Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
válasz
Rogiii
üzenetére
Nem tudom, mit nézhettek el a kollégák, de nekem a CX-et a - messze nem technikai zseni - kisboszorkám szerelte össze: a nagy műanyag talpba a fém sín egy cuppantással a helyén, bele a csavarok, majd a talp megint csak egy cupp a tévé hátára, és máris mehetnek a csavarok, és kész. A 40 kilóján látszott, hogy nulla erőkifejtés kellett, tényleg csak csuklómozdulat volt minden. És kábé kétszer annyi ideig tartott ezt most leírnom, mint amennyi a szerelés volt.
-
quint
aktív tag
Hoppp, most megzavarodtam, mint csecsemő a topless bárban... A tévére nem kellett telepítened a TV Cast alkalmazást? Azt gondoltam, hogy ezzel kell utána összepárosítani a mobilos chromecast (vagy lg tv cast) alkalmazást, hogy utána mobilról tudjak gombnyomásra castolni. De bőven előfordulhat, hogy tévedek.
-
quint
aktív tag
Félek, ugyanolyan béna lennék vele, mint most a légegérnek használt távirányítóval, vagy a K400 tapipadjával.
Valószínűleg Madwe kolléga tippjét fogom követni, és kipróbálom az LG TV Cast alkalmazással. Attól persze még felbszm magam, hogy a böngészőben futó YT-on simán tudok mindent csinálni a billentyűzetről, a YT kliens meg csak a tapipadon keresztül mutogatni.
-
quint
aktív tag
Bevallom, eszembe sem jutott kipróbálni, ha már egyszer úgyis "lóg" rajta egy K400 billentyűzet, amivel például a böngészőben klasszul el tudok mindent intézni.
A hangvezérlést pedig nem a kedvencem; a kiejtésem miatt van akkora tökölődés, mintha kőtáblára írnék vésővel.
-
quint
aktív tag
válasz
Space marine
üzenetére
A YT klienssel nekem egy bajom van: a távirányítóval kell bepötyögni a kereső kifejezést, vezeték nélküli billentyűzet karaktereiről nem vesz tudomást (természetesen a tapipadjával ugyanúgy lehet vadászni a képernyőn lévő karakterekre, mint a távirányítóval). Ez azért belém tudja khhhhm-ni az ideget.
-
quint
aktív tag
válasz
gyurica úr
üzenetére
Nekem tetszett ez a teszt: A "rápróbáltunk" kifejezéstől rögtön a végére ugrottam, ott pedig megállapította a 55"-os tévéről, hogy túl nagy.
-
quint
aktív tag
válasz
üzenetére
Biztos van jobb, de ennyiért a közelében sem (szerintem persze). Ha az LG dedikált Youtube alkalmazása tudna kezelni billentyűzetet, akkor nem tudnék belekötni. Meg ha a Horizonnak megfelelne az a böngésző, amiben simán működik a Youtube (igen, igen, mert annyira érdekel a tévé, hogy a nappaliból sosem fogok átkábelezni a hálószobámba, most viszont megnéztem volna pár hajnali döntőt...).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor