Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yamaha R1
tag
válasz
Yamaha R1
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Tényleg nem egyértelmű, hogy melyik jelenség ez. Talán a "posterization" lesz, azt találom a leginkább hasonlónak. Az összes létező beállítást oda-vissza végigpróbáltam (a TV-n és a PS5-ön is) mindenféle kombinációval, de sehogy sem tudtam eltüntetni, de még csak mérsékelni se. A családban és az ismeretségi körben lévő tévéknél egyiknél sem tapasztaltam hasonlót. 2 napja szórakozom vele, de nem akarom elhinni, hogy ez tényleg ilyen...
A fekete képhibán túl más gondok is vannak: a VRR eddig is csak akkor működött, amikor éppen kedve volt, de a legutolsó frissítés óta meg már egyáltalán nem megy. Az ALLM soha nem is működött. Mindenféle kábellel végigpróbáltam az összes HDMI portot különféle beállításokkal. Másik tévéken minden tökéletesen megy, szóval ez sem külső eszköz hiba, ez is a tévé sara.
Számomra így nagy csalódás ez a tévé. Nem tudom, hogy hibás példányt fogtam-e ki, de olvasgatva a külföldi Philips fórumot, ott is elég vegyesek a tapasztalatok. A tesztek alapján nagy reményeim voltak, de végül pofára estem. Sokáig az LG C1 és a 706 között vacilláltam, végül az Ambilight, az Android rendszer és a DTS miatt vettem Philipset. Még a vásárlás előtti utolsó pillanatokban is Vhiktor többször leírt itteni tanácsa volt a fejemben, miszerint: "akinek kizárólag játékra kell tévé, az vegyen C1-et". Én mégsem azt vettem, és ezt most nagyon megbántam.
Csak azért írtam ezt le, hogy aki hasonló döntés előtt áll, az lehetőleg ne essen bele az én hibámba.
-
Vhiktor
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor