- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
Tutivesztes #64905 üzenetére
Én vágattam egy kis lapot a TV alá így pont nem takar ki a soundbar. Neked is valami hasonló TV magasítót ajánlok.
Soundbart HDMI kábellel kösd össze az ARC feliratú csatlakozókkal (optika nem viszi az ATMOSt). Be lehet állítani hogy ha bekapcsolod a TV-t akkor indul a soundbar is és kikapcsolásnál is.Voda távirányító passz. Erre szerintem azt mondanák hogy kérj kártyát a TV-be és akkor a TV távirányítóval megy minden, nem lesz külön box. (bár még én se kértem, szeretem magam szívatni a upc-voda fos távirányítójával ami 5 nyomásból 1x be is veszi amit akarok
)
-
alaves
addikt
válasz
Tutivesztes #64816 üzenetére
Próbáld a serviio-t (legújabb ffmpeg-et pedig másold be a serviio/lib-be).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Tutivesztes #64816 üzenetére
Nincs rá megoldás. Egyik fw update óta csinálja ezt. Mint írtam nálam az a szitu, hogy miután ezt kiírja, kinyomom a hibaüzit, és 10-20mp után mégis elkezdi valahogy lejátszani a videót. Birizgáld meg a tv kapcsolat beállításait.
-
tamassneff
kezdő
válasz
Tutivesztes #59675 üzenetére
Sztem ha vissza olvasol 10-20 oldalt megkapod a válaszod, és utána döntsd el mit veszel. Ha konkrét kérdésed van A8 ra abban tudok segíteni írj priviben.
-
anrab
addikt
válasz
Tutivesztes #59675 üzenetére
Nekem nem volt kétséges a philips. 2009 óta a sokadik. Több ezer hozzászólást is elolvastam itt. Philipsről nem nagyon emlékszem hogy sok szó esett volna. Lg-ről annál inkább. Ez azért lehet gondolom mert azt vesznek 10-ből 7-en, mert úgyse az lg a nagy panel gyáros.
Ez lehet a magyarázat a"sok rossz panelre".
Pár hónapja volt itt egy philips hozzászólás ahol panel probléma volt. Nem tudom mi lett vele. Nem írta meg hogy beállt a panel vagy csere lett a vége. Már nem is emlékszem mennyire volt problémás. Pana és Sony vonalon is hasonló a helyzet nagyjából. Bár lehet hogy kihagytam valamit. -
Methox91
junior tag
válasz
Tutivesztes #59647 üzenetére
cx , bx szériát messziről kerüld! Selejt paneles nagy részben az egész széria.
-
Locutus
veterán
válasz
Nekem van plazma meg oled is.
A plazma ma már egyedül a mozgásmegjelenítésben jobb csak.
Az OLED minden más téren jókora előrelépés.
Illetve a második OLED-em, amit monitorként használok főleg. Zéró beégés. Túl van lihegve a téma, TV adással meg főleg nem fogod beégetni. Azzal még a plazmát sem sikerült nekem soha, legalábbis tartósan. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Tévé adástól nem kell félni, nálam ~90%-ban az megy 2,5 éve és semmi beégés, anomália.
Szolgáltatótól is függ, de nálam digi hd adások sokszor eléggé rendben vannak, főleg tök sötétben.
Szóval nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- JBL Tour One M2 - Champagne
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged