- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
"Nekem ez a magyar BF amúgy is egy vicc úgy ahogy van."
Magyarok vannak inkább képzavarban. Amerikában ahonnan a BF jön, azt jelenti hogy a készleten ragadt RÉGI 2-3-4 éves modelleket adják olcsón hogy felszabaduljon a hely. Sehol nincs olyan hogy a legújabb modelleket adnák olcsón.
Mivel Magyarországon ilyen lópikula kis helyek vannak így be se tud ragadni a készlet.
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
Kepen tenyleg nem adja, de mikor egymas melle tettem a regi es az ujat nem volt kerdes, hogy a G1-e kompaktabb es ezaltan sokkal ergonomikusabb lett. Foleg a kozepso gorgo hasznalhatobb es a navigacios tarcsa. Illetve a gombok felulete is optimalisabb meretu.
Persze nem mindenkinek egyforma a kezmerete, de nekem olyan mitha bele ontottek volna.
Szoval azt erzem, hogy itt gondolkodo emberek orakat tolthettek ezzel. -
mQWeXgsf
aktív tag
"Sajna" túl gyors a válaszidő, ezért a de-blur kötelező számunkra, ami a truemotion alatti menüben elérhető csak... Amúgy kizárólag tv adásoknál van akadás emiatt, máshol soha. Ha az adott tv adást letöltöm tömörítetlen formában ahogy leadták, akkor sincs beakadás, érthetetlen.
-
jófejsrác
senior tag
Pár hozzászólással fentebb én kampányoltam a BX mellett. a fullos szappanopera effektet nem képes tükörsimán megjeleníteni. A többiben jó véleményem szerint, a menü lassúságát sem értem amit többen hangoztatnak. KB 1-2 mp kell várni bizonyos esetekben, de a legújabb firmware óta érezhetően gyorsabb lett a menü - még ha nem is konkrétan ennek szólt a frissítés.
Biztos jobb a CX, viszont a BX nem szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest