Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tudom, és PC módod sincs, csak a Játék és Grafika képmód tud teljes chroma-t, illetve azt hiszem csak előbbi ad alacsony lagot, de a mellé nincs teljes értékű színkezelés. Kb. ezek közt sakkozgatva mondtam le a fapados BFI-ről és minusz 170k-ról az LG javára.
De használnál amúgy kettőnél többet teljes értékűen?
TV adáshoz jobb a Coax és CI kártya, vagy gyakorlatilag HDMI 1.0 is elég. E mellé elfér egy medéalejátszó és lemezes lejátszó, vagy lemezes és PC, mindháromnak egyszerre nem látom értelmét (nekem pl. egy szál PC van és kész, még coaxot se dugtam rá, pedig ki akarom majd próbálni).
Ja, és akkor még ott van a WiFi vagy UTP, mint csatlakozás, sokak elégedettek a beépített lejátszókkal (nekem addig volt benne UTP, míg elolvastam a felhasználói feltételeket
).~~~ más ~~~
Kicsit bővebben is tanulmányozgattam/méregettem a HDR-t a C7-en. A műszer is azt mondja, hogy fakók a sötét színek, nem csak én láttam olyannak az embereket sötét vagy közepesen világos jelenetekben, mint ha át lennének fagyva, vagy betegek (zombik) lennének, tényleg nincs elég szín az arcbőrükön se.
A színeknek nem is a szaturációja van lefojtva (én először arra gyanakodtam, hogy chroma mapping probléma), hanem a fényességük van lecsúszva a szürkékhez képest. Fura, valahogy úgy van most megcsinálva a HDR mód, hogy "kikiabáljon a színek mögül a fehér", mert az nincs úgy visszafogva, mint a színek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Vhiktor