Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Az LG Oled CX meg tudja jeleníteni a 23,976 FPS-es filemeket pontosan, egy kadenciahelyes lejátszóval (vagy a beépített lejátszójával)?
Egyáltalán miért van szükség erre a fura FPS-re (azt hittem 24 képkocka a mozifilmek eesetén az alap)?
Ha ilyen filmeket játszok le a Tv 24FPS-nek fogja kiírni, de helyesen adja a képet?
Vagy 24FPS-ként játsza le és szaggatni fog?
Vagy felszorozza?Bocsi a sok kérdésért, de kicsit belezavarodtam a témába
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy az LG oled (Cx modell 2020-as) a csatlakoztatott hdd-re Tv-ből felvett műsor csak 1-2 nappal később jelenik meg a listában?
Egyszerűen nem jövök rá miért csinálja ezt.[ Szerkesztve ]
-
lolchief70
aktív tag
Szerintetek lesz még olcsóbb az 55Cx?
Most 409000-ért a legolcsóbb.
De fura az árképzés mert pár naponta felemelik az árát emag/edigitalon majdnem 50-100-al, majd vissza csökkentik. Viszont egyre kevesebb webaruhazból lehet rendelni... -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
OLED TV-ben gondolkozom, de azért van pár kérdés bennem...
Pld: mozgásmegjelenítés mennyire jó rajta? Az alábbi videót, hogy tudja megjeleníteni a BX és a CX nálatok a beépített lejátszóval vagy külsővel?
[link]Kipróbáltam egy külső külső médiaplayer-el (olyannal ami kadenciahelyes, tehát tudja igazítani a TV frekvenciáját a videó FPS-hez) és a régi tv-men egy SONY EX720-on és egész jó lett az eredmény. Nem tökéletesen folyamatos a gyorsan forgó kör, de elfogadható, a kör az kör volt.
Kipróbáltam egy üzletben a Hisense U8QF-en, ott szörnyű volt az eredmény, a kör helyett amorf testek jelentek meg.
Majd következett a CX és BX. A BX elvérzett ott is amorf kis "kör" jelent meg mozgás pedig nem volt elég folyamatos. CX-en kissé jobb a helyzet, de a furcsa "körből" ott is előfordult.
Ennyit tud a modern technika?
A próbák során állítottam minden modellnél a mozgásmegjelenítési beállításoknál, a villódzás a BX/CX-en BFI magas szintjénél nagyon zavaró volt nekem, de a folyamtaosságot és mozgó kör megjelenítését nem javította.Meg tudnátok nézni nálatok milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nikon DSLR topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest