- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35245 üzenetére
Ááá, annyiért csak venni lehet, eladni nem.
Azér' ne mi legyünk A ticker, van sokkal szórakoztatóbb is -> [link]...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35221 üzenetére
Nos, mely pénznem mögött van..? E mögött legalább a tranzakciós szisztéma nem manipulálható (már nincs ismert reális manipulációs lehetőség). És valós számítási teljesítmény van mögötte. Ami hol ennyit ér, hol annyit.
Kicsi még a kapitalizáció, korai az öröm/temetés. Meglátjuk ~2-3 év múlva.
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #35219 üzenetére
Hmmm... Erősen leegyszerűsítik ezzel a dolgot, de mutatja, hogy kiknek nincs ellenőrzése felette... Persze vannak szórakoztató elméletek, ki is volt, kinek dolgozott valójában Satoshi san.
Ha érdekel, akkor innen indult az egész -> [link]. Durván vicces a "mitológia" és elképesztően átlátható/egyszerű az algoritmus. Amíg valaki nem mutat egy sha256-ot napok alatt törő szerkezetet, addig hiszek benne.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35217 üzenetére
Pukkanjon inkább nagyot. Idegeskezűek a dropalarmjaim.
-
tbs
addikt
Bikkmakk a fórum.
Amúgy az "Öt legenda" érdekesen aktuális.
-
tbs
addikt
Most jön szembe, hogy július 1-től a NAV az utolsó garasomat is látni fogja... Sajnos a tapasztalataim birtokában ez azt jelenti, hogy szemet is vet rá.
Át kell szoknom a párnás alvásra.
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya #34985 üzenetére
Höhö. Ma reggel egy fabia kombis fószer és egy magasított kisáruszállító rakta keresztbe előttem nem sokkal a járgányt - láthatóan szándék (és fogalom) nélkül.
Szomorú volt látni, hogy pl. mikor a fabia segge elkezdett csúszni (pest, árpádhídi feljáró a tornyoknál) és észrevette a zember, azonnal satufékezett. Piruett. Kész szerencse, hogy csiga vagyok.
A dobozos meg padkát koccolt (satufékkel nyilván) és tolta tovább rendületlenül. Kemény csávó.
Remélem épségben hazaérnek azér'.
Az a jó a sok hóban, hogy amikor le kell takarítani a kocsit, a kosz is jön vele. Tavaly nyáron volt ilyen szép tiszta autóm.
szerk.: Szerdától vidék, remélem marad még hó, szánkóznék.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #34817 üzenetére
Évek óta csökken az "átmeneti" évszakok hossza és nő a két szélsőségesé. Ez a "klímaváltozás" következménye, ami ráadásul gyorsulóban van a sarkokon csökkenő fehér felület nagysága miatt. Van aki örül, pl. az ÉNY-i átjáró tartós megnyílásának, de a jegesmacik tuti nem. Sztem szoktasd magad a durvább szélsőségekhez, az eltűnő őszhöz/tavaszhoz, a légköri mozgások erősödése miatti sokkal gyorsabb lefolyású időjárás változásokhoz.
Valóban nem értem mi a a gond.
Ha esetleg szeretnél egy erdőkertet alapítani valami meghitt egyenlítői szigeten, azért szólhatnál: megyek segíteni..!
-
tbs
addikt
válasz
V.Stryker #34700 üzenetére
A Társasházi Törvény áll felettük. Köztük még található egy SzMSz, ami alapján működtetniük kell a házat.
Téged max. az SzMSz érdekelhet. Ki kell legyen függesztve a lépcsőházban. Ha nincs - kérjél egyet a postaládádba. Amiről ott nem rendelkeznek, az a TházTv szerint megy.
szerk.: Ha ingatlant szerzel egy THázban, akkor implicit elfogadod az SzMSz-t.
-
tbs
addikt
válasz
PindurAnna #34679 üzenetére
Miért kérdés..? Éles a probléma..?
-
tbs
addikt
Szori. Kifejezetten igényes képet kerestem, nem ízléstelent, szándékosan linkelve...
(De ahogy látom, már a múlté...
)
(Durván kíváncsi vagy..!
)
...Érdekes a kérdés, mert leányom mostanában nyílik a szgépek és az inet felé. Izgalmas időszaknak ígérkezik, kíváncsi vagyok hogyan reagálok rá.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #34521 üzenetére
Ne kérdezz..?
-
tbs
addikt
Csak az erős idegzetű Fő@ kollégának ajánlom szeretettel:
[link] -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #34110 üzenetére
Ha esetleg érdekel: BTC1 ~= $49. Januárban ~$13 volt.
Éljen Irán és az usa embargó..!
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #33821 üzenetére
Nálunk 20-as van, ~felesben hígítva szoktamvolt használni ilyesmire (is), de egy kisebb felületen csekkeld le, hogy nem fakítja-e durván az anyagot az ecetlé.
Ecet +60°C-on -> ultimate szagirtó.
Szerk.: 1-2dl ecet elég.
-
tbs
addikt
Csigaprojekt:
Bocs srácok, nyertem egy munkaindító megbeszélést tegnap estére...
Kujvaélet.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #33806 üzenetére
Mosd ki ecettel, ne mosószerrel. 60°-on.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #33771 üzenetére
Szépautó.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #33657 üzenetére
Hugié (Fagor) balra nyílik. Miénk (Ariston) jobbra. Anyósé (wörpúl) felfelé.
-
tbs
addikt
Az ultimate megoldás: új szerződést szeretnél kötni. Aztán a jelentkező kollégánál jelzed, hogy kujvasokszor próbáltál már telefonálni, úgyhogy iszonyatosan gyorsan továbbítsa a számodat egy értelmes supportosnak, aki fél órán belül felhív! Különben a következő munkanapon felmondod a szerződésed. (Fontos a felmondás emlegetése, éljen a "beszélgetését rögzítjük"!
)
-
tbs
addikt
Hálisten, téged már nem érint...
Más: Kálmán Olga csudálatos etikatémájú oktatását sikerült tegnap este megnéznem.
Továbbra is büntet a csaj! Durva nagyon! El is hiszem hogy egy ilyen elvakult liberális szemléletű okoska (= okosan beszél, a többit nem tudom megítélni, de nekem ennyi is elég) sokak szemét csípi.
"Olga Kálmán 4 President!"
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #33472 üzenetére
Jaja, nincs rá IDŐ..!
-
tbs
addikt
Olvassatok! Borzasztó, hogy igaza van...
Inkább vidáman:
Dekujvajó!
Megin'esik ahó!
Mennyünkszánkó -
Janem, dolgoznomkell... -
tbs
addikt
válasz
Viszlát #33355 üzenetére
Joomla?!?? A lehető legbugosabb/lukasabb cms, amivel valaha találkoztam. És még megvédeni sem lehet, mert balfac módon tervezték... (WP-t meg lehet védeni pl.)
Szvsz ne foglalkozz vele, mert könnyen szkriptkiddie vacsora lesz a joomlás szájtból...
Persze backup sok mindent megold...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #33290 üzenetére
Remélem az idő és nem a stressz teszi.
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #32582 üzenetére
Kukuc <> vidék relációt én sem értem...
Okos-szép -> mennyeninnen! Csak a kancsal-buta öregeknek terem babér az ő szakmájában.
Persze hiányozna a látása, de legalább motiválna a mozdulásra mást is.
Egy apropó a döntés sürgetéséhez: UKban erősödnek a bevándorlásellenes hangok, mint pár éve AUban... Ha meg lépnek le a zunióból, akkor meg coki.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #32398 üzenetére
Hmmm... Azt javasolnám a teljes lekapcsolás helyett, hogy önindítózás előtt 10-15 másodpercre kapcsolja be a tompítottat, az annyit "melegít"* az akkun, hogy utána az önindítózást lelkesebben bírja. (Nyilván az indítózás előtt meg kapcsolja le.
)
*Nyilván nem melegít, de a kémiai reakciók belendülnek.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #32076 üzenetére
...De az én koromba' már igénytelen vagyok...
-
tbs
addikt
válasz
troland26 #32036 üzenetére
Mikrokapcsolókat nem illik kezelni ilyen anyaggal, mert mindegyik kenése és kontaktja élettartamtervezett. Azaz ha a kattanás/kontakt eltűnik, akkor csere. Természetesen nekem is volt olyan 10+eFt-os egerem, amelyik 2 hónap múlva balgombbeteg lett -> cserélték a cuccot. A gyártási hiba azért nem általános.
-
tbs
addikt
Nemszótam...
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #30483 üzenetére
Azzal a szemmel?!?! Örülnél, hogy elférnek a bötük!
Ha kódolok odahaza, akkor oldalrafordítom a cuccost. (1920x1200) Így is alkalmazom az aranyszabályt: ha egy kódkupac nem fér el egy képernyőn, akkor modulokra bontom... De elég keveset kell szétszednem... .
Szóval fordítsd oldalra Te is..! Sztem király lennél...
-
tbs
addikt
válasz
bandus #30461 üzenetére
Mérnök vagy..? Akkor használd az eszed!
A "senki nem tetszik ezért nem szavazok" semmi esetre sem logikus választás. Nem a legkisebb rossz a jó választás. Az a jó választás, ha a nemtetszőket tünteted el szép lassan.
Pl. a legutóbbi választáskor az egyetlen épkézláb szavazható párt (egy logikusan gondolkodó ember számára
) a Jobbik volt. Hogy biztosan ne legyen 1pártos 2/3ad. Ha meg Jobbik/F. koalíció lett volna, akkor meg azért örülhettünk volna, mert már láttuk hogy a F. mit csinál a koalíciós partnereivel. Mindenesetre nem ilyen lett volna az elmúlt ~2.5év...
Legalább az emberek okosabbja gondolkodhatna 4évnél tovább, ha már az irányítóink képtelenek rá, és mekkora buli már az "ellenfél" szabályai szerint játszva ellehetetleníteni azt..
Szóval úgyis kell új forgalmit csináltatnom, majd regisztrálok is aznap.
-
tbs
addikt
Ropi + kóla (nem light).
Sós térkitöltő és valódi cukros (könnyen felszívódó szénhidrát) soksok lé a kiszáradás és a fizikai elgyengülés ellen. A kóla nem vicc, a benne lévő (rengeteg) foszforsav miatt a gyomor nagy barátja ilyen helyzetekben...
Jah, kóla MELLETT igyál sok mentateát - hogy átmozgassa a bélrendszered.
Ha még 1 hét múlva is kolibriétkű vagy, akkor meg el kell kocogni egy gasztroenterológushoz, hogy "hhe - mivanvaze?".
Ha esetleg főzött kaja kéne, akkor vízben felfőzött zabpehely (natúr) + rengeteg méz.
Ezek kívül meg mozogj sokat, szabad levegőn. Pont jó idő van erre!
-
tbs
addikt
2012 a linux éve! Egy parancsra adott válasza:
"...
mount: a(z) //192.168.124.8/Dblokkeszköz írásvédett, csatolás csak olvashatóként
mount: a(z) //192.168.124.8/Dblokkeszköz nem csatolható írásvédettként
#..."(Oké, mentségként szolgáljon, hogy egy win megosztást kellett volna csatolnia...)
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #29534 üzenetére
Ez a személyiség jogaid közé tartozó "szerzői" jogaid közé tartozik, nem az adataid védelméhez. (Kb., mert ennél balfaszabbul van körbeírva, de ez a kivonat fedi a legjobban.)
A saját képmásod jogtulajdonosa te vagy. Szerződhetsz róla - természetesen -, de lemondani a jogról Magyarországon nem lehet.
szerk.: Ja, és még egy "apróság". Portré jellegű széles körben publikált képet közterületen akkor készíthetnek rólad, ha a környezetedből jelentős mértékben kilógsz, "jelenség" vagy (nem testi okokból (rassz, fogyaték stb. nem lehet ok - ruházkodás, faszhomlok stb. igen)). Ezt meg vmi elbaszott közterületes megjelenős törvény szabályozza. Ha meg tömegrendezvényen veszel részt, akkor meg alanyi jogon bemutathat boldog boldogtalan bármilyen médiumban. Nem azért mert lemondtál a jogodról, hanem mert egy másik törvény felhatalmazza erre a képet készítőt. Ha élsz a "vétójogoddal", akkor majd homályosítanak. Utólag, nyilván. Vagy fizetnek, szabott ára van - gazdag nem leszel tüntikből
...
-
tbs
addikt
[link] Navégre. Persze ebből mi is kimaradunk... Meddig..?
szerk.: Timtim -> olyan csinoska nyugdíjasok (és a pár nem nyugdíjasok is). Mondom, több fokkal feljebblévőknek tűntek, mint a millakupac.
Tildy:
Jöttmentek. Jógyorskörvót.
Vagy elaludtam..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest