- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Dexter17 #94558 üzenetére
Próbálom fotózni de nagyon nehéz ,harmadik képen felnagyítottam a területet ,de azért megosztottam a teljes kijelzőt is egészében.
Quadgame94
Többen hangoztatták már itt ,de nekem mindig szemet szúr főleg egy szakmai topikban.
Csak egy logó különbözteti meg a készülékeket egymástól és ezzel kb. kijelenthető ,hogy a minőség ugyanaz.Mekkora félrevezetések kerülnek nyilvánosságra ,egyáltalán hogy lehet az ilyen kijelentéseket hagyni egy TV ajánló környezetben.
-
-
XoZ
aktív tag
válasz
Dexter17 #94546 üzenetére
A Samsung a QD-OLED kijelzők tisztításához mikroszálas kendőt és 70%-os etanolt ajánl: https://innovate.samsungdisplay.com/blog/how-to-clean-a-qd-oled-or-an-oled-screen/.
Külföldi fórumok tapasztalata alapján a QD-OLED-hez víz nem ajánlott, mert kék foltokat eredményezhet. Etanol vagy izopropil-alkohol segítségével lehet esély a foltok eltüntetésére: https://www.avsforum.com/threads/samsung-oled-cannot-be-cleaned.3252970. Fontos, hogy ez csak a QD-OLED kijelzőkre vonatkozik. A WOLED kijelzőkhöz használható víz.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Dexter17 #94558 üzenetére
Nővéremék nem engedik levenni a falról ,nem az a visszaküldős fajták mint én...
Én már a legelején visszaküldtem volna azonnal ,nem ezért ,szimplán nem tetszett a minősége a kijelzőnek.+ a kijelző is ferde kezdetektől ,arról már csináltam fotókat
[kép]
[kép]Egy nagyon rossz vétel volt ,és egy elég erős tanulópénz ,
nem én ragaszkodtam a Samsung hoz csak a családban voltak rajongói ,aztán ők is észrevették sajnos ,már nagyon nem a régiek. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Dexter17 #94553 üzenetére
Törölgettem a foltokat aztán észrevettem a körmömmel ,hogy lett egy kis heg a kijelzőn ,aztán jobban megvizsgálva észrevettem ,hogy kipattant egy kis darab a kijelzőből.
Holnap dobok róla képet ,csak annyira apró ,hogy nehéz lesz ,de megpróbálom...
Gondolkodtam garanciába visszaküldeni ,de sztem találnak rá majd vlmi kifogást. -
Dexter17
tag
válasz
Dexter17 #94551 üzenetére
Gondolom külső műanyag felületet nem lehet külön cserélni. Az gondolom egybe van és tv ára x2.
Ha se fólia, se javítás, semmit nem lehet rágőzőlni vagy nem tudom, mi lehet a reális értéke egy S95C-nek? Komolyan látni sem akarom. Soha nem volt ilyenben részem, pedig volt már egy pár tévém. -
válasz
Dexter17 #94546 üzenetére
Szerintem esélytelen,de remélem tévedek. Találkoztam ilyennel Redditen is [link] és AV fórumon is .Jó az a felület amit használnak ,de nagyon érzékeny és sérülékeny, kerülni kell mindenféle nedvességet a tisztításnál,de azt is írják, , hogy a bevonat leszakadhat az enyhe nyomástól is , nem hogy dörzsölés közben. Nem tudtak neki megoldást nyújtani.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- FIIO BTR3K bluetooth fejhallgató erősítő DAC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged