- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Az milyen már,hogy sorozat utolsó részében történt egy csomó elvarratlan száll,ki is írták folytatjuk de a sorozatból nem készült több rész.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viszlát #39062 üzenetére
A 90évek vége felé igen,de ez rosszabb volt mert nem csak üvöltöztek.
Az étteremben mindent egy tányérba szedtek (gusztustalan volt) fittyet hánytak a figyelmeztetésre (pl ne menj az étterembe fürdőruhába) szétdobálták a szemetet,locsolták egymást piával.Ja az már fel sem tűnt ezek után,hogy fingottak/böfögtek és részegen randalíroztak a szállodában.De még mindig a magyarok viszik a prímet. A csúcs az volt, mikor a kisgyerekről levett sz@ros pelenkát a tengerparton cigis üdítős flakonoknak kihelyezett szemetesbe dobta.(ami pont a fejemnél volt)
-
ToBeY
nagyúr
Én tavalyelőtt olyan helyen nyaraltam,ahol szinte csak németek voltak.Hát ha nem otthon vannak,szépen eleresztik magukat.Némelyik már-már állat módjára viselkedett.
-
ToBeY
nagyúr
Hmm megtáltosodott a feltöltésem
-
ToBeY
nagyúr
Nadrágnak azt a fém kis karikáját,ahol a fűző megy keresztül valahol ki tudják cserélni nekem?
Erre gondolok -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #38701 üzenetére
Az megint más, ha tudatosan elmész valahová és van mit csinálni, amivel elfoglalod magad.
Semmi gondom nincs azzal,hogy a nagyszülőkhöz vagy nyaralni elmegyünk 1-2hétre.(még a mobilomat is kikapcsolom olyankor)
De így itthon a 4fal között a panelban nem túl kellemes a 21. század vívmányai nélkül. -
ToBeY
nagyúr
Uh,egész nap nem volt se net, se tv mert húzták be a kábelt a házba felújítás végett.Ez aztán a 21. századi kínzómódszer.
-
ToBeY
nagyúr
Nézegettem neten födőnadrágot,mert kéne nyárra valami.Kicsit meglepődtem,hogy a normálisabbak 12-15k között mozognak..
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bandus #38544 üzenetére
A Szentendrei hév kb olyan mint az amcsi filmekben a gettó busz.Az ablakok össze vannak karcolva/festve a plüsskárpit le van pisálva (legalábbis beleültem valamibe) és a padlón pedig megtalálható mindenféle dolog..
.De lehet én fogtam ki rossz járatott mikor pár hónapja fogdokihoz mentem. -
ToBeY
nagyúr
Usákoknál a rövid gatya méretezése hogy megy?Pl egy 30 vagy 31 méret nálunk minek felel meg M-es?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #38418 üzenetére
Nem tudom,de a germersdorfi cseresznye elég sötét színű [link]
-
ToBeY
nagyúr
Ma le akartam menni a Dunára megnézni mi a helyzet,de kordonnal le van zárva és 4-5 rendőr posztol előtte.Szóval biztos komoly lehet a helyzet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #38117 üzenetére
Itt ültem a PC előtt és filmet néztem (az elsőn lakom
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #38112 üzenetére
Én nem éreztem semmit megint belőle.
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon ócska az új origo design,kb mint ha vakoknak készült volna.
-
ToBeY
nagyúr
Újrahúztam ma win-t mert már elég leharcolt volt.Azért elég jól bírta mert 2009 Januárjában telepítettem az előzőt
-
ToBeY
nagyúr
Újra lehet telepíteni úgy a Win7-et,hogy a programok és a beállítások is megmaradjanak?
-
ToBeY
nagyúr
Másnál megy az árgép oldala?Mert nálam napok óta elérhetetlen valamiért.
-
ToBeY
nagyúr
Neten olvastam,hogy fogkrémmel nagyszerűen lehet ezüstöt tisztítani,kipróbáltam és tényleg.
Kb ez az egyetlen dolog amit neten olvastam trükk,és működik is. -
ToBeY
nagyúr
Ittam most egy ice caffee mocha -t,de nem igazán jött be a kakaó és a kávé keresztezése.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a Dán csaj nagyon jó volt,szerintem ő fogja megnyerni.
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tűnik,hogy a wireless fejhallgatómban meghalt az aksi.Lehet hozzá venni külön aksit vajon?
Ilyen van benne most. -
ToBeY
nagyúr
Meghalt Stokes a Csengetett, Mylord?-ból
R.I.P Nagyon bírtam ezt a sorozatot,főleg az ő karakterét.
-
ToBeY
nagyúr
Lehet én is felteszek egy adblock-ot ha már mindenki használja.
-
ToBeY
nagyúr
Előbb a PH-n szembejött velem egy pop up reklám,ez már kicsit zavaró nekem.
-
ToBeY
nagyúr
Nekem tegnapi pozitív élményem,hogy a DM-ben nem követett vadászkutya módjára a biztonsági őr.Sőt nagyon udvarias volt,megkérdezte tud-e segíteni valamiben.
-
ToBeY
nagyúr
Mitől lehet,hogy leformázom a pendriveom (4gb-os kingston majd mikor ismét bedugom a gépbe ott van ami előzőleg rajta volt.De csak látszólag,mert semmit nem tudok vele kezdeni a rajta lévő fileokkal/mappákkal.
-
ToBeY
nagyúr
Bakker,pont akkor kezd el esni az eső,amikor a kutyát kéne levinnem.Rá kéne szoktatni a wc-re
-
ToBeY
nagyúr
dupla
-
ToBeY
nagyúr
Csak nálam szinte olvashatatlan az Acer reklám-tól a PH lapcsalád nevei?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #36584 üzenetére
Ez általában így szokott lenni.A másik ilyen,hogy ha valamit akarok venni az biztos nincs.Miután megvettem nagynehezen minden sarkon szembejön velem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #36360 üzenetére
Én müller tejberizst szoktam enni,az pont elég egyszerre.
-
ToBeY
nagyúr
Androiodon (ICS) létre lehet hozni mappát a menüben,ha igen hogyan?Főképernyőre sikerült,de menübe kéne.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #36233 üzenetére
Mivel elektromosat használok 99% igen.De most elutazom és kellett egy jó manuális fogkefe. Curaprox márkájú és úgy néz ki mint egy gyökérkefe
Lejárt magnéziumos pezsgőtablettát meg szabad még inni?
-
ToBeY
nagyúr
Elmentem fogkefét venni és kicsit meglepett,hogy 800ft alatt nem nagyon van értelmes darab.
Végül is vettem egy randa de jót -
ToBeY
nagyúr
Baze,átformáztam exFAT-ra a pendrive-ot de DuneHD meg nem ismeri fel.Akkor csak az NTFS marad (remélem ezt szereti a Dune)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #36193 üzenetére
Csak Win-es gépen illetve mediaplayer-ben lesz használva a pendrive,szóval nem gond az NTFS.
-
ToBeY
nagyúr
Egy 16GB Pendrive-ra miért nem tudok rámásolni egy 7GB file-t?
-
ToBeY
nagyúr
Én itt Óbudán nem vettem észre a földrengést, simán átaludtam
-
ToBeY
nagyúr
Ma kilenc éves a kutyum.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #35896 üzenetére
LG-nek van Personal tv nevű sorozata amiben IPS panel-van és kb annyiba került mint amit te linkeltél.
-
ToBeY
nagyúr
Beszólhatnak ha bevásárlóközpontban (auchan/tesco ilyesmi) fényképezek mobillal?
-
ToBeY
nagyúr
Miért ha pár percig forralják vagy sütik akkor nem távozik belőle ez a féreg?
-
ToBeY
nagyúr
Nekünk Déli fekvésű a panel reggel 8-tól este 7-ig süti a nap nyáron.Ráadásul kereszthuzatot sem tudunk csinálni mivel egy oldalon vannak az ablakok.Így megváltás volt mikor beszerelték a klímát.
-
ToBeY
nagyúr
fogorvos letudva, szerencsére mindent rendben talált.
-
ToBeY
nagyúr
Neten szoktam nézni egy online stream-et (tv adások) és pár napja ezt az üzenetet kapom.Ez mit jelenthet?
Task Queue failed at step 5: Playlist could not be loaded Error #1085
-
ToBeY
nagyúr
Most néztem meg Depeche Mode SXSW fesztiválon adott koncertjét és szerintem nagyon jó.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #34797 üzenetére
Én is 1 éve voltam utoljára kb,és akkor én is ilyen 8k körül fizettem/db.
De sajnos volt vagy 6-8 lukas fogam így elég szép summát hagytam ott. -
ToBeY
nagyúr
Mostanában kb mennyibe kerül egy fogtömés nem sztk-s fogorvosnál?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #34757 üzenetére
Henger alakú a csatlakozója, 3310-hez volt anno.használva
-
ToBeY
nagyúr
Múltkor keresett valaki régi Nokia töltőt találtam egyet ha még kéne.
-
ToBeY
nagyúr
Ezzel a manónak kinéző sráccal megint megnyertük az utolsó helyet az Eurovízión
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #33990 üzenetére
Teljes laborvizsgálat lesz,akkor inkább kibírom ivás nélkül
-
ToBeY
nagyúr
Vérvétel előtt lehet inni reggel vizet?Vagy muszáj éhgyomorra menni?
Szerk :Azt írja egy oldal,hogy szabad inni sőt kifejezetten ajánlott [link] -
ToBeY
nagyúr
Nálunk meg a felettünk lakó idős hölgy minden hajnalban ordibálva telefonál nem kellemes fél-6 kor erre kelni
Mondjuk én világ életemben panelban laktam és mikor vidékre utazom a nagyszülőkhöz, az sokkal jobban zavar.Pl kakas ébresztőt nem tudom megszokni. Meg azt hogy éjszaka mindig ugat valakinek a kutyája vagy hogy folyton flexel esetleg fát vág valaki hajnalban láncfűrésszel.Télen extra a disznó visítás ha vágás van. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #33805 üzenetére
Én már régóta használom szerintem jó,csak hozzá kell szokni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #33657 üzenetére
Felültöltőset kell venni és máris ki van küszöbölve ez a probléma.
-
ToBeY
nagyúr
Bekaptam valami vírust aminek az egyetlen tünetet 40,5C fokos láz volt nem volt valami kellemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest