- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
Ramius #27243 üzenetére
Nem kis cég, nem hiszem, hogy holnap megszűnnek.
(#27244) Mawyx: ez pont olyan, mint ma délután álltam a zöldségesnél a rakás dinnyehalmot nézve és nem tudtam eldönteni, hogy finom, mézédes-e a dinnye, vagy poshadt tök. Arra jött egy bácsi, olyan földműves-féle lehetett, pirospozsgás, egészséges. Megkérdeztem tőle, hogy melyik a jó dinnye, meg tudja-e nekem mondani. Azt mondta tegnap evett dinnyét otthon, az jó volt. Azzal ott is hagyott.
Köszönöm a választ -
lujó55
addikt
válasz
ladybug #27229 üzenetére
jaja. ilyenkor a legrosszabb az, ha nem találnak semmit, nincs meg az örömük, ezért rongálnak. nálunk van egy kis faládika a felső fiókban és ott vannak a leghaszontalanabb ékszerek. le van zárva kulccsal, de a sarokpántnál kézzel szétfeszíthető. A látszat megvan, hogy talált a behatoló valami értékeset, de valójában nem talált semmit. ez a kis időtöltés mire megtalálja és kinyitja elég arra, hogy ne időzzön többet, mert az úgyis feltűnik neki, hogy be van kötve az egész ház központi figyelőrendszerre és 5 percük van csak.
-
lujó55
addikt
Ezt elhiszitek?
az RTLKLUB 12:00-24:00 adásszünet van, mert a 2009-es Mónika shwban a kiskorúakról szóló...
szóval nem tették ki a 16-os karikát, mert biztos kurvaanyáztak benne főműsoridőben.
Nos én nem sajnálom, hogy nem kell szart nézni (RTLKLUB), a maunika só amúgy is színvonaltalan műsornak sem nevezhető valami volt, de az hogy lehet, hogy 2009-es esetről van szó most meg 2012 van? Mi a k..va anyját csinált ennyi időn keresztül a médiahatóság? -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #27176 üzenetére
pontosan erről van szó. amit elköltesz (akármire) és elszámolod, azt már nem kell nyereségként könyvelned, pláne nem adóznod.
na ez lenne az egyik dolog amit megszüntetnék, a másik meg a korlátolt felelősségi forma. aztán lehet vállalkozni tisztességgel, becsülettel. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27180 üzenetére
ugye nem mondod, hogy ő is csaj?
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27169 üzenetére
ez nem a haragról szól. mindkét fél megerősítette, hogy az ellenállás tagjait likvidálták. vagyis taktikai művelet volt. ott meg nincs harag, parancsteljesítés van.
-
lujó55
addikt
kukurikú jó reggelt!
kidobott az ágy.
megyek meglocsolom a gazokat a kertben... -
lujó55
addikt
na, ma se csináltam semmit
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #27139 üzenetére
pofám beszakad
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #27121 üzenetére
látom rágcsálónknak betalált
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #27118 üzenetére
nem.
sokéves és sok ember megismerésével felépített tapasztalatom, hogy a dohányosok azok az emberek akik az életet magát nem tisztelik és nem becsülik. sem a sajátjukét sem másokét.
két fajtájuk van: az úri dohányos, aki nagy autóval jár, óriási villában lakik és életében nem kellett még egy igazit dolgoznia, bejött neki az élet. a másik meg az akinek a kocsiját a cellux tartja össze, fekete-piros pakettes a rendszáma, szakadt ruhákban jár, de minimum nincs foga. persze lenne neki minden, de akkor meg cigire nem futná.
mindkét állatfaj veszélyes, kerülendő -
lujó55
addikt
válasz
Lortech #27113 üzenetére
ha bedobod a százast akkor nem fogod hagyni, hogy másé legyen, szeretnél újra hozzájutni, mert egy hónapban valszeg többször is használod a kosarat. ez volt az ötlet kitalálójának a módszere arra, hogy ne legyen egy nagy rakás összevissza gurigatott kocsi a parkolóban amitől aztán nem lehet közlekedni. régen mikor bejött a rendszer a Penny volt talán az első, még 10 forintossal mentek a kocsik. aztán jött a 20, 50, 100 (mert ugye a pénzünk is egyre kevesebbet ér).
Persze ez is nyugatról jött be, ahol tökéletesen működik és nem hajléktalan-munkahely a bevásárló központok parkolója. Németországban a pénztárnál az 1 centest is visszaadják, ott nincs olyan, hogy borravaló, pláne olyan, hogy a kocsit csak úgy lepasszolod. Olyan sincs, hogy itt a kocsi, mennyi van benne? Mert az ő saját pénzét várja vissza, nem kell a tiéd.
Más a felfogás nálunk. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27101 üzenetére
van egy csomó tényleg szerencsétlen sorsú ember. valahol sajnálom is őket, mert lehet, hogy nem csak ők tehetnek a helyzetükről, hanem a körülményeik voltak szarok, vagy sorozatos balszerencse érte őket.
de a szemét hiéna, hazudokhakell típust zsigerből gyűlölöm. aki a segélyből a bömösre kék villogós alvázfényt vesz, a gyerek meg otthon éhezik, vagy aki eljátékautomatázza az én adómat azt simán szállítanám az állatkertbe. az oroszlánoknak kajának.
a Kerepesi-Mexikói út kereszteződésben van egy öregember, aki a pirosnál jön kéregetni. nagy zsivány! van a nyakában egy tábla, hogy agyműtétje lesz. engem ismer, már meg se áll a kocsi mellett, ugyanígy kihagyja a reggel munkába induló kőművesbrigáddal megrakott Transitot, az ételfutáros Caddy-t, stb. De ha begurul egy M**-*** rendszámú szép, új metálfényes autó és egy hölgy vezeti, komoly előadást tud produkálni, tényleg színművészetire kéne felvételiznie olyan hiteles. A svájci sapka alatt a fejére van ragasztva egy piros szétszabdalt úszósapka. olyan, mintha vérezne a feje. beszarás milyen leleményes, érdemes megnézni. -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #27096 üzenetére
előttem szólók már kifejtették, hogy az enyém egyedi eset. nincs is ezzel semmi baj, el is hiszem ha kell. csak nem értem ezt az egészet.
Debrecen belvárosa tele volt őslakosokkal. Aztán jött egy csomó újépítésű társasház beruházás és a putrik útban voltak. Nem tudom hogyan oldották meg, de ma normálisan végig lehet menni a kis utcákban is anélkül, hogy incidens lenne, zaklatnának vagy kéregetnének. A közbiztonság is nagyot javult. Ellentét: Miskolc. Az Avas városrész az ország szégyene. Betelepültek a benszülöttek, randalírozás, bűncselekmények, totál leamortizálták a fél várost. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27093 üzenetére
aki már bejárta idén erdélyt oda meg vissza az csak lapítson
-
lujó55
addikt
Munka után elmentem az Elektro-Kontha üzletbe, mert LEDet keresek a gépbe. A Tömő utcában tettem le a kocsit. 500m-t sétáltam ki az Üllőire, de 3-szor állítottak meg, hogy nincs-e cigim. Őrület az a környék, még soha nem jártam ilyen helyen és örülök, hogy nem ott kell laknom.
Minden kapualjban rengetegen álldogálnak és néznek. Szaporáztam lépteimet, nehogy én legyek a vacsora aznap
Gera, te tutira imádtad volna -
lujó55
addikt
válasz
parandroid #27065 üzenetére
pötjös makkabundába bujik kiskakas oszt úgy csapkodja rágcálót nekije fának odvának falkincájánál fogódva. fehérholló elröppen, úgy megijed de előtte lefossantja villanyoszlopot félelmébe
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27052 üzenetére
hegesztőből fodrász?
azért ez komoly váltás lehetett. vagy mindegy csak legyen valami alapon?
amikor pályaválasztásra kerül a sor, azért ha van szülői vagy tanári véleménynyilvánítás azt lehet látni mihez ért a fiatal.
aki ennyi mindent kipróbált és ilyen gyorsan, az tutira nem ért semmihez.
egy jobb szakmát kitanulni nem elég az iskola, amellett sokéves tapasztalat kell még.
ezért van az, hogy a féléves autópálya szakad be mindenhol, meg válik le a vakolat az új irodaházban, az egri vár meg még mindig áll, a piramisokról nem is beszélve. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27050 üzenetére
komolyan aggódtunk a kommentátorért is nehogy gutaütést kapjon
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27048 üzenetére
heppi ending természetesen
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #27046 üzenetére
vért is köpsz?
-
lujó55
addikt
és a kemény mag?
Jó reggelt! Tegnap este propoliszos egésztest masszázsban volt részem. Nagyon jó volt
-
lujó55
addikt
éltek még?
ugye nem vagytok kitiltva?
haaahóóóó! vaaalaakíííí! -
lujó55
addikt
Jé! Lement a nap...
-
-
lujó55
addikt
no meg nektek ez úgyse fáj, mert moderátort meg nem ellenőrzi semmiféle fellebbviteli PH!-s bizottság, ugye? vagy tévedek? erre vonatkozó infót nem találtam.
pl. a bírókat is ellenőrzi az OIT.
De gondolom a moderátor az nagyobb rang, több felelősséggel, ezért abban a magasságban, ahonnan már a jóisten is látszik nem lehet kimozdítani senkit ha hülyeséget csinál.
szubjektív döntés, fellebbezésnek helye nincs. -
lujó55
addikt
válasz
bobsys #27026 üzenetére
egyszer (és szerintem utoljára) elmentünk egyetemi évfolyamtársakkal egy osztrák-svájci buszos körutazásra. jöttek orosz fiatalok is. nem akarom mondani mit éltünk át, a pénzünket követeltük az irodától a végén. az 50 millás buszt szinte nullára amortizálták.
nem akarom tudni milyen lehetett amikor végigvonultak az országon, mint hős felszabadítók. -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27010 üzenetére
az a nagy érdekesség számomra, hogy a német fürdőben pont a németek a legszégyellősebbek ha szaunázásra kerül a sor. Vagy otthon nem szabad csak külföldön?
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27004 üzenetére
monarchia?
(esetleg)
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #27001 üzenetére
hát van egy két dög amelyiket a gazdájával együtt kéne elföldelni, az biztos...
én is láttam már olyan esetet, hogy dán dog rohan a sétálók felé, akkora mint egy ló, majd felugrik a rémült anyukára aki majd összepisili magát kínjában, lepereg előtte az élete, az meg nyalja az arcát, nyakát, csorog a takony mindenhová. erre megjelenik a kutya gazdája, kezében a pórázzal, szalad és kiabál, hogy ne féljenek, hektor nem bánt senkit, csak ismerkedik.
kösz.
és ha véletlenül keresztüllövi valaki hektort mert támadásnak véli, akkor megy az állatvédők cirkuszolása? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26999 üzenetére
kutyaverő bot PVC csőben.
ez nagyon ott van! Like -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #26997 üzenetére
az idióták feljelentenének állatkínzásért. ne is fáraszd magad.
amúgy nekem is van kutyám, de eszembe sem jutna, hogy póráz nélkül lakott területen sétáltassam. nem bánt senkit, mert vizsla, köztudottan imádják a tolvajok, mert barátságos fajta, de ha valakihez odamegy csak megszagolni akkor az lehet kellemetlen, mert odadugja az orrát ami nedves. vagyis a ruhát ki kell mosni, nem lehet szépen betenni a szekrénybe, hogy majd még egyszer felveszi. amúgy kisgyerekek félhetnek is tőle. szóval gondolkodást is igényel az ebtartás, de sajnos az igazi barmok nem négy lábon járnak hanem két lábon és sajnos szavazati joguk is van -
lujó55
addikt
jó reggelt, szép ébredést!
pihenten kelek, nem zavarta álmom semmi, csak a szomszéd kutyu. egész éjjel ugatott
de egyszer elkapom azt a kövér vörös macskát és bedobom a terriernek játszani -
lujó55
addikt
jól aludtunk az éjjel, bár volt szél, mennydörgés, villámlás. reggel az utca tele volt öklömnyi kavicsokkal. ez hogy? a környéken sehol kavicsbánya, sehol földtúrás. leszóródott valami dömperről? mindenesetre nagy eső lehetett, mert szépen csíkba van terítve az úton.
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #26950 üzenetére
ettől tutira elmúlik a köhögésed
-
lujó55
addikt
jó reggelt!
lehűlt a levegő, olyan jót aludtam!
most a szokásos procedúra: KV házi tejszínnel, kevés nádcukorral. -
lujó55
addikt
válasz
Lortech #26939 üzenetére
ez így van. jól kell tudni elkészíteni.
annak idején anyám olyan birkapörköltöt csinált, hogy mindenki el volt ájulva, mert finom volt, puha volt és semmi faggyú íz.
mi még anno rodoszon ettünk egy isteni gyrost egy téren aminek a közepén egy tengericsikós szökőkút állt. na az nagyon jó volt, de ettünk törökországban dönert ami fele birkahús, fele kecskehús volt. az is nagyszerű volt(#26940) tildy: na a disznóhússal engem ki lehet üldözni a világból. szerencsére feleségem se szereti, így csak ritkán találkozunk vele. viszont a szalonna néha terítékre kerül. a múltkor slambucot csináltam és mangalica csíkokon pirítottam fel a lebbencset. a pajzsra ültetve vittek végig a vállukon
-
lujó55
addikt
pizzát rendelsz? te? miért nem főzöl valamit?
asszonykám gyrost csinált pitába töltve. majdnem olyan finom volt mint az eredeti, de a húst home-made készítette, nem a nyeskedős módszerrel, így egy picit vastagabb forgácsok voltak, de legalább tudjuk mit eszünk, mert a friss kendermagos pipihúsnak más az íze, mint a mittudomén honnan valónak. -
lujó55
addikt
hú wazze' jó a téma. hogy kell bekapcsolódni?
-
lujó55
addikt
még jó, hogy ki nem törölték az egész topikot!
ekkora snittet -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26886 üzenetére
front wiper system durable testing ON
-
lujó55
addikt
A Hortobágyon úgy jöttünk keresztül, hogy csak foltokban esett az eső, de akkor nagyon, amúgy verőfényes napsütés. Kocsi hőmérője meg fel-le-fel-le 29.5 és 20 között. Érdekes volt, lehetett látni éles sávokat ahol az eső esett, előtte és utána tök száraz uútszakaszok
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #26831 üzenetére
???
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26812 üzenetére
a legjobb az, hogy kint megkeresni és itthon elkölteni (lakásra)
-
lujó55
addikt
válasz
parandroid #26807 üzenetére
valamit tudsz...
-
lujó55
addikt
jó
reggeltdélelőttöt mindenkinek! -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26790 üzenetére
na látod, milyen udvarias!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #26780 üzenetére
+1
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #26770 üzenetére
kinizsi,hú az már nagyon régi. low cost sör.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26766 üzenetére
aki megengedheti magának...
amikor én jelentkeztem 1etemre, annyi pénzünk se volt, hogy megvegyem a nyomtatott jegyzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest