Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pro Koryak

addikt

válasz Joshi #13783 üzenetére

Opponál sajnos a köcsög európai importőr szabta meg ezt a kellemes árat. :W
    A sok hozzáértő meg egyből űberkirályhájendvideófilnek kiáltotta ki, csakmerdrága.

Nem kell egymásnak esni az árak miatt, de tény, hogy jelentősen csökkentek már az induló árak is.
    Ha 300e nem is, de 400e simán lesz a nyár végén valamelyik idei 4k modell. Az sincs messze, amire itt többen várunk, a 65" modellek ára essen halandó ember számára is fogyaszthatóvá.

• so_ha

senior tag

válasz Joshi #13783 üzenetére

Megértem, hogy Neked fontos volt a 0% THM, ezért is írtam, hogy a lényeg ... innen jön (esetleg olvasd el még egyszer amit Neked írtam). Nem az 50 ezer forinton érdemes rugózni, hanem az árak tendenciáit észrevenni/elfogadni. A garira keress rá, Eu-n belül egységes. Usa példa erősen sántít, mert a szállítás sokkal többe kerül, plusz vám és áfa is terheli az onnan behozott árukat, míg az Eu-s termékeknél csak a szállítás ami rámegy a vételárra, de van amikor olcsóbb még az is, mint Magyarországon. Azért kisebb összegű műszaki cikket már megúsztam vámmentesen Usa-ból is, de erre nem lehet egy vásárlást építeni.

Ezen is elgondolkodhatsz az 50e-es rugó helyett (ha maradna idén is ugyan az az ára a B8/C8 párosnak, akkor már kapható lenne a B8 is, mert az összes többi modell már a piacon van ... tavaly ugyan így volt az FHD modell is): "Talán egy gondolatot megér az is, hogy miért csak júniusban lesz ára a B8-nak, amikor idén a B7/C7 egy ligában indult ... árban is."

Új hozzászólás Aktív témák