Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #47891 üzenetére
Mindezt úgy hogy én meg most vasárnap bejöttem tökegyedül az üres gyárba melózni, aztán most olvasom a főnök manager review-ját, ahol is írja hogy hétfő-kedd nem lesz, úgyhogy kár volt bejönnöm. Pontosabban mégsem, mert akkor nem tudtam volna meg hogy kár volt bejönnöm
De legalább nyugi van.
-
BlacKSouL
addikt
Junior lesz a Pécskőben. Menjünk bulizni..
Ja, délután olyat éltem át...Somoskő várában tökegyedül. A környező hegyek dombok meg csupa őszi színekben. Zöld, sárga, narancs, vörös. De legjellemzőbb a zöld és a sárga. Zseniális. És ami még pluszban volt, hogy jött a 'vihar'. Az ég legalább olyan színes volt, kéktől zöldön át narancs, vörös, szürke, mindezt fantasztikus elrendezésben. Közben viharos lett a szél is, mikor felmentem még 21 fok volt, mikor félórával később lejöttem 15. Valami olyan energiák áramlottak ott keresztül, hogy szinte éreztem a levegőben.
Majd talán ha sikerül átpakolni teszek fel képeket. Mindegy... -
BlacKSouL
addikt
Hah, a szent tehenek már megint...de neeem, nekik nincs a vérükben.. Ez csak a kultúrájukhoz tartozik...ezt a fajta 'kultúrát' európa többi része miért nem fogadja tárt karokkal, de miért minket basz le ha mi se akarjuk ölbe tett kézzel nézni? Vagy a kisebbség szó a kulcs?
EU: a kisebbség érdekei/jogai nehogy sérüljenek (de a közelünkbe ne kerüljön 1 se)http://index.hu/bulvar/2009/10/08/vasvillaval_esett_egymasnak_ket_csalad/
-
BlacKSouL
addikt
Tényleg, a múltkori többezren vonulunk mi cigányok együtt Pestre című műsornak mi lett a vége?
Mit énekelhettek útközben? "Meguntam az életemet, felmegyek Budapestre.." ?Amúgy meg má megint a szegény kisebbséget bántják. Szegény hátrányos helyzetű kis cigánygyerekek ott játszogattak, erre az a mocskos rasszista magyar odarohant és volt pofája egyedül közéjükpofátlankodni. Hát mit képzelt magáról? Biztos valami aljas indítékkal bele akart ugrálni a késeikbe, meg belefejelni az öklükbe. A mocsok. Szegény cigánygyerekek nem győztek sírva rohanni, míg végül valami kollégiumból berángatták a mocsok magyarját, és megmenekültek szegény szerencsétlen hátrányos helyzetű védtelen kis árvák. Én nem értem ezeket a köcsög magyarokat. Hogy van pofájuk egyáltalán kimenni az utcára is..hihetetlen.. Az összes nyugati ország tárt karokkal várná szegényeket, mi meg erőszakkal megakadályozzuk hogy magukhoz átcsempésszék őket, ráadásul direkt szegénységben és nyomorban tartjuk őket. Embertelen ez a nép.
-
BlacKSouL
addikt
ha a Bluetooth gombot benyomom a laptopon, és aszondja nincs eszköz, akkor nincs bluetooth? Acer Extensa 5630EZ
frissen telepített, hazahozott gép...most tanulmányozom
kártyaolvasó se nem van benne? se infra?
hogy a jóistenbe lehet kommunikálni a 21.században?ja, tudom, van benne proci..akkor füstjelekkel
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #46936 üzenetére
Nekem nincs nyitva ablakom, mert amúgy is befagy a s.ggem reggel, álmos is vagyok, de a garázs felé szaporázva az emelkedőn az ember bekapkodja a jó tömény füstöt, utána meg szédülök egész nap.
Be kéne hagyítani az egész szart amit füstöltet a szobája közepére, és lelakatolni egy hétre. Hátha rájön hogy mi az a büdösdisznó. -
BlacKSouL
addikt
Miért kell a nejlonparasztnak reggel 6-kor a vastag harmattól lucskos faleveleket meg minden vackot begyújtania? És miért kell ezzel az egész szellőmentes környéket befüstölnie? Egyetlen baromarcú egy fél várost eláraszt szarral. Sok marha
-
BlacKSouL
addikt
Többezer roma elhatározta hogy elég volt. Mostantól cigányok lesznek ők is. Elhatározták hogy mostantól ők is dolgozni akarnak, meg tanulni, sőt, feltett szándékuk hogy megmutatják a magyaroknak hogy mindenben jobbak mint ők. Legelső körben kiközösítik maguk közül mindazokat akik, vagy akik közeli hozzátartozója vagyon vagy emberélet és egészség elleni bűncselekményt követett el, és akiről tudják ezt azt feljelentik és kiszolgáltatják az igazságszolgáltatás részére.
Visszaszolgáltatnak minden olyan anyagi dolgot, amit korábban eltulajdonítottak, és segítenek ezek kézrekerítésében.
Mostantól tisztelettel beszélnek mindekivel, egymással és a magyarokkal is, csendesen, alázattal, mintha felsőbbrendűségi érzésű kissebbség helyett a többségbe beilleszkedni vágyó értelmes emberi lények lennének. Elhagynak bizonyos kifejezéseket, frázisokat, különös tekintettel a "szobkiagécimettebuzi" és az "azémeréncigányvagyok?" kifejezésekre.
Tekintettel arra hogy a magyarok képesek voltak feladni kultúrájuk egy részét azért hogy európa közepe tájára beilleszkedhessenek, mint például hogy a ló segge felé fordulva összevissza mindekit lenyilaztak, a cigányok megpróbálják elhagyni mindazokat a kulturális szokásaikat és "törvényeiket" amelyek gátolják a beilleszkedést azon a területen, ahol egy más kultúrájú nagyobb népesség már megtelepedett.
Elhatározták hogy mindent megtesznek azért, hogy a magyarság álla leessen, így a legszegényebb családok is kötnek maguknak gallyseprőt és a saját tanyájukon kitakarítanak, rendet raknak, hogy úgy nézzen ki mintha emberek laknának ott. Előveszik kultúrájuk dolgos oldalát, és felhasználják arra hogy saját maguk körül rendet tegyenek.
Mindezek azért fognak megtörténni, mert ehhez nem kell erejükön felüli erőfeszítéseket tenniük, és mégis elérik azt, hogy a többségi társadalom ne mondhasson róluk rosszat, és elfogadják hogy ők is köztünk élnek, és ne ellenségként, hanem valóban, beilleszkedésre képes nehezebb helyzetben lévő kisebbségként, beillesztésre érdemes kisebbségként tekintsenek rájuk.Gondolom erről fog szólni ez a bizonyos többezres Jászladányi romamenet. Ha igen, megyek beállok én is....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #46439 üzenetére
..kék.?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #46299 üzenetére
nekem nincs kit, neki meg...na majd megkérdem mit szeret
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #46297 üzenetére
a házassághoz, vagy a valamihez?
amúgy meg biztos.. de kezdem másképp "értékelni" a nőket. lassan a helyükre kerülnek nálam (is) vagy mondjuk úgy hogy oda ahova valók. és erre mindenki azt gondol amit akar, meg amit a tapasztalatai mondatnak/gondoltatnak vele -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #46111 üzenetére
Ja és persze: Így született..!
-
BlacKSouL
addikt
úgy fél 7 körül bevertem két töltöttkáposztát, kis tejföllel de csak megmutattam neki, meg víízzel leöblítettem. Most megittam egy pohár vizet ugyan, de csak kismértékben hígította. Viszont már múlt annyira hogy le tudjak dőlni, és kb 10-12 percet "alfáztam". Szerencsére nem indult el visszafelé. De mókás ahogy most almás vizipipa szagút büfögök erősen
Asszem többé kevésbé túléltem a dolgot, még 10 perc vízszintes nyugizás és helyreáll a gyomrom. De már sokkal jobb.
fél 10-től volt egy félórás telefonbeszélgetésem, szegény leánynak nem győztem magyarázkodni mért fordultam ki önmagamból, de megértő, nem gáz. Csak a végén már küzdöttem az aprókával.
Bolond egy élmény na, annyi szent.csak erős gyomrúaknak ajánlom.Nagyon jó amúgy, tényleg míg forró, szinte szivar finomságú illata van. Az íze meg olyan, hogy szinte marja a torkod, aztán a gyomrod, de kellemesen. ahogy hűl gyengül, de a 'teljesítménye' mögötte van úgy is. viszont a nyelvem még most is dohányos-kávés utóízű, ha ezen túlteszem magam, akkor nem jön vissza semmi ma már.
-
BlacKSouL
addikt
Áhh
Talán már tudom kkoordinálni az ujjaimat, leírom.
Általában 1 kv nem hat meg. Nincs hatása rám. Karibi kávé, kis rummal, jéggel összeshake-elve, tetején tejszín vastagon. Általában ebből 2 bemegy és nincs érdemi hatás.
Igenám, csakhogy most valami ütősebbet akartam kipróbálni. Nicaraguai dohánykávé. Hát minden szempontból űberbefosás. Almába áztatott dohányon eresztik át a kávét. De valami olyan kegyetlen lesz tőle, hogy pfűűű. Na és ebből kettőt lenyomtam. Az illata, íze az almás ízű vízipipa dohányra emlékeztet, és a dohány minden anyaga is belefő. Csak nem ég el. Namost ízre durván jó, aki szereti a vizipipát, hatása viszont felér valami droggal, bár utóbbit sosem próbáltam. De egy órája erőltetett menetben kellett sétálnom a városban rövidujjú ingben fél órát, mert szanaszét voltam pörögve, most meg irgalmatlan hányingerem van. Már nem pörgök annyira, dea gyomrom még kegyetlenül háborog.
Tanulság: 390 Ft-ból alkohol nélkül is be lehet állni. Mindehhez hátteret biztosít a Café Frei.Na, szóval ha a hányingert elmulasztom már jó vagyok..
-
BlacKSouL
addikt
Kávé hatását és mellékhatásait hogy lehet gyorsan semlegesíteni??
Hányinger, túlpörgés, miegymás...
Ha túléltem leadom a sztorit... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #45994 üzenetére
Van rá vevőközönség. Ha a kutya se ..ná le ki mit ír meg mond, sőt, bele se futna, akkor azon túl hogy kipusztulna az összes bulvárszar és hitelesnek nevezett szaros népmanipulátor, még némi nyugalom és béke is lehetne.
Nem az információáramlással van a baj, hanem hogy azt mondják: ez a szenzáció, ettől kell neked a gatyádba fosni hogy teatyaúristen, még akkor is ha amúgy azt se tudod hogy van ilyen. Mint a divat. Mi megmondjuk te mibe járj. Te meg fizetsz nekünk érte sokat.kételkedem: nekem csak a tököm
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #45918 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
Vót má itt ma beszélve a szekszről?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #45562 üzenetére
Én is ettem gyerekkoromban rántotthúst csokival, meg csokit kenyérrel, meg rántotthúst almával, de azt hiszem kinőttem.
Bár az ananászos pulykamell hasonló édes-sós ínyenc izé, mégis eszik sokan. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #45516 üzenetére
hátdemostna. szakmai kérdéseket nem szívesen hozok fel, bizonyítva hozzá nem értésemet, kevés kivétellel, autókról szerénységem tiltja hogy sokat beszéljek, költészet, festészet nem annyira az én műfajom, fényképezni szeretek csak nincs hozzá gépem elég jó, focit néha elnézem de nem vagyok rajongó, mi maradt még...
ja, szexazt meg szeretem, csak ahogy Tim kolléga megjegyezte, állandó készlethiány uralkodik. és legalább némi verbális kielégülést megpróbálok letudni, több-kevesebb sikerrel
kollégák már elkönyveltek szexista őrültnek, de épp ezért szeretnek is, úgyhogy nagy baj nem lehetszegény Dylent is elriasztom ezzel a látszólag kétértelmű hülyeségemmel
-
BlacKSouL
addikt
vibrátort sose láttam, prájvitgold meg már hasztlerre lett cserélve, de már az se jön be mer júpíszí nem adja... pláne hogy Digink van vagy 3 hete...meg amúgyis, mire jó az... kívülről nyalogatni a lekváros üveget...
nekem amúgy mindig hiányos nap van, csak néha felszínre tör, néha meg még jobban
-
BlacKSouL
addikt
Te választhatsz más ajándékot is
neduddki: minden nő elcsöppen tőle, egytől egyig olvadoznak, de amikor finoman romantikusan és kedvesen a dugásra terelem a szót, kiderül hogy mindnek van olyasvalakije, akitől a váltóbotos belső masszázst kapja.
Az a gáz, hogy akit verdával kell felszedni, azokhoz ez kevés. Akiket meg nem érdekel a verda, azoknak meg mindegy mivel megyek. Szóval vicces
Mindenféle egzotikus masszírnokot szívesen veszek, jöhetnek bátran csőstül. -
BlacKSouL
addikt
Aki megmondja mikor volt utoljára nyitva a szeksztopik, az kap egy ingyen vazelines szempillamasszázst langyos vizes borogatással...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Esmein #45383 üzenetére
hát én se tudtam hogy örüljek vagy sajnáljam mikor kivették alólunk a teleüszit, és elvitték Gödöllőre. A végén már kezdtem kissé türelmetlen lenni. Viszont megtanultam úgy telefonlni, hogy a túloldalon azt hiszik kedvesen mosolygok, miközben a frissen kihegyezett papírvágóval karcolom az asztalba hogy "tehülyeköcsögmitakarszmármegint"
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Esmein #45378 üzenetére
így közel a harminchoz megelégeltem a jókisfiús stílust, egyre inkább leszarok sokmindent, és ahogy más is telibekullantja a többi élőlényt, úgy én is ezt fogom tenni, és kész.
fél évig voltam ügyfélszolgálatos, 300 000 előfizetőre voltunk 12-en. akkor ott a baromarcútól a seggfejig mindenkivel találkoztam, elég is volt, meg pont jó is volt.
de hogy én még a velszi herceget se fogom drága uramozni, míg ki nem érdemli nálam, az tuti. -
BlacKSouL
addikt
ez a jó a kedd éccakába', mindenki szarik rá...lehet blogolni, autocsetelni, miegymás...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #45372 üzenetére
különbenmeg bánjafaszom, holnap bemegyek, a főnök asztalára szarok, oszt rúgjon ki...lássuk ki a keményebb. van elég ellensége hogy ne én legyek az egyetlen gyanús alak aki kikapja alóla a társasházi padlót...attól még hogy japán létére 185 magas, attól még összecsomózom a fülit a nyaka körül és átkötöm a kezivel...
tényleg, hogy jutottam idáig? ...ja, hogy jegyzőkönyv...ha holnap számonkéri a pofájába röhögök, aztán megmondom hogy szüljön sünt.apám meg a faszé szól be egy rohadt sörösüveg miatt...tényleg megérett már hogy elhúzzak innen a halál véreres makkjára...
most minden ellenem van? valakit nagyon rohadtul felrúgok...oszt szóljon má valaki valamit more..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #45371 üzenetére
pussmí..endendzsaszttaccsmí..tillájkengetmáj szetiszfeksön..
mijafacér kell eltűnni innen embereknek? pláne akiket bírok? hogy én a való életben harcokat vívok, nem ellenséges, hanem érzelmi vonalon, az egy dolog. de hogy apró fejeknek meg betűknek mit kell egymásnak esni.
se télapó, se tiv, se vladi, se l.zero(mondjuk nála talán érthető a diszappír), se még sokan mások akik 06-07 környékén voltak. aladár pl.
na mindegy, illetve nem mindegy, de lehet hogy én vagyok ilyen antikonfliktus csendesbolondja, persze most is vannak akiket szeretek, tehát nem azért mondom, csak hiányoz néhány régi egyéniség meg kéténiség
-
BlacKSouL
addikt
viccrovatból hova lett a 13 14? mondjuk az egyik tudom mi vót, de mi vót a másik?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #45273 üzenetére
Pedig én most rettenetesen érdekes időszakom élem. Nem véletlenül. Mondjuk úgy erős ráhatással. Most igen fel vagyok töltve energiával.
-
BlacKSouL
addikt
Ez az otthoni jelenleg.
Amúgymeg. Nemtom hogy mit okoskodnak a sok mindenféle motorokkal, meg kipufogókkal, a világ legjobb motorhangja akkoris a Jawa 250-esé volt. Miért is adtuk el...nem értem..
Ez a meleg barátságos morgós öblös dörmögés....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #45212 üzenetére
1M bérelt Matávunk és 4+4M bérelt Invitel ADSL-ünk van. úgyhogy igen, ennyi
Nyilván hogy a sima netnek nem adtak nagyobbat, a zádéesel meg le van foglalva videókonferenciának, meg bankolásoknak, meg mittudomain minek. Mondjuk nem hiányzik a kályhacső sávszél, csak az a fura hogy minden sokkal modemesebbnek tűnik mint otthon.
Ja, otthon van most próbaképp valami ingyen alap adsl, inviteles, na az 1 / 0,1Az is kutya egy sebesség
de legalább ingyen. Mint anno a freestart vagy mi a szösz volt modemre, csak itt még kapcsolási díj sincs.
Fuhúú, mennyit küzdöttünk emlékszem a modemes időkben, mikor már volt más is, csak csóró albérleteseknek nem volt pénzük nagyobbra. Hogy örültünk mikor 1-1 oldal betöltődött úgy 15-20 sec alatt, és egy 2,5 M-s fájl lejött potom negyedóra alatt
-
BlacKSouL
addikt
Na, lehet még pályázni a céges nettempóval?
hát ennyi
otthon többnyire stabilan jön a 29,5 / 2,85 csoda hogy idebent szenvedek? ... ja nem... idebent dolgozomazé a ping se lóping
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #45113 üzenetére
Nekem sem rémlik ilyen névvel senki aki szimpi
De az jó hogy tényleg nem ittam két pohárnál több bort. Mert ettől be lehetett volna dörrenteni alaposan, de nem ez a cél. Csak az egészségmegőrzés, meg jó, egy kis élvezet is azért.
Most viszont iszonyat szomjas vagyok. Kell egy kis multivitamin pezsgőtabletky -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #45109 üzenetére
hát, az érdekes lehet. az már egy dillemmát feltételez, és az általában nem jó.
ez úgy van hogy egy eleve vesztes helyzetben eleve kudarcra ítélt dolog, tudható végkifejlettel, de fullra reménnyel megtöltve. és aztán a remény és más által a lehetetlenben megtörténik néhány hihetetlen jó dolog, és amikor az ember ennek elkezdene örülni, rádöbben, hogy alapvetően ugyanaz a helyzet., és a részeredmények talán nem is voltak eredmények soha.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #45107 üzenetére
és amikor egy rendkívül kellemes, pozitív esemény történik, emlékezetes, amilyen még soha, az ember mégis, a többi külső körülmény miatt ennek ellenére képes kissé maga alá zuhanni? nem úgy igazából, hanem csak azt érzi, hogy hiába a jó dolog, de mégis kevés.
na mindegy.. -
BlacKSouL
addikt
Dél-Afrikai Shiraz Cabernet Sauvignon
ezt kortyolgatom 15-18 fokon
nem rossz, sőt, jó
14%-os alkohol
kellemes esti borocska, de amúgy tüzes mint a hétfene..szenvedélyes, erőteljes, testes, de lendületes, száraz, de édeskésen csábító
szenvedélyes, igen...emlékeztet valakire.. -
BlacKSouL
addikt
Ledo Macho Napolitano mostanában akciós a CBA-ban (99Ft).
Gondoltam ha már olcsó, meg amúgy jó is, elolvasom mi is ez tulajdonképpen:
"Ostya-nugát jégkrém ostyadarabokkal és vanília jégkrém nugát készítménnyel, tejcsokoládé bevonattal és ostyadarabkákkal."Mivan???
Másik kedvencem valami magyarított illetve soknyelves parfümizé oldalán: 'testpermet'
gondolom a body-spray megfelelője. Végülis..
-
BlacKSouL
addikt
Dreher Tóni bakja azé a sűrűn masszívabbak közé tartozik a jelenlegi kommersz piacon. Ha bakot akarok azt veszem.
Most viszont alvás, mert a folyadékhiány és az álmosság elegye idegrángásossá teszi a jobblábam.
Hogy este meg mi vót.... homály fedje, bár tisztán, színjózanul de szenvedéllyel töltöttem. Még magamhoz nem nagyon tértem. 2 napom van agyalni rajta.Jóéjt..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #44841 üzenetére
ez olyan mint a csájnízben a 'tojásrizs'
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #44786 üzenetére
Hát, úgy látom hogy elkönyveltek ilyen szexista valakinek, akinek mindig azon jár az esze, pedig tényleg
Mondjuk nem bánom mert nem baj az ha az ember nem olvad be szürkeségével a hétköznapokba. De azon síránkoznak hogy akkor meg hogy a francba vagyok egyedül. Ezt mondjuk pont én sem tudom
Azért az áldozatokat valóban értékelném -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #44352 üzenetére
UP
Amúgy vicces, kukacon kívül mostanában nem reagált rám senki. Amúgy nem izgat, de azért leírom hogy lófasz, egyrészt mert csak, bárha öncélú is, másrészt legalább van min kiakadni hogy 22:00 előtt öncélú szókimondó szöveget írok piroskarika nélkül, harmadrészt meg így gondolom
-
BlacKSouL
addikt
Marha kíváncsi vagyok ki mondja meg a megfejtést, de én sem tudom ám, csak érdekel. És az is hogy hogy jutott el a megoldáshoz.
Ki a magyar hangja az eredeti szinkronos Zsoldoskatona c. filmben a spanyol várkapitánynak?
Bónuszkérdés, a többi fontosabb szereplő magyar hangja, kivéve Bujtor(Fieramosca), Szacsvay(Fanfulla), Pécsi Ildikó(Leonora) -
BlacKSouL
addikt
Nnna, ez is megvolt.
Ma 2 órára idelátogatott hozzánk a konszern legnagyobb hatalmú atyaúristene, az elnök-vezérigazgató, 17 országban 57 üzem, Japán egyik legnagyobb járműipari és egyéb elektromotorokat gyártó cége. Fura hogy mindez egy 150 centis, 60akárhányéves öregúr kezében van, persze részben, és most itt álldogált álmosan pislogva, és vékonyka hangon lelkesítő propagandabeszédet mondottMókás, mondhatni vicces.
-
BlacKSouL
addikt
Na, ez elég érdekes péntek-szombat volt. Pénteken este lakásavató parti Pesten, szombaton meg céges kirándulás. Engem csak Pesten vettek fel, de ugye addig...
Megittam 3 sört, egy fél vilmost, meg egy üveg Bacardit kólával. Mindezt 7 és hajnal 4 között, de úgy hogy 4 körül még ittam, aztán alvás, majd 8-kor ébresztő mert jött a busz és menni kellett a kirándulásra. Most mondjam hogy délután még az előző este miatt voltam enyhényszólva is piás?
A buszon kínáltak valamivel, de már a szaga is borzalmas volt, aztán végül legyűrtem egy sört, meg egy Metaxát egész nap, de végig elég kész voltam. Nem annyira volt gáz, csak ha ment a busz nekem hányingerem voltDe nem vészesen, csak olyan kellemetlenül. Amúgy Tihany, meg Herend volt terítékes, Füred már nem fért időbe. Most a kollégák azt hiszik én nem tudok inni, de én meg csodálkozom hogy bírtam előző este.
Na mindegy, ennyit erről. A péntek estét most próbálom összerakosgatni, meg infókat gyűjteni.
Élvezetes hétvége volt, ez a lényeg. Éltem ahogy lehet. Anyám örülni fog, ugye rarri ? -
BlacKSouL
addikt
Gaymer's Olde English Original cider.
Ilyet iszogatok. Sose ittam eddig, fura. Érdekes.Se sör, se bor, se körte se alma...
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe #43848 üzenetére
Van egy ismerősöm, lány, illetve nő. Neki is vannak ilyen pillanatai, mint szinte majdnem mindenkinek. Mindenkinek más okból, de előfordul. Nos, ilyenkor egy sima egyszerű ölelés nagyon sokat szokott segíteni. Másnál is próbáltam, de nem is engedték. Nem tudom mit hittek, de az tuti, hogy az ölelés mindent csinálhat, csak rosszat nem. Sokan nem is érzik át a pozitív jelentőségét, töltetét. Pedig jobb lenne ha mindenki sokkal inkább lenne szenzibilis ilyen téren.
Úgyhogy most (ahogy a múltkor is voltam szíves 2 betű hozzátoldásával megölelni ha virtuálisan is) ezt ismét megteszem. [link]
[link]
-
BlacKSouL
addikt
Olyan szép kis piroskásat, aminek olyan csinos kis megrágható ollója van
Hát nemtom, én eszek erőset néha, meg hagymát, fokhagymát is bőséggel, azokra is ilyesmit mondanak, de mindenesetre én ezeket a töményebb gasztroizéket is szeretem. A hétvégéken reggelire 7-8 gerezd fokhagyma teljesen természetes. Mondjuk a 8. már rendesen kimarja és felhólyagosítja a szám nyálkahártyáját egy időre. Nekem nem is lesz csak olyan nőm, aki elviseli és szereti a fokhagymát -
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #43844 üzenetére
"A kapszaicin rákgyógyító hatású, de ehhez heti 24 jalapeñónak megfelelő mennyiséget kell fogyasztani belőle. A jalapeño túlzott fogyasztása azonban gyomorrákot okozhat."
Amúgyegyébként nekem akut nyombélfekélyem van úgy 10 éve, de 7 éve már nem újult ki, pedig az utóbbi 3-4 évben többször ettem erősebb ételeket. Nem nagyon erőset, de erősebbeket mint korábban.
Egyébként meg a kapszaicin ugyanúgy vérbőséget okoz a szájban, vagy bárhol a vékony bőrrel vagy nyálkahártyával borított részeken, mint ahogy ott lent medencetájékon férfiaknál jelentősebben, nőknél is jó karbantartás esetén közepesen jelentősenValahol erre a vérbőségre reagál pozitívan a férfiak agya szerintem
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #43840 üzenetére
Ja, hát ezt nem a gimnazista-egyetemista módszerrel illik fogyasztani, hogy mindegy hogy tömény vagy bokszkesztyű, csak üssön.
Nem vagyok én hülye hogy tömény alkohollal tartósítsam a pofámatSzépen a hagyományos módszert megerőszakolva cukrot megkaramellizálva, majd abszinttal leöblítve és a végén vízzel a kanálról lemosva azt hígítva lesz egy könnyen és jól fogyasztható kis cucc. Így nem is fogy annyira, meg iható is lesz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #43836 üzenetére
éppen pont ilyen van itthon úgy másfél éve.
Azóta se találok ilyet.
-
BlacKSouL
addikt
Namármost. Én szeretem a csípőset, illetve az enyhén erőset. Olyat, amit folyamatosan lehet enni. Tehát nem szeretem ha a z ember nyálkahártyáját leégeti, de azért melegítse meg a nyelvemet. Namármost. Vettem enyhén csípős, azaz medium dip salsa mártást a tortilla chipshez. A júliusi buliba ilyet vettem, nem tűnt fel hogy ennyire erős, szilveszterkor én csináltam a mártást. A címke azt mondja 2% jalapeno, 2% zöld chili. Kíváncsi vagyok milyen lehet a rendesen erős változat. Mondom, én szeretem ha kicsit csíp, de hogy taknyom nyálam összefolyik és bedugul tőle az orrom, az fura. Elrontották a címkét?
Utoljára akkor volt hasonló érzésem, mikor jóbarátomék Mexikóból hoztak igazi jalapeno-t. Csináltak mindenféle mexikói kajákat, és ahhoz felvágtak egy keveset. Na ott 10 percig tüsszögés, szipogás, sírás, orrfújás, krákogás, minden volt, egy szó nélkül. De tanulságnak király voltNa ebből 2% van benne? Hát, mittudomén.
Még jó hogy tudom egy kis Tuborgreennel öblögetniJa, más: Olyat ki ivott már, hogy Tesco Strong Lager Full bodied beer 7% ? Én most kísérletképp vettem egyet, hát, sörön kívül sokmindenre emlékeztet. Aszondja származási hely Lengyelország. Én ittam Lengyelben jó söröket, ez annyira nem az.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #43680 üzenetére
1-2 nagyon apró villanást meg látványos technikai tudást kivéve teljesen egyenrangúnak tűnnek. Legalábbis nem tűnik úgy, hogy a Portugálok bármivel is tisztelendőbb csapat lenne. Persze, tudom, de ahogy most a komment mondja semmit nem csinálnak. Az meg hogy az utolsó negyedórában céronaldó többet pihizett hátán a fűvel, és közben pattogott mint a legtöbb piperkőc egókirály, ha elveszik a játékát, az meg több volt mint vicces
Na, mindegy, ez nem az a portugál csapat, akiknek világversenyeken tudok szurkolni. Úgyhogy végülis akik kimentek szerintem egész jól jártak. -
BlacKSouL
addikt
Lassan kezdődik...
-
BlacKSouL
addikt
Na, most hogy így lecsitultak a kedélyek az Amerikai Egybesült Államok vs Agyarország vitában, cigányozzunk is már egy kicsit:
Mielőtt flémkeltéssel vádol valaki, inkább olyasvalakiket szidjunk általánosítva, akik nincsenek itt, és akiket semennyire nem ismerünk, mint egymást. (Na jó, nem muszáj) Előbbit ráadásul bizonyára nem minden alapot nélkülözve. Amúgy tulajdonképp a kommentek miatt dobtam a linket, akkorákat röhögök itt melóban, nem tudják mit szedtem be
-
BlacKSouL
addikt
Az a baj, hogy ha elmegy, és bennehagyom, akkor úgy érzékeli hogy csatlakozva van, tehát csak a jelet veszti el totál, de fizikailag, meg adapterként érzékeli hogy ott van, sőt, néha pislákol kicsit, aztán semmi. De van hogy magától visszajön, van viszont hogy félóráig semmi. Megjegyzem ettől még ugyanúgy elég forró maga az adapter is, hogy nem végzi a dolgát, csak szívja az energiát.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #43476 üzenetére
A büdös p|csaba.... 1 percre rá meghalt. Hogy nyomorodna ketté. Az mondjuk tény hogy megszüntettem a szellőztetéssel a hűtését... Lehet hogy tényleg túlmelegszik. Na de délután tök hidegen dugtam bele, mégse ment. Na akkor holnap garis csere.
Tim: Fúú, na mindjá összelapátolom... Albacomp Activa Standard Mobil Diablo, T3200 DualCore, 1G RAM, kb ilyesmi.
3 db USB-je van, 1 jobboldalt, kettő baloldalt, próbáltam már ebből 2-t a jobbat és egy balt, de mindig ugyanez volt vele. A baloldaliak viszont pont a szellőző fölött vannak, és ez fűt mintha muszáj volna neki. Ha odadugom leolvad a műanyag burkolata is. Hosszabbítóval raktam be, de abba dugva is elszállt. -
BlacKSouL
addikt
Az lehetséges, hogy ez a kicseszett adapter csak akkor hajlandó folyamatosan működni, ha alaptop rá van dugva a tápra? Mert ma egész este cseszekedett, mígnem mérgemben leszedtem az egészet, újraraktam, közben viszont rá kellett dugnom áramra a notit, újratelepült a cucc, azóta madzagról megy a gép, és ez a mocsadék azóta rendületlenül működik. Lekopogom, de félek tiszavirág életű az örömöm. Viszont egyelőre más magyarázatom nincs. A saját beépített adapter letiltása vagy engedélyezése sem számított, meg úgy tűnik az se nagyon hogy túlmelegszik-e vagy sem, bár jó ideje szellőztetek, tehát inkább hűtve van most.
Na mindegy, ez csak amolyan futtatás volt.Ja, amikor megy akkor viszont kisangyal..
-
BlacKSouL
addikt
Ehh, biztató kilátások 30 ezerért a 21. század csúcs és nanotechnológiájának világában. Amúgy nem tudom volt-e az utóbbi 5-6 évben olyan elektronikai, vagy számteches cucc, ami hibátlanul működött volna minimum az elején, de esetleg még hónapokig is. Függetlenül attól, hogy ismertebb vagy noname áron vettem-e. Talán a pendrive-om. Minden más elsőre vagy hibás volt, vagy akadozott, vagy néha gond volt vele. Faék. Azt nehéz elrontani. Abból kéne eszközöket gyártani, mert amiből mostanában csinálják azok szarok.
-
BlacKSouL
addikt
Van benne valami Realtek 54Mbps, de nem azért adtam ki rá ennyit, hogy ne a DraftN-el hasznéljam. Ami amúgy tényleg többet tud, 270-ről max 40-re lassul 4 fal és kb 8m után, a másiknál 54-ről 12-re ugyanilyen messze. HOlnap még rááldozom az időt, és küzdök vele. Amúgy azt írja minden más hálózati adaptert tiltsak le ha ezt használom, le is tiltottam, de ugye szar volt. Most több mint 20 perce megy, mióta visszaállítottam engedélyezre a gyári adapterét. Na kopkopp, reméljük ez megoldja és már okés marad. De ma már aludni kell, mert halál hulla vagyok.
Jóccakákat..
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest