Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Egy oled tv nem mindenben jobb(van amiben rosszabb vagy gyengébb), mint egy hasonló árú/minőségű, felső kategóriás ledlcd(sony, pana, loewe...)."
De bizony mindenben jobb egy mai OLED.
Ha plazmához nézed akkor már ez nem igaz, hiszen mozgásmegjelenítésben a plazma még mindig erősebb. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Figyu .... lassan írom, hogy Te is megértsd
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe ....
.... és ezzel nem is rabolnám tovább a saját időmet .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe .... 
Vhiktor