- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
Flashget #96435 üzenetére
Nekem 42C2 van igaz én monitornak használom és PS5-re. Ezt három méterről nézni... élvezhetetlen. Inkább dobnám ki a bútort, minthogy 55 alatt vegyek tévét
Sosem értettem az ilyen bútoroknak a létjogosultságát. Persze régebben nem voltak ekkora tévék, de eleve ez a teljes falat borítsuk be szekrénnyel nekem nagyon furcsa
-
hunspikey
őstag
válasz
Flashget #96431 üzenetére
A c3 egy meglehetősen jól sikerült középkategóriás OLED TV.
Sajnos a legkisebb méretben amit írtál nem annyira fényes mint pl egy 55 colos, de így is elegendő.
Előnye, hogy alkalmas játékokra, filmezésre egyaránt.
Ilyen méretnél gondolom nem a mozizás kiváltása a feladat, inkább játék / PC monitor használatot sejtek - ezekben is remekel a nagyon széleskörű technológia támogátása miatt illetve a pixelstruktúrája miatt szebben jelenik meg a natív PC 4k mint a QD-OLED-eken.
-
szkutyi
addikt
válasz
Flashget #96431 üzenetére
Beírod a keresőbe, kidob neked annyit, kedved se lessz végig olvasni.xd
[link]
Egyebkent nekem ez van. Nem tudom milyen kontrát tudnék felhozni....
Visz mindent, dts-t is, van dolby vision, buggal nem találkoztam még, de nagyon a forumtársak sem, frissítések rendben vannak nem basznak el semmit..
Talán ami jelen van, de nem latni valós tartalomnál az a tinting és a banding(utóbbi javul idővel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest