- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz kenwood #22489 üzenetére
Probald ki fekve 5 percig nyugiban, eves elott.
Ha nem vagy tul edzett, akkor lehet magasabb de 50-80 kozott kell lennie altalaban. Ejszaka alvaskor merheto hosszabb tavon jol a resting pulzus...
Speciel en nem vagyok tul edzett, bar mostanaban sokat bringaztam meg usztam. Huawei GT3 egesz pontosan meri foleg restinget... Alvaskor 55-60, nappal nekem is atlag 65-70 fekve. Ezeket szoktam merni ujjra rakhato pulzoximeterrel is.
Kajalas utan meg fekve is felmehet 80 korulre, mert a szervezet kemenyen dolgozik a kajaval. Az emesztes rengeteg energiat felemeszt.
Ulomunka nalam 90 korul van, ha felallok mozogni 100-110. Elvileg ezek normalis parameterek. Edzetteknek minden ertek alacsonyabb, nem ritka az 50.
Azert ha ejszaka is 70-80 korul van fekve alvaskor az lehet magas. -
zsamiatt
őstag
válasz kenwood #22489 üzenetére
Ezek a pulzus mérők nagyrészt csak tájékoztatóak. Ha valami furcsa van érdemes normális vérnyomás mérővel megmérni. Általában a nyugalmi 60-85 körül normális. Sportolóknál pl nekem is simán lemegy 44-45 környékére is.
Egyébként a pulzust is befolyásolja a kajálás, betegség, időjárás, fáradtság, stressz.Ha ekkora kilengés van mérd meg vérnyomás mérővel, hogy tényleg van e ekkora különbség. Azért a 120 nyugalmi már nem kevés. Nem gondolnám, hogy nagy baj lenne de egy kardiologiai kivizsgálás nem árt. De tényleg ne az órára alapozva menjen el. Már csak azért is mert a vérnyomását is befolyásolhatja ami visszont baromira nem jó ha megugrik. Egyébként ez a pillanatra felugró pulzus simán lehet poszt covid is.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
k810
aktív tag
-
Spec
őstag
válasz kenwood #22401 üzenetére
Nem értek hozzá ilyen mélységben, csak feltételeztem, hogy az ilyen spéciibb saját nemzeti műholdas helymeghatározó rendszerek nem feltétlenül globálisak, és kevesebb műholdból is állnak, mint pl. egy GPS rendszer. Ok, hogy Föld-körüli pályán van, de elképzelhető, hogy a szolgáltatása korlátozott globálisan, és csak az adott régióra fókuszál. Ha van egy japán rendszer, az ahhoz tartozó műholdaknak praktikusan elég lenne a Japán szigetek felett, geostacionárius/geoszinkron pályán mozogni. Persze lehet tévedek, és nem így van.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz kenwood #22393 üzenetére
Most egy 2 éves Huawei Watch GT2 Pro-m van. Az tudja simán az említett paramétereket, és AMOLED panellel is simán 8-10 nap üzemideje van még most is, 2 év után.
Egy gondom van vele, és emiatt is nézelődök egy utód irányába, hogy a GPS-e harmat gyenge, és egyre többször hagy cserben kültéri tevékenységek követése során. Ezen felül a beltéri aktivitás követésnél is csinál hülyeségeket néha. Nagyon jó kis óra, de ezek az apró kis nüanszok elég idegesítőek tudnak lenni."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz kenwood #22376 üzenetére
Persze, gondolom. Ahogy mondtam is ez az én túlzot paranoiám/fóbiám valószínűleg, de fejben nem tudok elvonatkoztatni tőle. Nem tudnék nyugodtan vízben lenni úgy hogy rajtam van az óra, folyamatosan azt nézném, hogy még működik-e. Valószínűleg egy célzott pszichoterápával meg lehetne ezt oldani nálam, de egyszerűbb inkább otthon hagynom az órát. Ekkora áldozatot még be tudok vállalni
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
speed471
aktív tag
válasz kenwood #22367 üzenetére
Igen csak tudod nem mindig releváns ez a kijelentés, engem nem zavar ha hívnak másfelől a nfc-hez kell az esim ha nem akarsz vele bajódni!
Ha nem akarom hogy zaklassanak némítom a telefont!
Másrészt a push üzenetekhez szint úgy kell az esim ami nekem fontos.Mint írtam fentebb ki lett vesézve hogy kinek mi a fontos, nekem a sport és a egészséges funukciók jelzése érdektelenek!
Viszont az okos óra funukcióķ kellennek, ilyen óra nincs, illetve bizonyos funukciók kikapcsolhatók.. a pár napos üzemidő már szempont, majd talán a samusng watch 6...
Én megértem ha másoknak más funukciók kellennek, vagy fontosak hiszen nem vagyunk egyformák más körökben, munka folyamatokban mozgunk, én pl lejárok edzeni, bár ebben a melegben nem szívesen, mert nálunk basznak a légkondira az edzőteremben és hál égnek tele van ablakokkal a terem, ami tudjuk mit csinál.....
Még sincs szükségem órára, meg egyébb mérésekre,
de más dolgokra igen, pl konditerembe sem viszek telefont.Szerintem mindenki a saját igényeihez mérten választ megfelelő tudású technikai eszközöket, nem azokra a vásárlókra gondolok akik gondolkodás nélkül vásárolnak...
Ha nem akik ide tévednek a fórumra.
A a bluetooth-al pedig elég sok a hiba... nem vesézném ki, lényegen nem változtat. > Nfc, wifi, lte, esim < Ez a tudás stb stb az okosóra.
De van olyan akinek vércukor mérés kell, teljesen megértem.
Kerestem pl idéglenesen nfc karkötőt, de elengedtem.A telefonom nem csúcskategóriás telefon, viszont sok jegyzet van benne ami másoknak értéktelen, nekem viszont fontosak! Időszakosan mentem, de nem esne jól ha pl elemelnék a telefont vagy más dolog történne vele... kényelmetlen állandóan vigyázni rá.
Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."
-
speed471
aktív tag
válasz kenwood #22302 üzenetére
Ugyan azért mint amikor pc alkatrészt akarnak eladni bolti áron, mert ~1 éve még fent voltak az árak...
Azt halotta hiány van, ezért drága azt csak felrakja.Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."
-
addikt
válasz kenwood #22214 üzenetére
nem vagy egyedül, én is hasonló órát keresek
egy Amazfit Stratos-om van, és van pár dolog, amitől emiatt nehezen válnék meg:
- legalább 7-8 napos üzemidő (még így, 4 évesen is)
- always on kijelző
- végig tudom olvasni a Messenger üzeneteket és az egyéb applikáció értesítéseket
- rendesen működik az Apple health alkalmazással“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Orgi
addikt
válasz kenwood #22214 üzenetére
Helló!
Igaz pont erről szóló videót nem találtam hirtelen, de itt elég jól látszik pl egy Instinct 2 menüjének ezen része, láthatod hogy minden appra állítható az értesítés. Én maileket, Messenger üziket szoktam olvasni rajta, a többit kikapcsoltam, de szerintem kb minden értesítés engedélyezhető, apponként. Annyi, hogy ha két Messenger üzid jön, akkor már nem tudod egyesével elolvasni rajta. Okosóraként alig fogyaszt vmit, szerintem egy hét simán meg van, a Solar verziók meg talán úgy unlimitednek vannak írva... ha pedig gps is bekapcsol (pl sétálgatsz), akkor is simán meg lehet a 4-5 nap. Ha ilyen egész napos túra és végig megy gps-el, akkor az kb 30% üzemidő/per úgy hasra.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- Apple watch series 8 45mm GPS
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest