljesen át kéne variálni a szobámat. -
ToBeY
nagyúr
Honnan tudnék letölteni 720p és 1080p mozielőzeteseket?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #18576 üzenetére
Én elfogadom a jelenlegi helyzetem,mert szerencsére van hol laknom,van mit ennem és még nyaralni is eljutok néha.És ez elég kell hogy legyen,normális léptékkel számolva.
De néha jó volna,ha nem kéne döntenem,hogy vagy ezt vagy azt veszem meg,hanem mindet.
De hát az élet kegyetlen -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #18557 üzenetére
Lehet így is nézni és lehet úgy is,hogy balszerencsés vagyok, mert nem élhetek úgy ahogy az MTV Cribs-ben a mutogatják a dolgokat
-
ToBeY
nagyúr
Úgy látom mindenki hízik mostanában.Én ledobtam egy 5-6kg pedig nem is akartam...Csak egészségesen akartam étekzeni, aminek ez lett a mellékhatása.
-
ToBeY
nagyúr
Volna egy balga kérdésem.Hogyan kéne leszedni a particiót a HDD-ról?Kaptam egy régi 120GB HDD-t ami sok kis partició van.
-
ToBeY
nagyúr
Ez Dune hdtv 101 elég jó kis mediaplejátszó,bár nem éppen olcsó,de pl a killa sample simán fut.Így gondolom nem nagyon lesz olyan film ami kifogna rajta.
-
ToBeY
nagyúr
Boldog Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #18417 üzenetére
Szerintem egyszer próbáld ki,mert marha "igényes" volt.Ilyen plüss kárpitos ülések(ami le volt öntve valamivel) padlón sörösdobozok az ablak összekarcolva és összefestve.
Láttam múltkor a Travel chanelen egy filmet Indiáról,ott csótányok és dzsuva volt mindenhol,majdnem hozzuk azt a szintet... -
ToBeY
nagyúr
Vagy 10éve nem mentem HÉV-el de ez ugyan olyan dszuvatelep mint volt (meg úgy általában a BKV).
Ettől még a Törökországban is normálisabb volt a tömegközlekedés...Ez elég szomorú szerintem. -
ToBeY
nagyúr
Vettünk gyömbért egy kajához, és megkóstoltam magában egy kis darabot.Hát borzasztó így önmagában,és nem megy ki az íze a számból.
-
ToBeY
nagyúr
Thunderbirdben hol lehet beállítani,hogy ha elolvasták a mailt küldjön értesítést nekem?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
3.Aragorn #18212 üzenetére
ilyen Thermaltake TuboFan
-
ToBeY
nagyúr
Samsung Led tv-nél vajon hogyan lehet előhozni a program rendezést?
-
ToBeY
nagyúr
Vettem ma itt ph-n egy 140mm coolert, majd valamikor beleapplikálom a gépem tetejébe.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #18085 üzenetére
Ez egy rosszul sikerült műtét eredménye,vagy photosop?Egy pulcsi ennyit nem tud rontani a helyzeten,vagy igen?
-
ToBeY
nagyúr
Plexibe szeretnék ventinek vágni helyet,a "körbe furkálós" megoldás működhet?
Nem lenne jó ha eltörném mert gyári thermaltake logós. -
ToBeY
nagyúr
Kéne venni egy SSD-t...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #17956 üzenetére
Nem hiszem,mert a killa sample simán lefut.És csak akkor van gond ha ide-oda tekergetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest