Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Tök édes, a bosch pont úgy lehetetleníti el az öcsém diplomáját, ahogy anno az enyémet a knorr.
Ezt tanítják valami menedzserképzőn, vagy mi?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #55958 üzenetére
A németek valamennyire hülyék.
Azért csinálják, mert kevesebb a kockázat, és egyébként vannak ott gazdaságilag, hogy megtehetik. -
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #55944 üzenetére
olyan szívesen belekakkantanék egy cilinderbe, megszórnám kókusszal, kiraknám a parkba a játszótér kapuja elé, megtűzném szegfűvel, és pénzt szednék mindenkitől, aki nem hajlandó megcsodálni a művészetem
de ez csak lazán kötődik ide. beszéljünk inkább a pénzről és a pálinkáról.
tbs: jó, beszélgessünk a cicákról.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #55941 üzenetére
Szeretném azt remélni, hogy nincs olyan elkeseredett ember, aki megveszi.
-
FehérHolló
veterán
Tegnapi társadalomkép: teszkó leértékelt áruk között csokinyuszi, füle leharapva.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #55789 üzenetére
még mindig vicces, hogy:
ez volt 3-4 éve a poltopik, mióta bezárt az eredeti.
nemrég rájöttek, hogy újra lehet nyitni, mert itt jól viselkedtünk.
cserében semmit nem tettek, hogy az új poltopic ne jusson a régi sorsára, csak a felhasználók "intelligenciájában" bíznak.
közben innét (is) száműzik a politikát kiemelt moderátori figyelemmel.a történelem ismétli önmagát.
csak arra nem tudnak 10 éve rájönni, hogy azért működik itt a világ komolyabb anyázás nélkül, mert kialakult egy közösség. nem azért, mert a tagok olyan hűdeokosak/hűdeszociáltak.
igen, én sem szeretem egyesek stílusát itt, mint ahogy páran az enyémet is rühellik. mégsem büdösrohadtkomcsiztunk itt még soha, mert látjuk a másikban az értéket. de ez csak hosszútávú ismeretség kérdése, nem szimpátia, nem intelligencia. -
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #55785 üzenetére
Igen, köszönöm mindenkinek az ötleteket!
Továbbítottam a szervezőnek, aki koordinálja az összejövetelt. (Tegnap este vétóztam az a helyet, amit ő ajánlott, így megkért, hogy akkor mondjak párat, ami tetszene. Így kerültem ide.)
Eddig legjobb opciók: Belga söröző a Bem utcában, Pater Marco és a Lánchíd söröző. (Nem csak saját szempontok alapján.)
A másik kérdésre: nem, nem akarok váltani. Én csak pár nem confidential információm cserélem el más nem confidential információkra. Meg építem a partneri kapcsolatot a két cég között. (Ők lesznek a sok közül az egyik, akik használják majd a platformunk.)
-
FehérHolló
veterán
tudna valaki csípőből ajánlani egy helyet Pest belvárosában üzleti "sörözésre"? irish cat pubbal rokon árszínvonal és kevesebb ricsaj.
üzleti sörözés by definition: összeülünk négyen egy cégvezetővel "sörözni", közben megvitatunk 2 állásajánlatot és egy jövőbeli szállítási szerződést.
-
FehérHolló
veterán
A Hugo Wolf Quartett előadása még a vártnál is jobb volt. Ajánlom őket mindenkinek.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
Lortech #55714 üzenetére
Bécs egész belvárosa le volt zárva ugyanilyen okból (marathon).
Az autópályák városi "átvezetői" is. Hatalmas káosz, sosem láttam még ilyet Pesten sem. 70 perc volt 14 km.kukac: Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére, tudjuk. Kell a ritmus hozzá.
bandus: Éves 3-4 millió forint hitelkártyáról az még nyugat-európai viszonylatban is sok.
-
FehérHolló
veterán
Nincs személyi kultusz magyarországon.
[link] -
FehérHolló
veterán
válasz
szőröscica #55546 üzenetére
róka családi házhoz elmegy szerintem.
csak szegény társas lény, úgyhogy szvsz állatkínzás falkán kívül tartani. -
FehérHolló
veterán
Na, egy kérdést megér:
Tart itt valaki sünt? -
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #55513 üzenetére
4 hónapot szoptunk azért, mert egy barom nem kezelte le matlabban a tüskeszerű NaN inputot egy változónál, azt a modelljéből generáltak kódot az ECU-ba.
Ráadásul a szabályzó a NaN bemenetre értelmes kimenetet generált, és nem lehetett józanész teszttel kiszűrni az aktuátor oldalon.Szívlapátsorompóval verném azt, aki sorozatgyártásba matlabgenerált kódot küld. A matlab programozók egyszerűen nem szoktak hozzá ahhoz, hogy a modell a valóságban is működőképes kellene hogy legyen, mondjuk egy autó motorvezérlőjében.
(u.i.: Dolgoztam 15 hónapot matlabban, még egyetem égisze alatti projekteken.)
-
FehérHolló
veterán
Én a szabályzatot 9 éve fogadtam el. Akkoriban nem volt benne, hogy változhat. Útközben a változásokról nem tájékoztatott senki. Most akkor mi van jogilag?
Mellesleg elég vicces, hogy a politikai töltetű hozzászólásom túlélte a takarítást, a szavazás technikai részleteit elemző két hsz-em pedig törölve lett.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #55369 üzenetére
Bécsben striguláztak egy papírra, jelentem.
-
FehérHolló
veterán
katasztrófa történt.
leraktam valahova a söröm és nem találom!!!!szerk.: Az ATV meg egy csomó felvételt csinált rólunk a bécsi nagykövetségen. wattahell.
-
FehérHolló
veterán
Na, szavaztam, elköltöttem egy isteni ebédet egy kellemes baráti társaságban, és még egy esküvőre+lagzira is meg lettem hívva.
Jó nap volt ez a mai. Eddig. -
FehérHolló
veterán
Faszkivan, hogy egy nagyra nőtt óvodás után kell állandóan lapátolnunk a szemetet.
-
FehérHolló
veterán
Ma a legdrágább kék öltönyömben, ingemben és nyakkendőmben mentem dolgozni.
Kiegészítőként húztam egy szandált, egy közepesen vegyszerfoltos, sárgára öregedett laborköpenyt és egy pár, rikítóan sárga gumikesztyűt. A fapofa is elmaradhatatlan kelléknek bizonyult.Eladtam, hogy ez egy magyar néphagyomány, hogy április elsején beöltözünk.
-
FehérHolló
veterán
Élek-halok a diós barna kenyér.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #55050 üzenetére
Elvesznek most tőlem 1 órát, hogy fél év múlva ugyanannyit adjanak vissza? Nem jó üzlet.
Felborítják itt a precíz tervezéssel kialakított bioritmusom. Ismét kelhetek ébresztőre pár hétig.
Na, picsogás off, csak gondoltam, most én leszek az ügyeletes.
-
FehérHolló
veterán
valaki ormótlanul eltulajdonított egy órát az életemből.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bobsys #55011 üzenetére
A 3G-s szoftverfrissítés legfeljebb a diagnosztikán keresztül tud flashelni.
Egyrészt onnét nem éred el az összes ECU-t.
Másrészt alapból nem tudod flashelni a nagyon biztonságkritikus ECU-kat.
Harmadrészt ha mindent flashelni tudnál, akkor sem tudnád, hogy mi a francot tölts fel. Mindenhol custom oprendszer fut, a nagyon aberrált részeken meg még oprendszer sincs. Egy belsős ember nem is elég ahhoz, hogy árts, egy egész Tier 2 céget meg kellene kenned hogy az összes szükséges információhoz hozzáférj.
Negyedrészt ha hozzáférsz az egész 3G-ről frissíthető rendszerhez (kódostul, mindenestül, tudod mit tölts fel és hova), akkor is maradnak biztonsági mechanizmusok a nem flashelhető részen, amik megakadályozzák, hogy "130-cal menve a pályán elkezdjen az autó hátrafele parkolni".A veszély inkább ott van, hogy a 3G össze van kötve a multimédiával és a dashboarddal. Az ellen nem sok minden véd, hogy a vezető elé online odapakolj valami szaftos videót a fordulatszám és/vagy sebesség értékek helyett. Közben pedig a hangszórókból szólhat a kéjzene. Ezzel simán meg lehet annyira lepni a vezetőt, hogy hirtelen manőverezésbe kezdjen a pályán.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #54933 üzenetére
Én Bécsből szavazok a lakcímem szerinti egyénire is. Tessék tájékozódni a lehetőségekről.
Online felület is van mindenhez.Viszlát: Alapban egy általános témáról van/volt szó, nem egy egyedi esetről. Ettől függetlenül még figyelmes olvasás után sem volt egyértelmű számomra, hogy a szolgáltató oldal arra kötelez titeket, hogy hülyeségek miatt kihívjátok a supportot. ÉKE.
-
FehérHolló
veterán
An atheist, a Christian and a Jew walk into a bar..
And they had a great time.. because they are not assholes.Of course they have not invited their Muslim friend..
Because they know he does not drink alcohol and they respect his lifestyle decision.Made my day. Nem azért, mert vicces, hanem mert sok dologra viszonylag tömören rávilágít. (Bocs, hogy angol, de fordítás nélkül jobban átjön.)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Viszlát #54926 üzenetére
De a kiszálláshoz megint kell üzemanyag, ótó, egyéb költségek (pályamatrica). Bőven elképzelhető, hogy 3 óra alatti összegért nem éri meg kiküldeni az egységsupportot.
Legalább az ügyfél is átgondolja, hogy egy 10 perces meló nem biztos, hogy megéri a helyszíni support árát. Így nem fogják minden baromságért kihívni. -
FehérHolló
veterán
válasz
bobsys #54921 üzenetére
Szerintem teljesen normális, hogy csak a töredékét látod bruttóban. Valamiből üzemeltetni kell az infrastruktúrát (inkluzíve HR, QA, satöbbi) és a napidíjat, meg a tulajdonosi haszon sem a fán nő.
Ha a töredék 15% alatt van, akkor azért gáz van. Egyéb esetben ha nem tetszik, alapíts saját céget. -
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #54879 üzenetére
Minket begyűjtöttek az autópálya leállósávjában visszafele sétálva, és elmesélték, hogy ez mennyire nem szép dolog, hogy megpróbálunk eljutni a következő segélyhívó fülkéig a sivatag kellős elcseszett közepén.
10-15 perc győzködés után hívtak nekünk egy vontatóst, azt még az autóig is visszafuvaroztak. Félelmetes volt a vezető- és az anyósülés közötti "kosárban" a gépfegyver és a shoti látványa.
u.i.: 10-20 mérföldnyi vontatás 600 dolcsiba fájt, a biztosító állta.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #54853 üzenetére
a golyóstollas példa urban legend, azért tegyük hozzá
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #54829 üzenetére
Na jó, de ez azért adja valamilyen szinten: [link].
-
FehérHolló
veterán
Aki ilyesmibe belemegy, hiányzott történelem órákról.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #54780 üzenetére
Abban igazad van, hogy számok és karakterek alapján dobta ki a kereső, mert nem fogad el olyan kulcsokat, hogy csinibini, vagy puncinedvesítő.
De megfontolom a tanácsod, indulok is egy szuzuki márkakereskedésbe egy új szviftért. Biztos tökéletes állapotban lesz, és nem bontóból kapott "új" motort.
-
FehérHolló
veterán
Azon kívül, hogy az eladó műveletlen és nincs kép, miért van ezzel kapcsolatban rossz érzésem? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest