- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
nattag #100343 üzenetére
Egyszerűen csak a TV jobb- és baloldalán a kijelző szélétől ~0,5m-re mértem az app-al.
Kizárásos: TV 2 perces áramtalanítás + eszköz leválaszt- újra párosít, majd ülj le a TV mellé közel (ahol fixen 100% excellent a bt jel az app szerint 50-70 dBm). Ha jó, utána lehet folytatni. Nem ismerem a környezetet: családi ház, társasház, közeli mobil átjátszó oszlop, trafóház, stb, stb. Mérésem szerint pl. ha a falon van a TV, akkor is erősen veszteséges a bt jel, konzoltól is függ, milyen anyag és/vagy éppen "kitakarja' a TV bt adó-vevőjét, stb.
Sajnos a vezeték nélküli eszközöknél van ilyen, végig kell járni a dolgot.
Ha garanciális lenne a TV, azt is megtehetnéd, hogy kihívod az LGs szakit, hogy oldja meg a problémát. -
alaves
addikt
válasz
nattag #100337 üzenetére
A Sony-ban lehet, hogy jobb a bt hardver és/vagy a TV másik részén található (sőt biztos). Azért egy B&O fejhallgatóról nem feltételezném, hogy nem stabil a kapcsolat. Mértem az S90C közvetlen környékén is, pl. a TV egyik oldalán jóval erősebb a jel mint a másikon. Sok minden lehet, kizárásos módszerrel tudsz rájönni hol kell változtatni. Még egy mikro sütő ki-be kapcsolása is okozhat szakadozást (és nem feltétlenül csak az otthonodban). Egy CX-B&O-nak szerintem stabilan kell működnie.
-
alaves
addikt
válasz
nattag #100316 üzenetére
Valószínűleg nem az eszközökkel van probléma, hanem a használati körülmények (eszközök elhelyezése, távolsága, stb.) valahogy nem stimmelnek. Keress rá, hogy mi zavarhatja a bt jelet (másik bt eszköz: mobil, hangszóró; intenzív wifi használat, kábelek szigetelési gondjai, stb.).
-
válasz
nattag #100304 üzenetére
"Nem is volt gond évekig, csak hát beszart az aksi"
Egyáltalán nem viccből írtam.
L+ehet félreértettelek vagy nem tudom.
Nincs márka aminél évek múlva nem szarik be az akksi. Az kopó/ fogyó alkatrész minden eszközben sajnos.
Nem tudom mennyit szánsz rá árban? Esetleg nézz körül a Sennheiser tájékán, a Momentum kifejezetten jól sikerült széria. Jó fülesek, erős BT kapcsolattal. remek hanggal mozira is zenére is. Nekem még nem volt problémám vele semmilyen eszközzel. -
junkpod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest