- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenzi2
tag
válasz
Northlorien #45040 üzenetére
Szerintem Te érted félre! Senki nem akar versenyezni. Amit linkeltél nem alternatíva, hanem egy teljesen más eszköz annyi közös nevezővel, hogy állítólag van bennük villámvédelem.
Már elég régen olvasom a forumot és számtalanszor fel lett hívva a figyelem a tekintetben, hogy ne áramtalanítsuk az OLED TV-t a kompenzáció miatt. Egyes gyártóknál ez garanciális kritérium is! Nekem ebből az jött le, hogy igen, vannak olyanok, akik áramtalanítanak, ( többek között én is ) sőt olyat is olvastam, hogy valaki időzítővel oldja meg az áramtalanítást. Én erre próbáltam alternatívát kinálni, aki szeretné áramtalanítani is de a kompenzáció lefutásában is biztos akar lenni. Ennek nincs köze egyikümk apjához sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Milyen program, ami...?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged