Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TCL CSOT
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én nézek rajta filmet is, hidd el hogy túlszaturált. Elsőre persze szép meg színes, de aztán megnéztem egy sorozat részben, hogy a native beállítással egy sötét jelenetben teljesen eltűnnek a részletek, minden egybefolyik és sötét, sRGB-ben meg tisztán látszik minden. Egy másik filmben meg mindenki úgy nézett ki mint Trump

Nekem legalábbis az sRGB tűnik normálisnak, meg mintha a szememet is kevésbé terhelné így. De nekem aztán mindegy ki hogy használja, csak aztán meg a HDR-ben lesz "mosott" a szín, mert hozzá szokik a szem a pontatlan színekhez...
Nekem az a meglepő hogy sok OLED monitor ezekkel a túltolt színekkel érkezik gyárilag, és akkor megy a csodálkozás hogy a régi monitor meg milyen fakó volt, gyakorlatilag meg én nem láttam színekben külünbséget a régi IPS-hez képest, miután vissza lett állítva sRGB színtérre az OLED. Ami nem olyan meglepő, mert az IPS is nagyon jó a szín visszaadásban.
Nálam 25-ön van a fényerő, és egy picit így is látszik, ha letereki a fényerőt, de engem nem zavar. De szerintem ki lehet ezt kapcsolni nem? OLED CARE --> Screen Saver --> OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258