Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
nokia123
üzenetére
Változó, van hogy csutkára húzom az egészet. Nekem nincs bajom a nagy farme-el, nem csúfolom szappanopera effektek. Én csöndben várom, hogy mikor tűnik el ez a 24p szaggatott képregény, borzalom...

(#1659) Partizan182: Nos, igen. Egy számomra fontos szempontot hoztál fel. Mivel én nem szeretem a 30fps-es játékokat, sőt nem is játszanék velük, ha nem lenne interpoláció... Nekem az diavetítés.

Igen, interpolációval játszok, melyre elég jól alkalmas a B6 mert igen alacsony a interpolációs input lagja. Persze még így is sokkal magasabb mint egy game mode (kb.60ms), de jóval alacsonyabb mint más TV interpolációs input lagja. (Samsung kb. 100-120ms!)
A kicsit megnövekedett input lagot és a némi képi hibákat elfogadom, cserébe hogy például az Uncharted 4 (30fps) úgy fut mintha 60fps lenne. Persze a gyorsabb fordulásoknál dobja a képkockákat, de normál mozdulatoknál szépen siklik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor