Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Próbáltam most nézelődni a dell magyar honlapján ezzel kapcsolatban mert még megvan a visszaküldött monitor szériaszáma, de amikor a jótállás körül nézelődtem akkor figyelmeztetett, hogy a termék csehországban lett regisztrálva és át akart irányítani a cseh supporthoz vagy a nemzetközihez, de ott csak egy telefonszámot találtam. Mindenesetre a magyar support oldalon így nem lehetett továbblépni ezzel a monitorral.
Van valami opció, hogy át lehet tenni a tulajdonjogot meg a supportot egy másik országba de nem tudom hogy ez lehetséges-e mert ahhoz fiók kell, nem akartam ennyire belemenni már. Mindenesetre élek a gyanúperrel, hogy az alzás srácnak igaza van, és a cseh dell szervíz jogosult csak javítani ezt a monitort.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Majd írd már le ide légyszi, hogy mit válaszolt az ügyfélszolgálat. Nálam ezzel kezdte a srác, amikor kiadta a monitort, hogy hozzájuk vihetem csak.
Mert ha azt mondják az alzánál vásároltat is lehet hozzájuk vinni, lehet visszavesszem a dell-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- ASUS ROG PG32UCDP Oled Gamer Monitor!32"/4k/240-480hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/Konzolhoz is
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van valami opció, hogy át lehet tenni a tulajdonjogot meg a supportot egy másik országba de nem tudom hogy ez lehetséges-e mert ahhoz fiók kell, nem akartam ennyire belemenni már.
Skynet258