- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Karesz8409 #113409 üzenetére
Itt érdeklődj.
-
Piftuka
veterán
válasz
Karesz8409 #113200 üzenetére
"2 hdmi kábellel próbàltam,[..]"
A HDMI csatlakozót hogyan (milyen körülmények között) szoktad csatlakoztatni a tévéhez? -
Rewmac
aktív tag
válasz
Karesz8409 #113201 üzenetére
Sajnos simán lehet egy zárlat. A HDMI porton keresztül is. Láttam, tapasztaltam. Annyi minden lehet egy ilyen jelenségnél, hogy elmondani nem lehet. Nyilván a reseteket érdemes megpróbálni, de ha nem változik akkor be kell jelenteni. Ki fog menni az LG alvállalkozó és meg fogja nézni. Elsőre kicseréli a tápot vagy az alaplapot. Nem nagyon fognak találgatni, hogy mi a baja, a szervizes nem is nagyon tud operatív hibákon kívül mást megnézni. Ha ezek után is rossz lesz akkor fogják elvinni, azt ne hagyd. 2-3 hónapig is ülhetnek rajta.
-
alaves
addikt
válasz
Karesz8409 #113205 üzenetére
Igen, gyári visszaállítás (TV alaphelyzetbe). Esetleg még egy kézi pixeltisztítást is próbálhatsz. Látszólag nem lehet összefüggés, de pl. nálam az egyik régebbi fw esetében az stabilizálta a TV-box HDMI kapcsolatot (S90C). "Csodásak" ezek a szoftverek.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Karesz8409 #113206 üzenetére
Szerintem jelentsd be úgyis garis, nem érdemes idegeskedni miatta. Majd írd meg ha megoldódik, hátha másnak is segít a jövőben.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Lehet, hogy hülyeség de a távirányítóból vedd ki az elemet ha nem használod akár kiadhat egy jelet az is, ha hibás.
-
Sasi001
senior tag
válasz
1.1M-ért vettem a 77S95D-t akkor ezért hibátlan. 😀Viccet félretéve ártól függetlenül ugyanúgy elromlanak ezek a készülékek, ezeken már meg sem lepődöm, ez nem ár kérdése. Nemrégen vettem pl. 2db iPhon 16pm-t. és az egyik rossz.
-
alaves
addikt
válasz
Karesz8409 #113200 üzenetére
Akkor marad: USB, PS5 kihúz, 'Gyorsindítás+': ki, másik konnektor. Lakáson kívüli áramtényező még számíthat. Legfrissebb fw és még egy factory reset (HDMI/USB akkor is legyen kihúzva).
-
alaves
addikt
válasz
Karesz8409 #113197 üzenetére
Ki tudja mit fejlesztettek vagy cseréltek a rendszerben (elosztó trafóház, stb), és hogy a házadban, lakásodban milyen változás történt (fogyasztók, stb.). USB hosszabbítót, PS5-öt is húzd ki próbaidőre. HDMI csatlakozás stabilitását is megnézném, por ill. hogy mennyire mozog az aljzatban.
Alaplap vagy bármilyen modul cserét csak akkor javaslom, ha minden más hibát kizártál. A szerviz könnyen rámondja, hogy ilyen-olyan modul csere kell és nem is biztos, hogy szükséges. Másik alaplap szépen félretolhatja a képet, van amikor kalibrálás is kell, mert annyira látszik. -
Sasi001
senior tag
válasz
Karesz8409 #113197 üzenetére
Ami jó az tud elromlani, és bármikor megtörténhet.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Karesz8409 #113193 üzenetére
Felesleges találgatni ezért van a szervíz. Mivel garis mindenképpen be kel jelenteni.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Karesz8409 #113193 üzenetére
Bármi megtörténhet mivel ha szoftveres hiba van az is az alaplapban van tárolva. Lehet a táp is vagy egy érintkezési hiba is. Én bejelenteném inkább mondják meg ők (a szoftveresnél fogalmuk nem lesz).
-
alaves
addikt
válasz
Karesz8409 #113188 üzenetére
Áramingadozásra is lehet érzékenyebb. Másik konnektor, túlfeszvédős hosszabbítóval. USB eszköz?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Karesz8409 #113188 üzenetére
Én alaplapra gondolok. Szerintem jelentsd be az LG-nek.
-
alaves
addikt
válasz
Karesz8409 #113186 üzenetére
Kizárásos próbálgatás: másik konnektor/elosztó (esetleg szünetmentes táp. ha van), USB/HDMI eszköz nélkül, táv. elemcsere/újrapárosítás, stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest