- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
solidgold #18258 üzenetére
Rohadt sok.
Végig jártam egy-két topikot itt ph-n is idegemben, TV-t rendelni a Telekomnál valami borzalom volt számomra. Ha nem gond, nem írom le az egész procedúrát (inkább hosszú volt, mint érdekes). De hacsak nem vagy platinakártyás, akkor üzletből rendeld meg valami értelmesebb ügyintézővel, és ami fontos, hogy ÜZLETVEZETŐI AJÁNLÁSSAL. Máskülönben törölni fogják a rendelést nagy értékű készülék miatt. Hozzá kell tennem, hogy én 22 hónapos kamatmentes részletre kértem, ennek köze lehetett a dologhoz. Illetve én aranykártyás vagyok, szerintem anélkül nem is lehetett volna megvásárolnom.
Illetve amit tudok ajánlani, hogy hivatalos Telekom üzletből intézd a dolgokat, ne partnercégnél (pl Allee Bp-n).
-
b.kov
senior tag
válasz
solidgold #18215 üzenetére
Ezeket online szerintem nem érdemes intézni.. Én is mindent úgy szeretek, de be kellett látnom, hogy Telekomnál személyesen sokkal jobban jár az ember (feltéve, ha valami értelmes figurát fog ki). Ott sikerült lefaragni 410-re a B8-at így 22 havi kamatmentes részletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest