-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Atee25 #57957 üzenetére
Az oled sajnos ilyen. Főleg akkor látszik "aura" a mozgó tárgyak körül, ha közelről mutatják és gyorsan mozog a háttér előtt, pl. focimeccsen a közeli képek. Mozgásjavítókkal/beállításokkal tudsz valamennyit korrigálni, próbálgasd. Nem tudom LG-n mik vannak, többiek megmondják.
Netflix fullhd tartalmak néha silányabb minőségűek, mint pl. Digi hd adásai.A BBC Earth csatornát nem akarnák végre hd-ben sugározni???
-
Skynet258
veterán
válasz
Atee25 #57961 üzenetére
Nem tudsz róla videót csinálni? Ha ilyen ordító hibák vannak akkor azt akár egy telefonos videóval is látni fogjuk szerintem... Netkapcsolat ok? Nálam anno régebbi tévén Wifivel néha sok idő kellett mire felment 4k-ra (ha gyengén veszi a wifi jelet akkor nagyon lentről indul, valami SD felbontásról kb.).
Milyen tévéről váltottál? Demó módot kipróbáltad? -
Skynet258
veterán
válasz
Atee25 #57957 üzenetére
Szerintem lehetetlen egy OLED tekintetében olyat kijelenteni, hogy "A hd filmek meg szinte nézhetetlenek". Mármint valami ott nagyon nincs rendben, ilyet akkor sem szabadna látnod ha hozzá sem nyúlsz a beállításokhoz...
Mi a forrás? Milyen videó? Bitráta, felbontás, hasonlók. De még HD tv adásnál sem tudom elképzelni, hogy ennyire rossz legyen a minőség (az SD adást hagyjuk az egy mosott szar).
Kapcsold már be légyszi a demó (áruházi) módot a tévén. Menüben megtalálod, bekapcsolás után elkezd demó anyagokat játszani - na ott semmiféle hibát sem szabad tapasztalnod. Gombnyomásra a demó leáll és a menüben ugyanúgy vissza tudod tenni otthoni módba, nem rontasz el vele semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest