Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz Vhiktor #88209 üzenetére
Nem tudom fotózva látszana e mire gondolok ...
Sötét helyen (pl szobában) a falon az árnyék olyan kásásnak tűnik mikor mozog a fény. . Kabáton is látszik ez a kásás nézet ahogy az árnyék/fény mozgott a kabáton...
Majd próbálom fotózni.
Tv-n ilyet nem látni. ( bár LCD)
Meg tv-n az applikációban indítottam a filmet gépen meg neten beléptem a Disneybe és úgy.. na az milyen felbontás nem tudom.
De leszedtem 2160ban abban már nem látszódott annyira.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Vhiktor #88202 üzenetére
Oks persze értem...
De ezen amit írtam segítene a kalibrálás vagy nem?
Ugye amúgy is van több féle mód kinmit szeret...
Én most úgy állítottam be ahogy itt a PH-s cikkben van írva fényerő stb....De rtingsen meg kalibrálás után kevesebb pontot kapott...
[link][ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Telón nézem de hasonló...
Fal is néha kásás.... Az arc is olyan rajzfilm szerű néha...de csak sötét helyeken...Nvidia beállítást megnézem de azt hiszem így van beállítva..
Rtingsen kalibrálció után kicsit csökkent a pontszám. Itt PH-n is mondták, hogy oledet nem muszáj kalibrálni... Hát nem tudom.
VGA nem kevés hozzá?Tv-n ilyesmit nem látni....
-
sfefe
addikt
Meg a csaj arca is nehéz sötét helyen ha ráment a fény olyan rajzfilm szerű volt...néha...
Leszedtem 2160p-ben itt annyira már nem látszódtak ezek de a falon a fény meg kicsit kásásnak tűnt a csaj mögött pl..Ja amúgy a Disney -n néztem oldalon be lépve és ott indítva. Nem tudom az milyen felbontás lenne...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Hétfőn jön a csere 27es LG Oled monitor amiről írtam, hogy egy folt van a kijelzőn.
Kértek fotót róla meg kérdezték el szeretnék e állni a vásárlástól. Mondtam nem, cserét szeretnénk... Na hétfőn jön. Szuper..De lenne még kérdésem oled témában.
A másik az szuper jó kép meg stb..
De pl néztem az Ahsoka-t és sötét helységben pl a sötét ruha vagy a falak olyan kásásak....
Megnéztem a nagy tv-n igaz az LCD nem Oled meg az fhd de ott nem látszott ilyen a sötét jeleneteknél...
Meg látszik a fénynél is amolyan sávosodás is . Ezt youtubeon indított 2k videónál látom plNem tudom van e jelentősége, hogy most monitor vagy Tv. Annyiban biztos, hogy a tv-t messzebbről nézzük...
Vagy a VGA gyenge hozzá?
( r3600, 32gb ram, gtx 1060 6gb A gép)Köszi
SfefeJa DP -vel van összekötve a géppel nem HDMI -vel nem tudom ez számítana e ..
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz Celtis #88099 üzenetére
Ugyanezt kérdeztem mikor megrendeltem mert sokáig nem volt elérhető és hétvégén lett 1 db.. meg másnap még egy...
Azt mondta az LG üsz, hogy nem adnak el visszaküldött darabot csak újat...
Vasárnap rendeltem hétfőn hívtak emiatt és akkor mondtam nekik remélem nem visszaküldött darab került fel a netre ..
A másik db jó.. mondjuk tökéletes csomagolásban volt mindkettő darab nem vissza csomagolt.
( más bolt lehet eladná mondta Ők nem
De amúgy inkább nálam legyen szar ja értem...)
Mindegy várok pár napot hátha eltűnik teljesen...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Celtis #88090 üzenetére
Ezt néztem a 3 nap már eltelt mivel hétvégén cseréltem a gépben a többi alkatrészt és ekkor lett beüzemelve a monitor... Az enyém is meg a páromé is..
Az egyiken ilyen hiba van...Ez a nem korrekt visszaküldeni ezt nem értem, hibás.... Ha szín miatt el lehet állni akkor a hiba miatt meg pláne szerintem... Én hibátlan termékre fizetek nem hibásra amit majd javítanak..és lesz egy javított eszközöm új árban... Hát ez remek..
Ha lenne mondjuk 2 éves és lett rajta hiba akkor javítják oks..de újat..ne már..Csak kérdés ezt pl lehet javítani vagy cserélik a monitort...
-
sfefe
addikt
válasz GeneraL_XTX #88082 üzenetére
14 napon belül előállhatok az ok de ugye kellene másik és ezt 20%-al olcsóbban vettem regisztráció miatti akcióban. Ilyenkor mi a helyzet?
Ilyenkor ha elállok akkor gondolom nem kapok automatikusan másikat csak ha rendelek...na de akkor meg már nincs 20%...
Vagy nem tudom ez, hogy működik?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Vhiktor #88080 üzenetére
Múlt héten vasárnap rendltem kedden hozták meg csak ma lett be üzemelve mert párom gépében lapot, procit meg memóriát is kellett cserélni...
Azt hiszem 3 év gari van rá..
Ilyenkor cserélik vagy javításra küldik? Ha lehet ezt javítani nem tudom....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Most is lement ez az image cleaning de előbb is mikor már vége volt ( nem villogott a dísz fény a monitoron) hiába nyomok billentyűzetet gombot vagy egeret nem jön be a kép...
Előbb is újraindítás vllt után volt kép..
Most várok még de eltelt vagy 20 perc...(Alul a monitor gombját is hiába nyomom..)
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Be lett üzemelve most párom 27es LG oled monitorja is.
Pár napja beszéltünk az enyémmel kapcsolatban. Az úgy nézki jól működik.
De páromnál meg ezt látni, hibás?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz Vhiktor #88010 üzenetére
Oks köszi mindenkinek.
Még megnézem majd ugyanezt a képet a anyg tv-n bár az LCD nem oled..
Hétvégén cserélek párom gépében is alkatrészeket akkor lesz neki is be üzemelve az Ő monitorja... ( Ugyanilyen) majd összehasonlítom a 2-t.Ezzel kapcsolatban még kérdeznék.
Nálam is akkor a videokártya a kevés?Neki most b450 lap lenne, 3000g proci és valamennyi ram, videokártyát nem terveztem bele tenni a proci miatt.
Na most akkor gondolom a 3000g is kevés ehhez ha a gtx 1060 6gb kevés volt?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz lala666 #88008 üzenetére
Azt a pirosat ami a fotón van azt nem láttqm közben...
Este éppen a Poirot néztem az még nem mai minőség azért..
Utána indiottam 720p meg FH filmet azon jobb volt azért....
Majd megnézem még ugyanazt a filmet nagy tv-n milyen.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz lala666 #88006 üzenetére
Megnézem majd ma.
Mert mögötte világitott egy só lámpa lehet az jött be alul... fotózom majd full sötétben
De ilyen csíkozódas az ilyen?
Szürkénél látszik.
Meg filmen pl ha szürke zakós van a képen akkor akkor olyan mosottas vagy milyen.. de lehet az azért mert régi film és gyenge felbontású?[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz alaves #87995 üzenetére
Ezt most nem értem mit jelent.
Ez a bpc?
A winben most 12 bitet ír.
Meg itt írja, kijelzőnél LG ultragear+, de eszközkezelőben PnP monitor.Drivert honnan kell feltenni?
Linkeltem a képet mit találtam a szoftver és illesztőprogramok résznél. Onnan kell valamelyiket?[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
144hz-et még engedi akkor még 12 bitet ír 240-nél visszaáll 8 bitre.
-
sfefe
addikt
válasz alaves #87990 üzenetére
Szia!
Neked is köszönöm.Írtam fórum társnak, hogy sikerült ami sikerült...
Tőled is kérdezném mi a baj? Gyenge a videokártya?Hol találom ezt a drivert ?
Linkeltem a képet mit találok szoftver és illesztőprogramok résznél.
Onnan kell valamit feltenni.Ja még annyi, hogy 8, 10, 12 bit ez mennyiben számít? Mennyire látható?
(,15-7 éves Samu 193p plus monitort cserletke szóval nemigen vagyok tisztában ezekkel )
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz ImpersonatoR #87989 üzenetére
Szia!
Köszi szépen.
Win10et.
Be kapcsoltam hdr-t nem változott semmi..
Vissza vettem 120hz-re így engedi állítani 12 bpc-re. Így most 12 bitet ír ki.De miért nem engedi?
Gyenge hozzá a videokártya?[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ajánlották ezt a topicot kérdeznék LG 27es monitor ügyében.
LG 27GR95QE-B az alany.
Itt a winben 8 bitet ír csak.Itt meg nem lehet állítani, mikor egy videóban srác tudja akár 10 vagy 12re is állítani.. nálam szürke..
(Videokártya egy Nvidia gtx 1060 6gb, Giga Aorus Elite v2 lap, r3600 proci, 32 GB 3600 cl16 rám, )
DP-vel van csatlakoztatva a számítógéphez.
Eszközkezelőben PnP monitornak írja, kell vmi drivert telepíteni?
LG oldalon támogatásnál szoftverekek és illesztőprogramok résznél ezt találom:
Köszi szépen ha tudtok segíteni.Üdv:
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest