Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hvs
csendes újonc
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi a választ, valóban rendben volt minden, mire hazaértem.
-
hvs
csendes újonc
Van egy kis gond van a nemrég vásárolt 55B8 tévémmel. Leginkább a netflixet nézem a tévén, viszont tegnap lefagyott az applikáció. A Youtube működik, illetve elindítottam tegnap az amazont is, és az is rendben működik. (szépek is az amazon prime-os hdr filmek a tévén)
A netflix viszont beragadt azon a fekete képernyőn, hogy ez a cím pillanatnyilag nem elerheto, probalja meg kesobb... ha a retry-ra kattintok semmi. ha az applikaciok kozul probalom betolteni a netflixet, ugyanez. ki-be kapcsolom a tévét, semmi változás...
-
hvs
csendes újonc
Megnéztem: sajnos vmi 5.1.10 jelenleg vagy vmi ilyesmi.
Amikor megvettem, lehet, hogy még nem ez volt, de elképzelhető, hogy amikor az elején a beállításokkal szórakoztam, akkor rákatintottam az automatikus frissitésre. Legalábbis most az automatikus frissités engedélyezve volt, tegnap este átváltottam, hogy ne legyen engedélyezve, bár gondolom már mindegy.
Mi a gond ezzel? Romlott a minőség?
Esetleg egy későbbi frissités nem javít majd a helyzeten? -
hvs
csendes újonc
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi! Valóban ott látom már a filmek mellett, hogy Hd, 4K, Vision... Egy sci-fi-t probáltam ki a vision felbontással: a felejthető sztorit a látvány jól ellensúlyozta!
Az etetésről: a nappaliban van a router, a haloszobában van a tévé, a távolság a routertől kb 5 méter. Ez így rendben van? (nem szeretnék kábeleket keresztülvezetni a lakáson...) A kapcsolat sebessége ingadozik, napszaktól függően mértem már 30-90 Mbit/s között mindent.
Most hiába tekergettem a távirányítót, nem láttam, hogy bárhol is kiírta volna a forrás típusát...
bocs a nagyon laikus kérdésekért...
-
hvs
csendes újonc
Sziasztok!
Néhány napja egy LG 55 B8 boldog tulajdonosa vagyok! (Utolsó darab volt a helyi Auchanban, ahol lakunk, ezer eurót kóstált.)
Hosszú volt az út egy Samsung plazmától (egy kényszerű led tévés kitérőn át) az oledig, na de végre megvan.
Kicsit még szoknom kell a led tévék után a kisebb fényerőt, de azért az első benyomások kedvezőek. Az tényleg meglepő, amikor egy filmben néhány másodpercig, pl vmilyen dramaturgiai okból teljesen fekete képet mutatanak, na az a fekete tényleg fekete....wow...az orromig sem látok a teljesen sötét szobában..
Néhány napja az oled tévé adta előnyöket kihasználandó feljebb léptem a netflix előfizetésemben a 4K tartalmakhoz való hozzájutás miatt. Nem tudom, mikortól lesz aktív, de remélem, látni fogom a különbséget... (vagy mégsem: ugyanis kb. 2,5 méterről nézem)
A kérdésem az lenne, hogyan tudom a tévén ellenőrizni, hogy milyen felbontású a bejövő tartalom?
Előre is köszi!! -
hvs
csendes újonc
Koszonom a valaszokat.
Nem is gondoltam volna, hogy artatlan kerdesem ilyen hozzaszolas-cunamit fog generalni. (Hiaba, porog ez a topik, Korea az uj Japan, oled az uj plazma

Megveszem tehat a B7-es modelt... es remelem en majd azok koze tartozom, akik eszreveszik 2,5 meterrol a tutisagot.
Abszolut laikus, atlag userkent ha megjegyezhetem (ha mar az atlag user motivacioirol is szo volt): szerintem fontos a 4K, en reszben emiatt valtok, szerintem a felbontas novevekedese az innovacio egyik utja,
lsd. HD, FHD, 4K, es ami jovoben jon, de mindekozben egyre gyonyorubb kepminosegnek orulhetunk. Hat nem jo ez nekunk? Persze kozben mindenki jol jar, duborog ez az iparag (is).(Emlekszem, amikor a HD-bol leptunk a FHD-be, ugyanez volt, ott is ment a szoveg az emberi szem befogadokepessegerol, meg, hogy csak egy ujabb marketing-hype az FHD, aztan most hol tartunk)
Marketing szempontbol, ha el kell adni az uj termeket (mar pedig el kell) akkor a 4Kl a legjobb hivoszo.
-
hvs
csendes újonc
Sziasztok,
Regi plazma tulajkent most en is B7-B6 vonalon szeretnek en is elindulni.
Szinte csak netflixet nezek, ott a 4K tartalom, ha jol tudom, mar bosegesen elerheto... ezt jo volna egy korszeru oled kepernyon elvezni...(mivel jelenleg csak fullhd-m van, igy csak az alap netflix elofizetest hasznalom)
kb 2,5 meterrol nezzuk a tv-t, 55 colosban gondolkodnek, nagyobb nem is ferne sajna az adott helyre.
szerintetek ez jo ajanlat, vagy meg varjak esetlek a BF-re:
https://www.amazon.de/LG-OLED55B7D-Fernseher-Ultra-Triple/dp/B06Y5VWJJM/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1507152158&sr=1-1&keywords=lg+oled+tvkoszonom,
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor