- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmester
csendes tag
Szia! Én is hozzájutottam egy GIGABYTE MO27Q28G-hez (bontott alzás) és az én példányom képe nagyon furcsa számomra. Van már egy LG C3 TV-m lassan 2 éve, aminek kristály tiszta a képe (HTPC-hez kötve HDMI-n keresztül), de ennél a monitornál szabad szemmel, normál távolságból is jól látható vízszintes csíkozás látható. Nem a vertikális banding-re gondolok (bár az is van). Csatoltam képeket is. Úgy néz ki, mint egy textúrázott papír vagy textil.
Nálad (vagy másnál) mi a helyzet? Csak én fogtam ki egy hibás példányt és próbálkozzak egy cserével vagy ez a 4th gen WOLED ilyen?
-
c41r0^
őstag
Gigabyte MO27Q28G
Illetve, hiába van DP inputon és van bekapcsolva az "auto switch on" funkció, hogy jelfogadáskor automatikusan bekapcsoljon, mégis a joystickal be kell kapcsolni még standby állapotból is, azaz nem kapcsol be automatikusan, ha jelet érzékel DP-n (RTX 5070). Ezt lehet javítják majd még fw-el, kicsit fura. F05 legfrissebb fw-t egyből felraktam rá nyilván, az volt az első.
Itt nálam volt user error, mert több monitor is rá volt dugva a VGA-ra, és az UEFI a HDMI kimenetet tette elsődlegesnek, ezért nem kapcsolt csak be a monitor automatikusan. TV-t és másik monitort lehúztam a VGA-ról, így az UEFI érzékelte h a DP 1-es port az egyetlen (amire a MO27Q28G van kötve) és így az lesz a default VGA kimenet, így már gép bekapcskor a monitor is feljön stdby-ból, és mutatja a boot képernyőt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- PayPal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258