- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Nálam is első generációs Philips QD-OLED van, de lehet vak vagyok, mert én nem látom azt sem, hogy nehezen olvasható lenne a szöveg...Meg úgy általánosan nincs vele semmi problémám. 3440x1440, 144 Hz, 10 bit, sRGB színtér, egyelőre 25%-os fényerő, de lehet felviszem 30-ra később

-
S.Zoliy
tag
Szia, nekem pár napja jött meg a samsung ls34dg850suxdu. Ez egy QD Oled monitor.
Nálam mindenféle körülmények vannak sajnos, sötét, nap meg minden, kívéve hogy direktbe süssön rá a nap. Nekem egyáltalán nem lilás a kép, csak ha telibe rávilágít valami. Ez már a matt kijelzős, a csillogóssal lehet lenne gond. Nálam semmilyen fejfájás vagy szem fáradtság nincs, ez az első Oled mitorom. -
FLx
addikt
Az en szememnek semmi nem komfortos amugy sem, mert hajlamos nagyon gyorsan kiszaradni. De nem sok kulonbseget erzek az eltero paneles kijelzok kozott a szemfaradtsagot tekintve, a fejem sose faj toluk. Ami kulonbseg az a text clarity az eltero subpixel elrendezes miatt. Ebbol a szempontbol egy regebbi 28 colos 4K felbontasu flicker free IPS volt a legjobb. De ez foleg akkor erdekes, ha munkara is hasznalod a monitort vagy olyan jatekot jatszol, ahol sok apro szoveget kell elolvasni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258