- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Egyébként már az Olympus hivatalosan is bejelentette, hogy itt a vége a 4/3-nak? Mert ugye most megy a para ezerrel mindenhol..
-
SpongyaBob
veterán
Szia!
Nos, aki szimplán csuklóból lefikázza az Olympus-t az egyszerűen nem ért hozzá, hidd el akinek ténylegesen adni lehet a véleményére az nem tesz ilyet. És ezt nem azért mondom mert Én annyira értek hozzá, csak tudom hogy nem sz@r..
Azért a zajosságot hozzák fel általánosan, mert mást nem tudnak ez a kisebb érzékelőméretből adódik logikusan.
Pro (Nálam):
- Kiváló minőségű kitobi
- jó ár/érték arány
- Felhasználóbarát
- Olyan érzet, amit más gyártónál nem éreztemKontra:
- Az átlagnál picit magasabb zaj (Egy utólagos gondos zajszűrés és probléma megoldva
- Követő AF lassabb ás pontatlanabb más gyártóhoz képest (Valakinek ez nem szempont)nagyjából ennyi.
-
SpongyaBob
veterán
Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
SpongyaBob
veterán
Hűűű megy itt a technó ezerrel
Legalább pörög a topik
Már nem is tudom nekem mikor volt utoljára alkalmam vakuzni időhiány miatt..
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
Igen, most Én is repülnék az időben egy picit, hogy mi lesz a 4/3-al.. Az viszont szinte biztos, hogy nagy jövő van benne szerintem...
-
SpongyaBob
veterán
Nekem IR RC-C1 van és 3500-ért vettem itthon. Szerintem ennyit bőven megért és olykor-olykor biza nagyon hasznos tud lenni
Szerk.: Most nézem, hogy ugyanezt linkelted be
szóval Én ennyiért vettem és szvsz megérte még így is, látva, hogy van olcsóbban is
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
Szia!
Én először is azt javasolnám, hogy egyikkel se próbálkozz. Az automata módban a nevében is benne van hogy nem tudsz belenyúlni jóformán semmibe. Az S mód a zár előválasztás itt azért már kell némi gyakorlottság, hogy mennyi értéket adj meg a gépnek és ne égjen szénné illetve legyen sötét a kép.
A Te módod szerintem az A (Nem egyenlő az Automatával!) ez rekesz előválasztás itt mindent beállíthatsz kivéve a zársebességet amit a gép ad általában véve jól, és ebből sok mindent meglehet tanulni. Illetve még a P (programautomatika) is elég jó így kezdésnek itt a zárt és a rekeszt adja a gépezet, a többit azt te adhatod meg..
Jómagam is az A módot használom többnyire -
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
Én a tövét szoktam fogni
A viccet félretéve tényleg ott
-
SpongyaBob
veterán
Szia!
Igen Cullmann D4500 vakum van. Az FL36 (Gondolom itt nem az R-es varzióra gondoltál) mások elmondása szerint lassan tölt csak két "elemes" bár rendes akkuról is működik. Ez kb. ugyanazt tudja mint a D4500. A Metz MB-36-nak nem forgatható a feje és beépített diffúzor sincs benne. Nálam már itt eldőlt a dolog
Egy nagy hiányát látom a Cullmann-nak, hogy nagysebességű vakuszinkront nem tud, egyébként az itt említettek egyike sem. Azt mondom, hogy amatőr szintre a Cullmann D4500 teljesen elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest