- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
tiv83us
veterán
Szvsz meg inkabb nem jovok ismet egy jo darabig az on topikba, mert szvsz meg egy moderator elkuld privatba, vagy a ringbe, egy felisten meg az alapelvekre hivatkozva kotekszik velem kora reggel, mikor rajta kivul mindenki levagta, hogy viccelodni szeretnek.
Na tovabbi szep csetelest. -
-
-
kételkedem
addikt
Hosszú, kalandos történet. Nem emiatt léptem, hanem amiatt, mert ma magyarországon vállalkozó biztonsági őrnek lenni úri huncutság. Adódott egy másik állás, ahol 8 órás alkalmazottként dolgozom. (Igen meglepödtek az ügyfelek mikor megláttak az új helyemen! Többet volt szerencsém közelről ismerni, még bolti tolvaj korukból!)
-
-
neduddki
nagyúr
-
De még HÁZIGAZDA lehetsz, főként ha nem vigyázol (vagy rosszul gondolom
)
kételkedem: hát igen mielőtt én bereggeltem először olvasgattam a szokásokról, de rengetegen csak reggelnek és egyből csinálnak egy totyikot a saját problémájuk megoldása céljából, pedig ha jobban szétnéznének elsőként, akkor lehet, hogy a probléma megoldását is megtalálnák, de legalább a helyes totyikot mindenféleképpen.
-
-
FehérHolló
veterán
Az, hogy minden kezd google kezében öszpontosulni, még az egyetemi versanyautó tervezős project dokumentumai és egész eszmecseréje a google groupson keresztül történik. Egyrészt szerzői jogokat nem csak nyíltan lehet sérteni, titokban is lehet lopkodni, másrészt túl nagy hatalmuk kezd lenni, harmadrészt megláttuk a foguk fehérjét az első google böngészős használati feltételek megfogalmazásakor (például minden, amit a böngészővel töltesz fel valahova, már a google tulajdonát képezi), azóta persze át lett fogalmazva.
Lényeges változás csak annyi, hogy a yahoo keresőt használom a továbbiakban. Gmailes emailcímem eddig is csak szemetesnek volt fenntartva (regisztrációk, ilyesmik), google groupst meg alapban megbízhatatlannak tartottam.
Kár, hogy az Állatfarm csak 130 oldalas. Negyed délutánra sem elég.
Tim82: Rajzfilmet már láttam, sőt angolórán általános nyolcadikban megnéztük angolul is.
-
tiv61us
őstag
sokat meseltem, neki a 60=70=80-as evek magyarorszagrol
hat azt nem hitte el leginkabb hogy 5 evet kellett varni egy kocsira es 3 evig nem adhattad el
egyszeruen nem ertette
meg hogy 3 evente mehettel nyugatra
igaz O meg ki se tette a labata merikabol...
majd jovore
meg mindig latom rajta hogy fel kicsit magyarorszagtol, vagy az utazastol
nem tudom
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest