Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alaves
addikt
Hetente - kéthetente célszerű lenne futtatni a kézi pixelfrissítőt a magas OLED fény miatt, illetve ha és amennyiben napi 10-12+ az üzemidő.
LG-nél 4 óránként, Philips-nél (jelenleg) 6 óránként fut az automatikus pixelfrissítés.
Nálam megy napi 12+ üzemidőben film+monitor+TV, hetente futtatom a kézi pixelfrissítőt (vagy kéthetente, ha nem felejtem el
). OLED fény: 22 -
blakey
titán
A 60-as OLED-fény nem túl sok? Első körben azt levenném legalább 30-35-re.
Kérdésem az lenne milyen időközönként érdemes pixelfrisittőt futtatni ha egyáltalán érdemes. - Szerintem heti 1 alkalom elég lehet, de minden attól függ, hogy milyen játékok mennek, mennyi a statikus elem, stb. -
jookomak
őstag
Anno b8-c8 közt vaciláltam. Azóta bánom, hogy nem utóbbi lett a kiválasztott, a b széria kicsit mostohán van kezelve.
Sajnos még nem olvastam a topikot, mikor megvettem, így lefrissítettem az oprendszert, amivel szépen tönkre is vágták a fekete-közeli színeket, és azóta sem javították. C-nél ilyen nem volt.
Fél-off. Tudom játékra mindig az lg-t ajánlják, de a következő generációs konzolokban is a fix 30 fps lesz az átlag a játékok igen nagy százalékában, így nem tudom mennyire van szükség a vrr támogatásra. Nekem sose volt ilyen készülékem, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni.
Megfontolnám a pana gz 950-et is, filmeknél nem igazán van különbség, sőt..., játékra is ugyanúgy jó, ha nem vagy über-pro, valószínűleg nem fog feltűnni a pár ms-mal nagyobb lag...
Nálam mondjuk szempont volt az NFL gamepass app, ami csak samura és lg-re van, bár amekkora hulladék az app, így ezt is kár volt belevenni)
Summa summárum: CX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha ez a flikk a gond a 4k grafikaval istenem siman egyuttelek vele 
Vhiktor