Új hozzászólás Aktív témák
-
Lukas Kmit nagyon tud valamit...
-
Jó reggelt
. Indul a napom
.
-
-
válasz
FehérHolló #19767 üzenetére
Remélem nem lesz gond, nem tűnik megbízhatatlannak! Ha át akarna vágni, személyesen is átvághatna. Viszont nekem az út 5 óra 37 percbe és kb. 12-15 ezer forintba kerülne/fő, és nem egyedül mennék ha személyesen oldanánk meg, szóval 30 ezret rá lehet számolni. A körmére van nézve, telefonszáma megvan, közösségi profil, cím, pontos név, bankszámlaszám, e-mail cím. Holnap úgy is eldől hogy mi lesz belőle addig, bár azóta már váltottunk pár szót e-mailben is, nem csak telefonon.
-
válasz
FehérHolló #19761 üzenetére
Ez igaz, de idő hiányában ez nem igazán kivitelezhető. Nekem 4-5 óra az út oda, vissza ugyanennyi, munkarend változó. A másik félnek pedig olyan munkarendje van hogy szinte soha sincs otthon, reggel megy, este jön és ha gond van be kell menni. Így elég nehéz közös tényezőre jutni, bár ő ajánlotta fel hogy személyesen intézzük ha lehet, de ez így elég nehéz.
-
Milyen személy adatokat érdemes elkérni egy illetőtől akivel üzleti kapcsolatba kerülök és előre utalok számára? Tehát fontos hogy a későbbekben lenyomozható legyen. A neve és a telefonszáma már megvan, mit kérjek még el?
#19755 Winner_hun: Számlaszámot ad, személyigazolványt ad, de még mit kérjek? Nem félek, de majdnem 200k körüli összeg megy és ez már nem vicc kategória, ez kb. 4 minimál bérnek felel meg, amit sokan fél évig gyűjtögetnek, így emiatt kételkedem benne. Bár segítőkésznek tűnt és minden adatot szívesen megad, legalábbis azt mondta!
-
Elállt a havazás
.
Reggel 6-tol toltam a havat, egy óra múlva a benzinkúton tankoltam a kocsiba, most meg itthon netezek
. Elég laza vasárnap lesz ez
.
-
Itthon vagyok végre, egy kis pihi és ebay-n való kutakodás belefér most
.
-
Egy kis pihit megérdemlek, ha már 4:30-kor keltem
.
-
-
-
-
-
-
válasz
kételkedem #19395 üzenetére
Lehet hogy az anafilaxiás sokkra gondolt a doki, bár akkor adrenalint szúrnak iv., persze ha időben kiérnek a helyszínre... Bár örüljünk hogy nem történt baj.
-
Jó reggelt. Eh, de jó mikor kialszom magam és reggel fitten ébredek.
-
válasz
kételkedem #19368 üzenetére
Ez már így elég durva.
-
válasz
neduddki #19361 üzenetére
Nekem valahogy még mindig jobban fekszik az eredeti Kispálos jelleggel...
Mondjuk én úgy vagyok vele hogy Csík zenekar/Tankcsapda/30Y/stb. ne nagyon játsszon együtt, abból olyan jó sohasem szokott kisülni. Minden zenekarnak/előadónak megvan a maga egyénisége, úgy mondva zeneisége, amitől ha meghallom az adott zenekar számát, felismerem, hogy "...igen, ez xy...", ha pedig együtt játszanak, nincs meg az a plusz, csak inkább egymáshoz viszonyulnak, és előadják az adott számot egy lightosabb/felfoghatóbb/könnyebben értelmezhető valamiként, amit én már úgy nem értek. Remélem érthető amit írok, bár ez tényleg csak magánvélemény, lehet hogy csak én vagyok így ezzel.
-
-
válasz
kételkedem #19325 üzenetére
Elég veszélyes a hármas úti átjáró, főleg hogy általában nem használják az aluljárót. Bár attól függetlenül még történnek balesetek, más ok miatt is.
-
válasz
kételkedem #19322 üzenetére
Sajnos nem az első és utolsó haláleset. Sajnos ez nagyon sok kellemetlenséget okoz, főleg az elhunyt családtagjai részére.
-
válasz
kételkedem #19221 üzenetére
Előbbi néha jót tesz, a simogató hullámoktól szabadságon érzem magam és a munkamorált nagyon befolyásolja, a legutolsótól pedig kanos leszek.
#19222 FehérHolló: ...sajnos nagyon kevés gyümölcsöt/zöldséget eszek, narancs még elmegy mondjuk.
-
-
-
-
Szerencsér a Délibáb IC-n wifi kapcsolat létesíthető, így utazás közben sem unatkozom.
-
-
-
Lenne egy igen fontos kérdésem, és ennek sajnos nem találtam a topikját, tehát itt pofátlanul, de megkérdezem. Tehát ha a közeljövőben repülőgépen utaznék, laptopot hogyan vihetek magammal, esetleg a gépen (utastérben) vagy csak raktérben, és ez jár-e valamiféle plusz költséggel, esetleg kalkulálni kell a jegyárakba?
-
-
-
-
-
Tök jó volt a mai napom, egész nap Kispál ment, csak simán ejtőztem és még a nap is kisütött délután egy picikét
.
-
-
Kicsit másnaposan és megkésve, de boldog új évet kívánok mindenkinek
.
-
-
válasz
fokukac #18731 üzenetére
...Szép új világ
Sajnos ide jutunk, ettől már csak rosszabb lehet. Még ez a 27%-os áfa is... ehhh... nem húzom fel magam
.
-
-
-
Huh, ezen majdnem bepisiltem...
-
-
Jó reggelt mindenkinek. Áh, még mehetek a postára, utána meló, de nem baj, úgy is betolom az autóba és hallgatom addig ezt.
-
válasz
venember83 #18623 üzenetére
Értem
.
-
válasz
venember83 #18595 üzenetére
Lájkolnád
? Sajnos ettől a szótól enyhe hányingerem van
, inkább csak amiatt hogy mivé lett a köztudatban
, de a véleménnyel még én is egyetértek
.
-
-
Sajnos, de hát ilyen az élet, valamiből meg kell élni. Én mondjuk ma még itthon vagyok, így belefér egy kis filmezés, N570-es CPU-val szerelt netbook böngészés és zenélés is. Az erő legyen veled, kitartást!
#18521 vikvuk: Én is erre gondoltam először, de tavaly Szoboszlón voltam tél felé...
-
Jó reggelt. Gondolom mindenki kipihente magát az ünnep után. Én tegnap a kisvárdai várfürdőben áztattam magam. Jól esett a -2 fokban ott ülni a gőzölgő termálvízben, persze az akkor lett volna hangulatos, mint anno pár éve, mikor hó is esett és esés közben szépen elolvadt.
-
válasz
BlacKSouL #18481 üzenetére
Neki már mindegy. A betegsége olyan lelki traumát okozott amit már nem bírt feldolgozni és véget vetett az életének. Ahhoz képest szép karriere volt az akkor még működő show bizniszben, ami manapság csak valami tré dolog, ahol azok élveznek előnyt akik minél bunkóibbak és káromkodni tanultak otthon a szülőktől, gyerekkorukban.
-
-
...Ez nem az én napom...
-
-
-
-
-
-
Szomorúan kezdődött a napom, mert eltűnt a buszbérletem. Gondoltam hogy valaki már régen kidobta valahová, ha mégis megtalálta. De próba-szerencse alapon felhívtam a helyi megállót (végállomást) és szerencsére előkerült. Holnap megyek is érte, és így már is jobb kedvem lett hirtelen. Így látatlanba is megköszönném annak az illetőnek/buszvezetőnek aki leadta ezt a bérletet és nem kukázta ki az első szemetesbe!
-
-
Beteg szám, de épp ezt hallgattam az autóban
.
-
-
-
Nem, de, noh... ilyen volt és szerettem, most meg csúnya... Bár legalább kiderült hogy mi okozta a folyamatos hibajelenségeket.
-
Nálam ezek kiesnek, régen Discovery-t is sokat néztem, de mivel sok volt az ismétlés (gondolom most sem változott sokat), elkerültem
. Még a Döglött aktákat (Cold Case) nézegettem anno, aminek kellene az összes része, de sehol se találom HUN szinkronnal, illetve Dr. House és a Dexter, de ezek inkább előre letöltve várják hogy nézzem őket adott pillanatban
. Oh, még valami, még rákaptam a Columbo-ra, mint régen, nagyon jó
.
ui.: Nem tudom miért nézek apróban alaplapokat. Van "szép" KÉK lapom, a fekete házhoz, fekete nyákos VGA-hoz, fekete kábelekhez
. Kicsit betegen mániákusan akarom/fogom lecserélni, ej mit nem adnék egy hibátlan 890GM Pro3-ért, ami eddig volt
.
-
válasz
Pisztillus #18198 üzenetére
...én se nézem eme kulturális (show) műsorokat, valahogy nem is támogatom őket, mert ebből tanulnak sokan és azt látják hogy káromkodnak/isznak/dohányoznak/b@sznak egész nap és így jó minden. Persze néha engedek a bűnnek és a Comedy-n megnézem valamelyik régebbi Így jártam részt, és persze Louie, amit nem szívesen hagyok ki.
-
válasz
Pisztillus #18194 üzenetére
Attól még ugyan az csak mások az akcióhősök és a statiszták/operatőrök.
-
válasz
Pisztillus #18174 üzenetére
Igen, most örülök, tuningot is bírja, szóval jó lesz. Ha meg majd lesz kidobni való pénzem akkor lecserélem egy szép feketére, amilyen az ASRock 890GM Pro3 volt.
-
Kész a gép, juhé
! Bár ronda Gigabyte AM3+-os lapot kapott
.
-
-
Nem rontják, csak előfordul hogy marad bent egy kis darab, akkor persze visszanő. Újra ki kell szedni. A régi típusú műtétnél az egész mandulát letávolították, akkoriban ritkán nőtt vissza, viszont a most megjelent műtéti eljárásnál gyakoribb, mert ott nem a teljes mandulát távolítják el. Ezért alkalmazzák gyakrabban az oldscool eljárást, de ugye előfordul ott is.
ui.: Ezt nézem, angolul tényleg jobb, de amúgy zseniális
.
-
válasz
Pisztillus #17752 üzenetére
Kiderült hogy egyszer villám miatt kapott egy olyan löketet hogy megégett. Azóta még bírta és most adta fel végleg. Valószínű hogy új lap lesz. Csak bírjam kivárni.
#17914 tbs: Ha kivették a mandulád, akkor kivették. Nem szokott ott maradni semmi. Khm, ebbe kételkedem (ez mekkora
). Van hogy nem sikerül teljesen kivenni és egy apró darab még bent marad, az simán vissza nőhet.
-
Megjött Cinából a csomagom. A postások hülye fejet végtak hozzá mikor ideadták, de legalább már megvan. Persze még nyomonkövetési kódot irogatták, vagyis inkább próbálták kihámozni, leírták, megnyugodtak, én is. A gép viszont még mindig nem megy, remélem alaplap vagy memória hibás, a CPU-t nem szeretném ha cserélni kellne, mert 1. - nem éri meg, 2. - akkor 2500k-ra váltanék, hozzá való Z68-as Asrock Pro3-assal, 3. - borzasztó drága az új proci + lap + bele való ram. Ehhh, megint el fog menni egy alap laptop ára az asztali konfigra. Sohasem lessz nekem így egy erős 17"-es Probookom.
-
válasz
mefistofeles #17629 üzenetére
Ezelőtt pár nappal: Régi memóriával néha ment, néha nem. Nem csoda mert az 1600-asok 2150-en mentek, gondoltam ott a hiba és megadta magát egy év után.
Új ram: Megy f@szán, de csak egy modullal. Alaplap kompatibilitási listában nincs a hozott 4Gb-os Kingmax.
Vissza a régi: Nem megy. Bootolni nem bootol.
#17631 Mawyx: Nekem pedig az asztali, néha használtam melette a lapit. Igen, mindent, reseteltem a lapot is, és azóta se semmi. Az általad linkelt Elite nagyon bejön, simán megvenném ha most lenne rá keret.
#17640 Pisztillus: Épp az hogy most már a Bios se jön be. Remélem nem a CPU a kuka, elég jól húzható 965BE, nem szeretném kidobni, és most újra se nagyon van keret. Ahogy írtam korábban is, mindent alapra álítottam a Bios-ban is és CMOS resettel is.
-
Persze, persze, de hát akkor egy videokonvertálás, néha egy kis játék + torrent + film letöltés + zene + konvertálás már bebaxna.
#17626 Mawyx: Jó, de neked gondolom van melette lapos, nekem meg tavaly télen el lett adva, mert feleslegesnek éreztem. Most meg még nem jött össze egy erősebb 4720/30-as Probookra.
#17627 mefistofeles: Erre tippelek én is. Elég nagy cida lessz ha tényleg az, remélem lappal nincs nagy gond és tényleg csak memória összeférhetetlenég van a háttérben.
-
Új memória on, se kép, se hang. Régi vissza, ugyan ez. Már két hete nincs rendes gépem (adtalapon látható), kicsit kivagyok már vele. Így csak nagyon ritkán PH-zok mostanság, elvonási tünetek on.
-
Milyen hajnyírót érdemes vásárolni? Fontos lenne, eddig egy 10 éves Moser volt, megdöglött.
-
-
Irány a szerviz, de előtte próbáld végig a csatlakozókat, hátha csak valami kimaradt. ui.: Faterom vasutas, bár pontosan forgalmi koordinátor tehervonatokkal foglakozó szállítmányozó/át-rakodó állomásnál.
#17444 ToBeY: Akkor elég lett volna egy kisebb kártya is, nemde? Rokonnak most építettünk egy Low profilos HD4650 1Gb-os aktív hűtéses kariból egy TR HR-03 segítségével egy full passzívat. Képzelheted hogy néz ki az a kártya ami 20W-ot is alig eszi meg leterhelve, egy olyan hűtővel amit 120-150W-ot fogyasztó kátrányhoz tesznek leginkább, de legalább kussol. Mondjuk ő nagy ritkán játszik régebbi COD/AOE szérián, oda 1280-ba bőven elég.
-
HD5670
? Egyszerű, minden szir-szart letöltesz hozzá, lerántod az MSI Afterburnert, azzal belövöd, ha aktív hűtéses, a venti vezérlést is grafikon szerűen állíthatod
. Egyszerű, azzal nem kell bajlódni semmit, talán csak míg kikísérletezed hogy mennyit + feszt és órajelet tolhatsz neki, milyen minimális venti fordulatnál
.
-
válasz
maross #17343 üzenetére
#17343 maross / #17344 FehérHolló: Sajnos az alapom nem ismeri, legalábbis a specifikációs táblázatban még hírből sem volt hasonló modul a közelében támogatottként jelölve. Ha berakom mindkét modult, nem ad képet, egyikkel még csak-csak elmegy, tuning esetén fagy, néha megy órákat, szinte egész napot, néha meg fél óra után phisical disc error és kék halál.
-
-
-
Megjött a két 4Gb-os 1333Mhz-s DDR3-as modul ram a konfigba
. Berakom, se kép, se hang
! Egyiket kiveszem, minden fasza
! Most ezt komolyan gondolja
?
-
-
Sajnos ez van, télen gondolom a két-három óra késés még belefér nekik. Ez nem lenne nagy gond ha nem utazna több száz ember azzal a vonattal amelyikkel én, és ugye ez napi kétszer, szóval ha mindenki késik a vonattok dugig, fűtés nuku, jegyárak az egekben. Egyre rosszabb ez.
-
Ma ilyen 70 perceket késtek a vonatok, még jó hogy nincs tél és nincs nagy hó, illetve felső vezeték szakadás. Akkor aztán mi lenne!? Napokat késnének, vagy hogy lenne ez megoldva?
-
-
Újabban, nagyon rákaptam Didgeridoo-ra...
-
-
Abban ha jól tudom két venti van alapból, nemigazán melegszik IDLE, persze úgy terhelés estén is könnyen elvezeti a hőt.
Az jó, viszont gondolom ezek az anyagi kiadások most nem jönnek jól. Viszont ha szépen felépülne és sportolgatna akkor az sokat segítene neki a későbbiekben.
-
válasz
venember83 #17063 üzenetére
Nem nagyon játszom, talán heti 1-2 órát (attól hogy úgy néz ki a gépes, még nem nagyon), konvertálás, stb. megy. Igen, Thinkpadot próbáltam, rokonomnak is volt kettő, most egy C660-as Tosija van, elég strapabíró kis gépek de hangjuk van, több mint az asztalaimnak, mármint IDLE-ben, persze terhelés estén már nagyon hangosak. De hát ez nem meglepő, ha megnézed ott a prociról a hőt 1 hőcső, talán 2, viszi el, eléggé átmelegszik az, a kis ventinek meg pörögni kell 1200-2000rpm-en hogy lehűtse, hiába szigetelek jól, akkor is kihallatszik rendesen. Aki nem hiszi, járjon utána.
-
Most jó, megy, reggel nem ment, mármint a kábeles. A műholdasról ugyan azt tudnám mondani amit te, de hát akkoriban ez nagy szó volt mikor bejött és hát váltottunk, ez kellett.
tildy: Azért én amiket teszteltem, terhelés alatt mind hangos volt. Na jó, a Dell Mini 1010HD nem, de az passzív, teljesítménye meg lófütty alapú. Viszont nagyon notebookok között, ami már egy asztali szintjét kaparássza, hát ott azért van hang, ha este filmezek zavar. Ezért kell most egy HP 4730/4530-as, mert az apa dolgok esetén lekapcsolt ventivel m3egy és nagyon masszív. Az asztali gépekre rátérve, CPU-ra hőcsöves hűtés, VGA-ra szintén, vagy normális gyári hűtővel kel venni, nem ref.-el, tápból szintén vannak már manapság extra halkak. Még ami fontos az a ház kialakítása, a légáramlás megtervezése. Pl. nálam két összesen három darab rendszerhűtő van a gépben, kettő megy 400-600rpm körül, egy pedig 200rpm-en, szerintem meghallanád, nem igazán zavarna. Elég közel rakom a fülem, persze akkor halaltszik hogy megy, terhelés esetén is ugyan ekkora hangja van, mert nem nagyon melegszik, talán a HDD a leghangosabb a gépben, ami egy passzív alu tömbben van (HDD hűtő), plusz gumi rázkódáselnyelőkkel betéve, szóval este ha minden csöndes akkor azt hallani.
ui.: Édesapád hogy van?
-
-
-
Az nem rossz. 3110-es anno nézegettük hogy a családba jó helye lenne, végül nem az lett, az is strapabíró kis készülék. 6500 is szép telefon, inkább női, viszont nem bővíthető és és ha sokat utazik az ember akkor nem fér rá sok zeneszám (pl.: most is 8Gb-nyi adat kóvályog a telefonomon). Nekem egy E52-esem van, szeretem, talán majd egy E53-ra cserélem le, mára nem.
-
-
Új net, ehhh, ez az igazi
. Végre ne kell félórákat várni mindenre
, szvsz. mégis csak a kábeles az igazi
, a műhódas meg monnyon le
..
Nagy az öröm, Torrent és Skype megy most, plusz PH, Youtube:
-
Nálunk volt hogy 12h alatt idő se volt enni, csak egy bögre teát ittam meg ez idő alatt. A reggeli pisimet vittem haza a hólyagomban, mert nem tudtam kimenni WC-re. Sokszor állva eszek, vagy épp azon izgulok hogy mit kellene még csinálni a fennmaradó 5-10 percben hogy minden időben kész legyen, míg "xy"-t el nem viszik onnan. Tehát mindig van még lejjebb és erre nap mint nap ébredek rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest