- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
apropó tekintve h nem vitték el, nem kell vkinek egy üveg hoogardenért egy 5k-értékű indesit vásárlási utalvány? nem névre szól szval átruházható mielött még egy modi megharapná a fülemet.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #5616 üzenetére
!ha nescarra jár heti min 1 szer!
-
hejesírásó
senior tag
hogy pörögnek a hsz-ek. nemhogy dógoznátok!
-
hejesírásó
senior tag
a tegnap estémről cisnáltunk egy képet
jól passzolok hozzá <3
-
hejesírásó
senior tag
vénembernek meg bubunak jó a fantáziája! tiszteletem. azt hiszem önökkel jöt lehetne nevetgélni egy PH-találkozón!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #5405 üzenetére
én fénykoromban ha beteg voltam amíg cs-ztem vagy sexeltem nem folyott az orrom nem köhögtem nem tüsszögtem, csak ha restart volt, elmentem\tünk vagy meghaltam és a többiek meg még sokat éltek.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5374 üzenetére
-
hejesírásó
senior tag
én már várom azokat a plakátokat amiken a feltúrt város van és ennyit írnak:
Te is utálod ezt a várost?jah a vízszámlát meg nem küldik ki mióta ez a vizes francia-magyar botrány van pécsen. rájuk csörögtem áés megmondták h nem postázzák a csekkeket, mert nem lehet tudni melyik végnek kell fizetniük a fogyasztóknak.
-
hejesírásó
senior tag
birom amikor mindenki ugyan azt mondja csak más nyelven és nem értjük egymást
mégane: a hátsó ülések fejtámlájába van beépítve de itt is van.
-
hejesírásó
senior tag
na elvileg úgy van a google szerint hogy ott kell vmilyen csövet alkalmazni, ahol a szélvédő merevsége és kialakítása azt indokoltá teszi.
ha tehát van egy új 407 cc akkor ott nem kell mert ha húzol egy vonalat a kocsi hátsó teteje és a szélvédő teteje között akkor az utasok feje a vonal alatt lesz. és ha a szélvédő és kerete merevsége elegendő akkor a fejek a helyükön maradnak bukókeret nélkül is ha borulgatnának. de a 407cc nél látni is h nagyon furán hátra van nyilazva, hátra felé hajlik a szélvédő. pont ezért h beérjen jobban az utasok fölé.
de ha megnézed egy kettes golf szélvédőt az nem nyúl be sehová sem
ott evidens a keret.
-
hejesírásó
senior tag
éves fejlődési tervet kell csinálnom, nagyon nyögve nyelősen haladok.
bolondember: az hogy nem látod nem jelenti h nincs, ma már vannak gyártók akik az ülést merevítik, alakítják úgy hogy megvédje a fejet ha borulsz.
ezt is alig venni észre, pedig a támák mögött ott van a két huplis fém cső -
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5342 üzenetére
én úgy tudom h van vmi szabály ami miatt kötelező. az ülés mögött minimum egy merevítő ha...na a ...-ra nem emlékszem.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #5339 üzenetére
és akkoriban még bukókerettel sem volt kötelező elrondítani a nyitott tütüket!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #5320 üzenetére
körömlakk lemosóba áztatni, majd melegvjzzel leszedni.
egyébként meg ha a csacsi bundájára ment olló!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5313 üzenetére
Ez a mondat tetszik, és nagyon igaz és egyben rémisztő is.
-
hejesírásó
senior tag
Újvárosba jártam gépészre, de a pécsi éjszakai életbe is betekintettem most mióta ideköltöztem. Sajnos már végeztem
Újvárosban csak komosokkal voltak bajok.
de ők nem csinálnak úgy mint ha lenne eszük.
Segítenek a hsz-számok, amikre válaszul megy az adott hozzászólás köszönöm ezt tudom, csak rákérdeztem->biztos ami biztos.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5303 üzenetére
most pécsre értve?
belekavarodok lassan a hszekbe
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #5297 üzenetére
of korsz! Petsch! Zsolnayn lakom most.
Egyébként mult héten busszal mentem vhova. Mögöttem ültek\álltak 3-an akik ezek voltak: egy db orvos, egy db festő meg egy darab bölcsész. már ránézésre is "érdekes" teremtések voltak. beszélgettek az életükről, h mit szeretnének, h milyen az iskola, milyenek a mindennapjaik....3 órán át kellett elviselnem. a végére úgy estem le a buszról, h agyhalott voltam! és áldottam az eget hogy ilyenekkel nem kellett egy légteret szívni fősulis éveim alatt. kényelmesek, teszetoszák, nyámnyilák, unalmasak. ha láttad a SP-ból azt a részt ami arról szól h az 1ik gyerkőc és családja elköltözik Friszkóba....na olyanok voltak mint a friszkóiak a SP-ban.
annyira másmilyenek. egy mérnök az ilyeneket 10 perc beszélgetés után legszivesebben elhajtaná epret szedni.
-
hejesírásó
senior tag
az h mennyien lakják csak egy dolog.
Az a sok kisróka, a pezsgő diákélet, a sport (Újváros: kézilabda, vizilabda, rugby, amerikai foci hatalom) pécs kevesebb sportban jó pl.Itt pécsen sokkal több a diák, de olyan kis punnyadtak, unalmasak(Újvárosban szerencsére nincsenek ilyen szakok: jog, orvos, művészfélék, stbstbstb).
pécsen alig látni rókákat rohangálni pl! tudom nem a legszebb példa, de igaz!
és azt én is tapasztalom, h sokaknak pécsen a szórakozás annyi h kiül vhova beszélget és megiszik egy sört. ennyi.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #5236 üzenetére
nem csak az ananásztól lesz jó\jobb az íze. minden savas gyümitől! narancs, alma, stb.
édesebb nem lesz, ezt mondhatom h butaság! de jobb lesz az íze, nem lesz annyira döglött zoknis- jobb szó hiányában. a tejtermékektől meg kifejezetten döglött zokni íze lesz. Ennek anno egy hölggyel utánajártunk.tárcsafék: nem tekerek sportszerüen, de annyi sok domb van amikre vezető keresztutakat csak utcsó pillanatban tudom belátni és annyira gyorsan zabálom a fékpofákat, hogy hosszú távon lehet megérné a tárcsa.
Pécs: jahm halott más városokhoz képest.
-
hejesírásó
senior tag
gyúrás ON, vmi war movie-ból harci jelenet ONcsak h legyen vmi háttérzaj amitől ellazulok.
radiátor felteker h estére bemelegedjen.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #5159 üzenetére
ez igaz, csak nem üreshalmaz.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #5157 üzenetére
pedig van jelentése. a beam fénynyaláb. na ha felvered a port és sötétben vmi fókuszált fényforrással megvilágítod a levegőt, tessék->dustbeam!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #5143 üzenetére
ami a cluj elnevezésből jön.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5128 üzenetére
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Killing #5117 üzenetére
hát az már necces, ott már sztem csak kevesen mennének el.
egy hard-core bkv utáló még itt is ezt mondaná: még nem állította ki a nevedre
másik, igazoló okiratot FELMUTATNI vagy köteles ellenőröknek! átadni nem vagy köteles!
én két kézzel jól megfogva szoktam megmutatni, pont az ilyenek miatt, h hát hogy izé őőő böfff bevonom jó!?
és ha akar vmit, majd én azt a két szép kezemből megmutatom neki. ha te átadod ilyeneknek azzal hozzásegíted ahhoz h megszivasson. Ő ez a kép nem is hasonlít rád, bevonom. Ő nem baj h 5 éves a diákom?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #5096 üzenetére
micsodi! ha náthából indult kia dolog és az ment a torkára, akkor a neocitran enyhíthet a dolgon! nekem szokott segíteni.
Nolfnak meg jó picsában fetrengést, irigykedem.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #5073 üzenetére
a csacsi sosem barátságos, maxmum akar vmit. vépát és egyebeket.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5065 üzenetére
akkor a galambok viszik be a Ph szervereire a hsz-eidet?
-
hejesírásó
senior tag
paypal-lel fizessetek, hátha megromlanak a maláj jánykák mire ideérnek.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #5037 üzenetére
nem ezért vagyunk itt?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5035 üzenetére
szép.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #5032 üzenetére
jó hát nekem akkor is sör. jöhetnek a kövek.
A sör (vagy régiesen ser, serital) malátából, valamint bizonyos pótanyagokból vízzel cefrézett, komlóval, illetve egyéb engedélyezett anyagokkal ízesített, sörélesztővel erjesztett, szén-dioxidban dús, általában alkoholtartalmú ital.
ezekből ezek stimmelnek: alapanyag amit erjesztek, hogy bubis legyen. alkoholos, és bubis.
jó nem sör. leszokom róla hogy így hívjam.
-
-
hejesírásó
senior tag
van vmi almás búzasör is, csak nem jut eszembe a neve, az pl elég gyengus.
gaymers: körtéből készített gyömbérsör.
Bp-en a DMK mellett a dunaparton a budai oldalon a belga söröző?
nézem az oldalt. Te ittad a a jó múltkor azt a csokis vmit? nyilatkozzál ha igen.
btw: 0,75 ezzel az a vicc h pl a szomszédjukban (NED) nem láttam 0,33 nál nagyobb sörikéket.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Darth_Revan #4966 üzenetére
derék
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #4920 üzenetére
ez nem hangzott túl reálisan, bár szép gondolat volt. bár mindenki egyből az igazinak modaná h mi lenne ha..... negatív pöcs voltam bocs.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #4909 üzenetére
oh, akkor nem mondom, hogy most raktam be a mikróba a tegnap esti rántott husit.
a jégen minden csúszik, ezért nem kell a jégen a kalácsra vaj.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #4903 üzenetére
féltékenykedünk? hideget ebédeltél tán?
-
hejesírásó
senior tag
oh, de még akkor mi jól jártunk, egy magával bjrni nem tudó fiatalember elesett egy korsóval ami felvágta a fejét lábát, hatalmas tócsában találták meg (vérből tócsa persze). azt mondták a sürgősségin még 10 perc és elvérzik. másnap estig kapta az infúziót és nem engedték haza annyira aznapos volt
miért nem tudnak bizonyos egyedek normálisan inni
a náthásan szaunnával megy vigyázz mert a meleg levegő a bacikat mélyen be tudja segíteni a légzőrendszerbe. jobban kinyílnak a dolgok, mélyebbre tud menni a levegő, és ha baci van benned annak ezzel segítesz.
-
hejesírásó
senior tag
Nolf-nak jobbulást, én szombat hajnalban fáztam meg a sok alkoholtol nem éreztem a hideget annyira.
jég: nagy buli ha már tudsz, de ha még nem akkor a tanulópénzt meg kell fizetni. vmit vmiért. törés agyrázkódás stb. nekem térdem fordult érdekesen alám, majdnem széttörtem a kalácsom.
zuhog, most jó lenne szaunnázni.
-
hejesírásó
senior tag
a bundabotrány nem érint, nem vagyok miatta mérges mert:
-spanyol, olasz, balkáni meccsre eleve nem fogadok SOHA! ugyanis a nulla közeli (1,15-től 1,3-ig) szorzós meccsek ezeken a helyeken meglepően gyakran végződnek érdekesen.... szval Újpest bunda? kit mozgat.
viszont h a bundesligában is volt ilyesmi az már bicskanyitogatós, és csalódás.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #4478 üzenetére
ez most egy astra? vagy volvo?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #4473 üzenetére
leválasztják a leányokat az anyáról, h az unió ne pereljen...
-
hejesírásó
senior tag
Pécs, köd, nem harapós, de tegnaphoz képest gyengus idő van.
tegnap polóban bicikliztem, most egész hideg van.
jah és tegnap 2 busz robbant le a zsolnayn és egy meg ütközött egy autóssal.
mindez ugyan abban a megállóban.
persze nem egyszerre.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest