- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
A véleményed kifejtésével semmi baj nincsen, pusztán nem a "válasz" gombra kellett volna nyomnod a hozzászólásomnál. A személyes attitűdömnek ugyanis semmi köze nincsen ahhoz, hogy "társadalmunk atomizálódik", stb., stb.
Éppen ezért megkérnélek arra, hogy pusztán az, hogy ilyen-olyan személyes okok miatt nem vagyok mostanában túlzottan szociális, ne szolgáltasson már ürügyet általános tanulságok levonására, mert a kettő közötti kapcsolat finoman fogalmazva erőltetett.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6529 üzenetére
Hátha ott is van egy Toma András?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6486 üzenetére
Szerintem BlackSoul megoldja.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6436 üzenetére
Kivételesen nem akartam ebbe is belekötni, de örülök, ha megteszed helyettem.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6423 üzenetére
Az a Blackberry inkább egy Nokia E71 lesz... Emlékeim szerint a Blackberry hibás volt, pont a GSM modullal volt valami gebasz.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6359 üzenetére
Ettől nem igazán félek.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6350 üzenetére
Mostanában nem törekszem arra, hogy kedves és türelmes legyek.
Legfeljebb majd lesz, aki nem szeret ezért.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #6344 üzenetére
Gonosz vagyok: nem internetezés, hanem általános műveltség kérdése... (ahogy a linken is rajta van, illetve találsz még többet róla, ha Gugliban a "lorem ipsum" szavakra keresel, ez egy kb. a könyvnyomtatás feltalálása óta alkalmazott, látszólag értelmetlen latin szövegrészlet, amit arra használnak, hogy félkész nyomdaipari/sajtótermékeknél (illetve weboldalaknál) kitöltsék a még nem elkészült tartalmak helyét)
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #6105 üzenetére
Mondjuk azt sem értem, miért csak 2 GB RAM van a gépedben.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #6075 üzenetére
Ha tudnád, hogy mennyi probléma van az automata benzinkutaknál, bankkártyás fizetésnél...
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #5968 üzenetére
És? 40 DVD-nyi anyagból nem tudsz válogatni?
Egyébként olyanok vagytok, mint az egyik ismerősöm, aki monitorhoz bekészített pihepuha pézsével és karnyújtásra lévő kis szemetessel élvezi a művészetet.
(Ja és régebben átlag kéthavonta összeomlott a gépe. Szerintem nem bírta el a művészetet.
)
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5956 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a bankok merő szívjóságból adnak az embereknek pénzt, amit azoknak vissza sem kell fizetniük.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5751 üzenetére
Azért nézd meg, hogy az adott médialejátszó lekezel minden külső vinyót. (Emlékeim szerint pl. első szériás WDTV-k csak WD Passport-ot/MyBook-ot voltak hajlandóak!)
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5743 üzenetére
Ha egyszerűen csak adattárolásra szeretnéd és nem fontos pl. a hozzáadott gyári szoftver, amivel titkosítani tudsz partíciót stb. rajta, akkor külső ház és bele vinyó, mert az költséghatékonyabb is. Az argep.hu pedig eléggé megbízhatatlan időnként.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5675 üzenetére
Zoltanfi lesz. Vagy Twollah.
Vagy (Kolombusz), ha ő is feldobott valakit úgy az amnesztiáért cserébe, mint gamekiller tibi666-ot.
Szerintem bármelyik lehetőségnél izgalmasabb egy meg nem nevezett dél-amerikai szappanopera következő része.
PS.:
-
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5034 üzenetére
És még a keksztopikba is ír, azért volt kérdéses a függősége.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4647 üzenetére
Nem kapsz, pusztán a maximalizmus miatt említettem meg.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4642 üzenetére
Ha már nyelvtannácik vagyunk, akkor az alól az inkább alul...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4464 üzenetére
Ahogy nézem, a Nokia E71/E72 neked volna kitalálva.
(Meg nekem is, másodtelefonnak jó volna...)
Volt alkalmam kolléganő Desire-jét összevetni a Galaxy S-emmel, dizájnra nekem a Desire jobban bejön, viszont a Galaxy S kijelzője pedig szebb. Telenornál 22k-ért vágták hozzám a Galaxy S-t, előfizetést sem kellett volna váltanom, de mivel amúgyis mindig kicsúsztam az előző csomag kereteiből, ezért nagyobbra váltottam. A havi mobilszámlám semmiben sem változott...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4452 üzenetére
Én sem egészen így értettem, hanem hogy a szex- és inkább a szeretet- és törődéshiány... és nekem nincsen hiányom egyikből sem.
bandus: emlékeim szerint Vénségnek Nokia 6230i-je van...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4447 üzenetére
Azt azért vágod, hogy az első bekezdésed értelmében nem halok meg, ugye?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4445 üzenetére
De csak egy kicsit.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4441 üzenetére
Egyetértek (csak az elsőre reagálva). Szerencsére még úgysem állok rosszul, hogy újra egyedülálló vagyok...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4439 üzenetére
Jobbkéz, balkéz?
-
Tim82
félisten
válasz
ngabor2 #4416 üzenetére
A katolicizmusnál elvileg majdnem azonos és együtt járó a dolog (ugye maga a coelibatus fogalma abból a korból származik, amikor engedélyezetten szexelni csak törvényesített kapcsolatban lehetett, legalábbis elvi szinten), de mondjuk nem értem, hogy miért is kell belekeverni, amikor eredetileg nem (kizárólag) a katolicizmusról volt szó, hanem pár millió szerzetesről, mint példáról, külön vallás emlegetése nélkül.
Btw a katolicizmus és a cölibátus belekeverése is félreértéseitek egymásra épülő halmazából alakult ki.
Ha szigorúan vesszük, akkor a castitas mint szerzetesi erény a szüzesség, ami igencsak szoros kapcsolatban van a coelibatus-szal, amint fentebb említettem...
Az eredeti állítás annyi volt, hogy "a lélek hal bele a szex nélküli életbe, nem a test", ez az, ami így, ebben a formában nem igaz, az ember élhet gazdag lelki életet anélkül, hogy élete folyamán bárkivel bármiféle szexuális kontaktust létesített volna - ezért hoztam fel cáfolatként pár millió embert, akik közismerten olyan életformát választottak, amelyikből kirekesztették a nemi érintkezést. Ehhez képest a "kálomista Rómából" írt álláspontod a katolicizmussal és a cölibátussal kapcsolatban egy tökéletesen más lapra tartozik.
Az megint más kérdés, hogy én személy szerint nagyon nyomorúságosnak ítélném meg az életemet a szex nélkül, de az én vagyok.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4325 üzenetére
Szerintem az a baja, hogy neki abbahagytuk a gyűjtést. Így most csak a liftben reménykedhet.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4289 üzenetére
-
Tim82
félisten
Mindenki kidöglött, csak én
iszom piszok vacak kávétszedek Béres-cseppet. -
Tim82
félisten
Biztos, hogy Bon3ss-től? Nem erre gondolsz?
Emlékeim szerint Bon3ss kifejezetten csak Linksys-ekkel foglalkozott.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #3810 üzenetére
Tudtommal üzleti célra is teljesen ingyenes és legális az OO.
kételkedem: ez egy elég friss OO (egészen pontosan Oxygen Office 3.2.1), ami nekem van, ezzel az alapvető khm... hiányossággal kb. 3 hete szembesültem. Microsoft Word-ot a Word 6.0 óta használok, azóta biztosan tudja a Word a kifogásolt funkciót.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #3806 üzenetére
OO / Writer-ben annyit sem lehet megcsinálni, hogy ha írsz egy szöveget végjegyzetekkel (és menet közben kiderül, hogy a jegyzeteket mégsem a szöveg végére, hanem lap aljára, lábjegyzetekként kérik), akkor nem lehet átkonvertálni lábjegyzetté az eddig megírt végjegyzeteket. Számomra itt van vége a használhatóságának. True story!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #3607 üzenetére
Fontos, hogy!
Fontos!Vagy fonttalan!
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #3365 üzenetére
Igen, de Pisztillus mondata (értelmezve) azt jelenti, hogy az én aláírásom volt. Az már szemérmetlen önreklám lett volna.
Pisztillus: igen, Bubunál volt.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #3360 üzenetére
Emlékeim szerint aláírásba sose tettem.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #3135 üzenetére
Joaquin PhoenixCommodus a főellenség. -
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #2949 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2347 üzenetére
De ezzel a hsz-szel ki is mondtam magam fölött a szentenciát, takarodok a szélsőjobboldali nézeteimmel együtt.
Remélem, ezt a "takarodást" csak iróniának szántad. Magyarságtudattal én sem viccelődök pl.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2338 üzenetére
Én tényleg azt hittem, hogy ide szórakozni, beszélgetni járnak az emberek, elvonatkoztatni a szürke mindennapoktól, de tévedtem. Nem először s nem is utoljára. Sajnálom, ha ezt nem lehet megérteni.
Alapvetően azt nem érted meg, illetve inkább csak nem érzed át, hogy azért nem megy most a topikban a beszélgetés és szórakozás, azért vetődik fel újra és újra a "politika", mert az emberek alapvető biztonságérzete és bizalma rendült meg, ezúttal nem egyéni felismerésként, hanem tömegesen - most először nem csak az aktuális kormányban/rendszerben, hanem a magyar államban, annak intézményeiben, az ún. itthoni "demokráciában" stb. (Meglátásom szerint ezt eddig egy garnitúrának sem sikerült ilyen sikeresen elérnie, még Gyurcsánynak sem az elhíresült (khm...) őszödi beszéddel.)
Ha már én is azon gondolkodom, hogy le kellene innen lépni, mert olyan szinten élhetetlenné válik lassan az ország, hogy ide nem akarnék családot alapítani/gyereket vállalni (ráadásul ez nekem lassan aktuálissá válik), akkor itt rohadt nagy gáz van. (Ha egyedül lennék, meglepő módon kevésbé zavarna ez az egész shit.)
A gúnyom/iróniám pedig nem a személyed ellen szól, hanem az álláspontod ellen, amiből ezt a fent említett átérzést hiányoltam.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2334 üzenetére
Én csak örülök, hogy neked olyan jó, hogy zavar az, ha mások szarul érzik magukat a bőrükben, illetve a jelenlegi kényszerhelyzetükben.
Ehhez egyébként a munkahelynek meg most éppen konkrétan semmi köze, de annak is örülök, hogy belekevered...
Persze, máshol rosszabb, Etiópiában pl. éheznek.
Egyébként igen, ha majd megoldódik valahogy a szituésön, akkor majd nem fogunk zavarni. Bocs, hogy élünk addig is.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2332 üzenetére
Köszönjük, Emese.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #2255 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #2238 üzenetére
"Amikor kinyomtatná ezt az emailt, gondoljon inkább környezetére!"
-
Tim82
félisten
buék
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2009 üzenetére
Megkért, hogy helyettesítsem, amíg kiugrik cigiszünetre.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #1723 üzenetére
Magamnak, de igazából három oka lehet a mellékíznek:
1.) új fajta őrölt kávét kaptam karácsonyra
2.) elővettem egy olyan kávéfőzőt, amelyet kb. 2-3 hónapja nem használtam, bár most kimostam használat előtt
3.) tegnap kifogyott a tej, ma meg még nem vettem újat, így tej nélkül, csak tejszínhabbal és fahéjjal készítettem. -
Tim82
félisten
Fura mellékíze van ennek a kávénak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest