- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmester
csendes tag
Szia! Én is hozzájutottam egy GIGABYTE MO27Q28G-hez (bontott alzás) és az én példányom képe nagyon furcsa számomra. Van már egy LG C3 TV-m lassan 2 éve, aminek kristály tiszta a képe (HTPC-hez kötve HDMI-n keresztül), de ennél a monitornál szabad szemmel, normál távolságból is jól látható vízszintes csíkozás látható. Nem a vertikális banding-re gondolok (bár az is van). Csatoltam képeket is. Úgy néz ki, mint egy textúrázott papír vagy textil.
Nálad (vagy másnál) mi a helyzet? Csak én fogtam ki egy hibás példányt és próbálkozzak egy cserével vagy ez a 4th gen WOLED ilyen?
-
c41r0^
őstag
Gigabyte MO27Q28G
Illetve, hiába van DP inputon és van bekapcsolva az "auto switch on" funkció, hogy jelfogadáskor automatikusan bekapcsoljon, mégis a joystickal be kell kapcsolni még standby állapotból is, azaz nem kapcsol be automatikusan, ha jelet érzékel DP-n (RTX 5070). Ezt lehet javítják majd még fw-el, kicsit fura. F05 legfrissebb fw-t egyből felraktam rá nyilván, az volt az első.
Itt nálam volt user error, mert több monitor is rá volt dugva a VGA-ra, és az UEFI a HDMI kimenetet tette elsődlegesnek, ezért nem kapcsolt csak be a monitor automatikusan. TV-t és másik monitort lehúztam a VGA-ról, így az UEFI érzékelte h a DP 1-es port az egyetlen (amire a MO27Q28G van kötve) és így az lesz a default VGA kimenet, így már gép bekapcskor a monitor is feljön stdby-ból, és mutatja a boot képernyőt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Cisco EX90- Konferencia monitor - 24" Full HD kamerával - Több db
- Eladó LG 32" GP850-B 165 Hz-es Nano IPS UltraGear Monitor
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Skynet258