Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Szerintem DV nem annyival jobb mint a sima HDR. Pl játékoknál nincs is DV támogatás, csak HDR. Nem hiszem, hogy akkora érvágás. Én is nagyon nézem az S90C/S95C VS G3-at. Főleg hogy a 77S90C az már olyan panellal van gyártva mint az S95C. Azért az nem rossz. Csak hát az batár dög tv már. Bár tuti megszoknám az 55CX után.
3 méterről monitornak használva. De félnék, hogy nagyon nagy lenne a látómezőnek. Lehet a már zavaró lenne. Nem tudom mi lehet a helyes döntés.90% monitornak PC-ről. 10% netflix, filmezés pc-ről.
-
muzsikpeti
aktív tag
Ha a C3-at nézzük az S90C vel szemben , és most tekintsünk el a kép minőségétől, akkor számomra a kinézete, a szép fém kerettel szebbnek hat mint a samu kicsit átlagosabb kinézete. De ott van a távirányító. Az Lg-é számomra értelmezhetetlenül gagyi, fos recsegős müanyag, csiricsáré színes vacak. Mostani tv-m hez is inkább megvettem a Z sorozathoz tartozó prémium fém lg pm20ga távkapcsot. Szégyen,hogy ugyanezt adják még a G3-hoz is. A samu is müanyag de sokkal letisztultabb, kisebb, desig-osabb. Persze ehhez is azonnal megfogom venni a fémet.
Az S95C más tészta, ott már nagyon nagyon tetszik a vékonysága, falra téve nagyon látványos lesz ahogy rásimul a falra, és óriási előny bármelyik lg vel szemben a one connect box, bárhová elrejted, és nem kell mindig a kábel rengeteget rejtegetned. Szóval csillagos 5-ös a samunak.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Microsoft Rewards
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3 méterről monitornak használva. De félnék, hogy nagyon nagy lenne a látómezőnek. Lehet a már zavaró lenne. Nem tudom mi lehet a helyes döntés.
Vhiktor